divendres, 26 d’abril del 2013

Marhuendas "sueltos"

Aquesta setmana de Sant Jordi serà recordada en el món de les tertúlies (que no és que tingui massa memòria) con la del dia en què en Paco Marhuenda va abandonar la tertúlia del Basté.

El pobre, per dir-ho d'alguna manera, recordem que té dos Jaguars, ja venia picat de quan en Màrius Serra li va dir que el seu diari el podrien prendre com a exemple a les facultats de periodisme de l'ídem que no s'ha de fer. Allà l'home es va picar molt, i és que les veritats poden fer mal.

Aquest dilluns la Pilar Rahola el va interpel·lar per alguna cosa que es va publicar al seu diari, concretament unes imatges que no es corresponien amb l'article sobre la immersió lingüística, suposadament col·locades per crear una falsa impressió. Primer ho va intentar arreglar amb la típica excusa, molt espanyola, per cert, de dir que ell no podia estar per tot el que es publicava en el SEU diari. Senyor! Que vostè és el director del diari, ha de saber el que publica. I a més sent-ne el responsable últim.

Total, que veient-se acorralat i veient que el victimisme habitual no li funcionava va fer com els mítics guerrers de les ombres i llançant una bomba de fum va desaparèixer de la tertúlia per no tornar-hi en tota l'hora de la tertúlia. Ho tenia fàcil, doncs habitualment contacta des de Madrid on viu i treballa habitualment.

Des d'aquí llanço una crida perquè a partir d'ara l'estratègia per abandonar una situació tot fent-se l'ofès passi a dir-se "fer un marhuenda".

Com a seguidor de la tertúlia friso perquè arribi dilluns i escoltar el desenllaç de tant truculent argument.

Aquí teniu uns talls d'àudio aclaridors:

Moment crític a cal Basté

L'imitació d'en Marhuenda al Versió RAC1

1 comentari:

  1. Doncs jo proposo que desentendre's de coses importants i cagar-la per això es digui "fer un Barça".

    ResponElimina