diumenge, 4 de novembre del 2012

Com van les eleccions? Setmana 2

Al blog de l'Higini Herrero hi ha dades de les enquestes dels diaris a dia 2 de novembre:




Segons l'enquesta del diari Ara,  les grans guanyadores serien ERC (que pujaria 6 espectaculars escons) y C's, que doblaria els seus 3 escons a 6.

Aquesta es l' evolució del vot. Com es pot veure, els vots evolucionen  més que un Pokémon alimentat amb herba (Satoshi, ¿tá fumao un porro, so puta? po zí, OOOOINK ay omá. D.E.P Manuel Reyes Millán).




El gràfic evidencia de manera molt visible que l'emoció de les eleccions es centrarà en qui guanya la segona plaça. Si el PP aconsegueix la plata es donaria un fet històric a Catalunya: un triomf total de la dreta. La divisió del vot d'esquerres, en gran part culpa de les polítiques del PSOE. Jo no sé com el PSC no s'escindeix d'una punyetera vegada i es converteix en el somni de Maragall: el naixement de Ciutadans pel Canvi com a força política 100% autònoma. una refundació del PSC com a CpC podria haver deixat el PSOE sol, en les incompetents mans dels grans alcaldes en el seu temps però pèssims polítics actualment Carmen Chacón, José Montilla o Celestino Corbacho. El PP... Bé, fa el més correcte des del seu reaccionari punt de vista: el Dios los cría y ellos se juntan.

Sobre els partits minoritaris és  simptomàtic que no vegem el logo de les CUP aquí però sí el de PxC, encara que no tingui ni una trista barra.

I això és tot per avui (o potser no...).
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada