dimarts, 16 d’abril del 2013

De més verdes en maduren

Ens traslladem momentàniament a Veneçuela. L'altre dia es van celebrar les eleccions presidencials on es van presentar en Maduro i en Capriles, el primer el candidat oficialista, delfí del Chávez. Chávez amb z, no amb s. L'altre era el principal opositor. Les enquestes anaven boges i finalment el dia indicat en Maduro va guanyar per aproximadament un punt percentual de diferència. En Capriles va dir que no acceptava en Maduro com a president fins que no es donés una dada de recompte fiable, i és que encara que hi hagi gent que s'entesti a dir que allò no és una dictadura, en té molts tics.

Després hi ha qui es posa les mans al cap amb aquestes tupinades i caciquismes, però no serien capaços d'admetre que viuen en una república bananera ni que els apuntessin amb una pistola. Segurament perquè uns viuen al Sud d'Amèrica i els altres al Sud d'Europa. En Bono (no el d'U2), hi va anar com a observador internacional, i si us heu parat a escoltar-les... bé, primer riureu una estona i després entendreu la primera part d'aquest paràgraf. Senyor, quina manera de contradir-se en una mateixa frase. Primer admet que les eleccions són netes, després admet que hi pot haver irregularitats, per acabar dient que a tot arreu n'hi ha. Com per quedar-se tranquil.

Cada cop tinc més clar que a les següents eleccions generals donaré el meu vot a ERC. Espero que la fama no se'ls pugi al cap. També vull veure aquest nou partit "fundat" per la germana Teresa Forcades i l'Arcadi Oliveres, que pel que tinc entès i he sentit, aniran a les autonòmiques. Perquè després diguin que els catalans odiem els canvis, primer apareix Ciutadans i rasca un munt de vots, després ve SI i en rasca uns quants més, i després desapareix per donar tres diputats a la CUP.

Li dedicaré un petit espai al vídeo que defensa els catalans contra l'odi mesetari indiscriminat. Em sembla bé que la gent de fora intenti fer veure a l'altra gent de fora que el que volem no és tant descabellat, per desgràcia els altaveus de la Meseta són molt potents i el rentat de cervell pot fer que la noia del vídeo vagi a segons quins programes on la ridiculitzin. Això sí, qualsevol que es tregui les benes dels ulls serà benvingut.

Voldria comentar, també, que ahir a la tertúlia de cal Basté no hi era la Pilar, i va haver de ser en Sardà el que posés a to en Marhuenda, que va estar especialment victimista. Van convidar en Màrius Serra, també, i li va donar el cop de gràcia, dient-li que el seu diari s'hauria de portar a les facultats de Periodisme com a exemple del que no ha de ser el periodisme. Aquí en Marhuenda, o el seu cap, va esclatar. Em preocuparia que algú com ell em tractés "d'amic".

Aprofito l'avinentesa per comentar que m'he obert un compte a DeviantArt, que és el següent: http://muramasa777.deviantart.com/. I també que l'scaramanga ja ha publicat el pilot d'un fan-fiction que podeu llegir en aquest bloc.

Des d'aquest bloc condemnem l'atemptat suposadament terrorista que ha succeït a Boston.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada