dimecres, 10 d’abril del 2013

Horizonte después

Sí, senyores i senyors.

M'ha arribat una informació que faria les delícies dels més conspiranoics, d'entre els que no sabria si incloure el meu company de bloc, l'scaramanga. Es veu que el CNI havia preparat un pla perquè, en cas que en Mas hagués obtingut una majoria absoluta i aclaparadora, s'hagués activat per treure-li tot el gas a la bombolla independentista que es va generar.

Veieu com els que teniem motius per dubtar, no anàvem pas tan errats?

El cas és que alguna cosa se'ls va tòrcer i el pla es va desorganitzar, i ja sabem com va acabar, amb unes publicacions que provenien del Ministerio del Interior i que en Jorge Fernández-Díaz, el ministre de l'Interior, no tenia ni idea d'on havien sortit i que el Mundo va donar per vàlides. No sé de què en estranyem, això és Espanya.

D'altra banda, és probable que no se li acabi de donar la credibilitat que se li hauria de donar a un article d'investigació ja que va aparèixer en aquella revista on apareixen noies lleugeretes de roba a la portada, la Interviú, que quan ha fet altres tipus d'articles de periodisme d'investigació sí que s'han acceptat.

El pla d'acció es deia Horizonte después i s'havia d'aplicar el dia després de les eleccions presidencials catalanes en cas que CiU hagués obtingut una gran majoria. L'estat s'hagués gastat 10 milions d'euros per dur-lo a terme i es descrivia com la manera de desactivar l'independentisme des de dins. Entre les mesures hi havia la de col·locar tertulians als mitjans de comunicació per convèncer a l'audiència de que "mejor unidos", així com persones influents (a cal Basté parlaven de jugadors del Barça).

Espero que tot això hagi ajudat a fomentar una mica més les ànsies independentistes de la població catalana. És que no és per a menys.

I tot per la maleïda "unidad de España".

1 comentari:

  1. Així doncs, vaig pensar aquells dies, ja sabem què foten el Marhuenda i el Sardà en les tertulies del Basté. Aquí no es salva ni Déu.

    ResponElimina