dilluns, 26 de novembre del 2012

Ja era hora, collons!

Sí senyora. A la fi s'ha acabat el percal electoral i aquest bloc tornarà a complir el propòsit pel que va ser creat:reflexió i crítica mofa, befa, escarni i altres maneres de remenar les gònades de la classe política.

En línies generals, què ha passat? Doncs que a CiU *quasi* li ha sortit el tret per la culata per diversos motius.Tant de discurs sobre l'auto-determinació ha aconseguit enfortir el sobiranisme, no hi ha dubte: la majoria de votants s'han radicalitzat i s'han passat a ERC. Cert diaris de Madrid ho venen com "el ridículo más grande de la Democracia" (no se jo, eh? aquests són els que encara van dient que l'11-M fou cosa d'ETA,cosa d'ETA, cosa d'ETA,cosa d'ETA,cosa d'ETA, cosa d'ETA,cosa d'ETA, i, per postres, cosa d'ETA. Per cert, que avui se m'ha descarrilat l'Ibertren. Ha estat cosa d'ETA. I també se'ls pot convidar a la seu d'ERC, segona força política de Catalunya. Els rebran molt bé, oi!).

D'això, què deia? M'he n'he anat del tema. Això és cosa d'ETA, segur. El sobiranisme va més fort que mai, però s'ha fet realitat l'auguri del candidat Miguel Brau i Gou: Mas, que te doy por detrás. Que com que no el van denunciar? Bé, el senyor Brau és més conegut com a Carmen de Mairena, capsici?. To i això, es diu que això ho va dir Felip Puig tot corrent per la Rambla Nova de Tarragona el passat dia 14. Collia flors. I se les fotia d'aperitiu.

En fi, que tenim un Parlament ultramegasobiranista i txupiguai amb CiU, ERC, ICV i les Cup (doncs què maleducat , no?) amb el PSC salvant el cul: enmig de la caiguda hi havia un tendal. El Navarro hi ha rebotat i les natjes han donat amb força contra el terra. El líder del PSC Alfredo Pérez Rubalcaba Pere Navarro ha declarat: Òstia quina òstia. Em quedarà el cul com el logo del partit

I el PP? Doncs guanyant i perdent alhora. Sánchez-Quemascle ha après que no es pot riure dels companys de classe, perque es suposa que el bullying es castiga, i la "dire" l'ha pescat amb les mans brutes. "Aiiiii, Alícia, dolentota, ara t'hauré de moure un lloc enrera a la classe"

ICV va a la seva, mentre Albert Rivera i Cs ja treuen la bèstia que tenen dins. Uau... Una moció de censura. Cuidao. 9 diputats, més el PP, més el PSC. I Junqueras president. Gran estratègia la teva, Albert. Et convé molt. I t'agraïm el sacrifici que faràs per Catalunya donant-li al poder a un que és més radical que Mas. Què és mono.

Els responsables de les CUP es dirigeixen en ple a Montserrat, així que més val no molestar-los. A les pròximes eleccions, jo em sumaré a la processó, per cert. Sóc obert, titis.

I us pensàveu que m'havia deixat el Junqueras, eh? Doncs no, però és que personalment no tinc res dolent a dir d'ell, excepte que li haurem de pagar els tres escons que ocuparà ell sol. La dieta a base de botifarra, fesolets i trinxat de la Cerdanya és el que té.

I qui dia passa, anys empeny, titos.

4 comentaris:

  1. Però... com n'està de bo, el trinxat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però no se'n pot abusar. A ma mare li surt collonut, per cert.

      Elimina
  2. El retrocés de CiU per mi ha estat massa, si n'hagués perdut 5 o 6 com al Sondeig TV3, ho preferia així. Motius, la política d'austeritat i la crossa d'en Duran.

    Collonut per ERC, li calia, 2a força, ha de ser la nostra esquerra nacional, Això mateix!!! Oriol Style!!!

    El sociates no han tingut el debacle que es mereixien, encara s'han salvat però cal dir que al llarg de les eleccions han anat perdent escons.

    L'Alicia com sempre ella tota guanyadora, però tot i això només tenen un escó més que abans. Fot rabia però.

    L'Herrera també ha pujat 3 escons... En Romeva m'agrada molt més. Però bé seran 13 escons a favor de la consulta.

    El Rivera.... 9 escons els ciutadans aquests. De mica en mica va creixent com a partit de referència de l'Esquerra espanyolista dels collons.

    Entra la CUP a veure què.

    Em sap greu per Solidaritat, em queien bé, però bé així ha anat el tema.

    Ara bé, jo...

    Oriol president, Catalunya independent!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo vaig votar CiU. Un comunista com jo votant CiU perquè considerava que Mas era el líder que convenia al catalanisme. Res, tu. Vas votar bé, Llop. Jo a partir d'ara em passo a les CUP, que era el pas lògic. Tot i així no em penedeixo del tot: majoria sobiranista

      Elimina