dijous, 2 de maig del 2013

Postals mesetàries, segona part

Senyores i senyors, nens i nenes, com diria el poeta, "PP is on the loose".

El Gobierno ha anunciat, o d'alguna manera s'ha sabut, que reduirà la prestació de la llei de la dependència. Bé, reduirà el poc que donava, ja que en el cas de Catalunya he sentit que es tractava d'un 20%, quan havien d'anar a parts iguals el govern de la Generalitat i el Gobierno. Amb això s'estan guanyant les garrofes de cara a les properes eleccions generals, on (i no sóc pas vident) anticipo una hecatombe per part del Partit Popular.

Si ja els vellets deixaran de votar popular a sobre la Ministra de Treball, tal i com està tot es podrien estalviar aquest ministeri, ve i diu que el fet els joves emigrin per trobar feina se n'hi diu "mobilitat exterior"; el que sigui, però com no s'espavilin aquests joves els deixaran de votar. I en el paquet de gent que els deixarà de votar ja hi tenim joves i vells.

A sobre tenim la ració periòdica de nazi.

Des de Telemadrid han tornat a fer de les seves, allò tant típic de comparar el nacionalisme català i basc amb els nazis. Sé que no m'hauria d'afectar, però em segueix fent molta ràbia, mentre penso, però, que aquells que venen de l'amic Paquito i companyia, que realment s'hi va fer, amb els nazis, són els primers d'acusar a tothom de ser-ho. És clar, ser nacionalista espanyol no és ser nazi ni feixista. Quins ous.

I ara ve el Mariscal i diu que, espero que siguin les paraules textuals (no voldria pas fer un Toni Cantó), "¿La Diada? ¿El día ese de las banderas que parecía como la época de Hitler?". Ara, això sí, quan li van pagar per fer el Cobi i tots aquells dissenys de les Olimpíades, perquè de ben segur que alguna cosa es deuria embutxacar, el paio no va dir ni mu.

Va, que aquesta és bona, la Llanos de Luna va dir que és important que hi hagi gent pija, que és la que consumeix. No en té prou amb guanyar-se les enemistats dels pobles catalans on trepitja que a sobre s'ha de guanyar l'enemistat de la gent no pija. Com si la gent del carrer no volgués consumir, tu. Ous d'estruç.

Recordeu el tema Marhuenda? Bé, doncs al final no va assistir a la tertúlia del dilluns. I el Basté, acostumat a que hi sigui, en acomiadar-se de la tertúlia li va dir a la Pilar, Paco Rahola. Veurem si dilluns que ve té el que ha de tenir o bé segueix amb la cua entre cames. I per cert, avui ha sortit al Polònia la seva imitació (Toni Albà). Tot i que m'agrada més l'imitació de veu que li fan al programa del Clapés.

Demà teniu un post molt entretingut de part de l'scaramanga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada