dijous, 15 de novembre del 2012

Sr. Puig, Sr. Herrera, Sra. Alicia...



Creu que és així com es demostra el poder, senyor Seny? Patètic:

a) Vostè, Sr. Puig, sobrepassa de molt la caricatura que li fan al Polònia. Jo no veig enlloc cap cop voluntari, sino una agressió marrana. Està bé de demanar disculpes, està bé obrir una investigació, però vostè sap, Sr. Puig, que la policia, amb la connivència de gent com vostè, sempre fuig de l'autèntica justicia. A l'Hospitalet encara esperem que algun dia caigui el policia Nacional que va matar Pedro fa ja 21 anys. Diuen que encara pul·lula per Extremadura, tan feliç i amb una nova identitat. No volem disculpes, volem JUSTÍCIA.

b) Sr. Herrera, s'han de tenir galtes per exigir segons què pertanyent al partit de l'home que va crear l'aparell repressor que estem criticant avui. Recorda a un tal Joan Saura, un exfumador de porros que es feu infame per les tortures preacticades a l'infame comissaria de Les Corts? Encara que ho vulgui oblidar, era el cap del seu partit.

c) Sra. Sánchez-Camacho: Quin set sous de "responsabilitat" ve a demanar la gosseta faldillera d'un Govern que ha causat estralls entre la joventut madrilenya que es manifestava pacíficament al Congrés i entre els que gosaven donar-los refugi, com cert militant del seu partit que tenia un bar i va acabar fet xixines? Ah, sí, la Sagrada Constitució que vostès van criticar en el seu dia diu que el Congrés és inamovible e inviolable. Per a mi no són més que dos lleons i una escala a la que el ciutadà no es pot ni atansar.

No han fet més que demostrar el de sempre: que entre polítics i ciutadania hi ha un abisme insalvable. I ho diu un que ahir va ser esquirol per necessitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada