dimecres, 3 d’abril del 2013

A través de la pantalla

Ho ha tornat a fer.

El president del Gobierno ha tornat a parlar a través d'una pantalla. Aquell mètode que s'han tret de la màniga la cúpula del PP per evitar que els periodistes li facin un tercer grau a en Rajoy, com si es tractés d'un blindatge espai-temporal. Com si fos un missatge d'aquells que s'autodestrueix després de ser emès.

Auto-destrucció, aquests fets porten a una auto-destrucció del Gobierno, o si més no a aquell ridícul espantós que la població recorda. Tal i com deia algú avui a cal Basté, el que haurien d'haver fet els periodistes era abandonar la sala en senyal de protesta, ja que se'ls està privant de poder exercir la seva feina, i ni més ni menys que amb un dels personatges públics més importants d'Espanya.

Jo no sóc periodista però em sembla vergonyós que es faci aquesta pantomima per evitar que li facin preguntes. Si fos valent i no tingués res a amagar sortiria i faria declaracions con qualsevol polític de qualsevol país seriós, però de nou, Spain is Different. Segurament, en qualsevol país avançat, si passés quelcom semblant es podria rellevar el càrrec, si és que no dimitís de motu propi.

És en aquests moments quan em ve al cap allò de "Dimitir no es un nombre ruso", o la inefable "No hay pan para tanto chorizo."

En altre ordre de coses, avui han imputat a la Infanta Cristina pel "Cas Nóos". Ja era hora. Tanmateix, tinc la lleugera impressió que tot quedarà en no-res i que el jutge que l'ha imputada serà inhabilitat al més pur estil Garzón. Serà veritat allò de la teoria conspiranoica que vol col·locar a Aznar com a president de la República.

Senyor Mas, volem marxar ja d'aquí.

I parlant d'en Mas, avui ha quedat eclipsada la seva intervenció per fer balanç dels seus 100 dies del nou govern. Com era obvi li han plogut castanyes de tot arreu, fins i tot l'home de la bicicleta, Joan Herrera, des de cal Basté, no s'ha pogut estar de fer el seu discurs habitual. Alegria, alegria.

Al final resultarà que el Gobierno contractarà la Noemí del Corte Inglés per fer els mítings, i en Rajoy amagat a la sala del costat dels periodistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada