dimarts, 2 d’abril del 2013

Mentides, mentidetes i riscos

Tot va començar l'altre dia, quan es va descobrir que el President Mas s'havia reunit en secret amb en Rajoy. L'imaginari col·lectiu n'anava ple de tot el que haurien parlat, sense que cap dels afectats hagués fet cap tipus de declaració. No cal anar gaire lluny per llegir "peix al cove" o "la puta i la Ramoneta", servidor en va fer una entrada al bloc fa poc.

Males llengües parlaven de flexibilització de dèficit com a un dels temes pilar. Recordem que els pressupostos catalans encara no s'han aprovat ja que el conseller d'Economia està pendent de saber quin dèficit han de complir aquests pressupostos, que encara que es portin al Parlament, Esquerra Republicana encara els pot tombar.

Parlant d'ERC, avui en Junqueras s'ha presentat a Cal Basté. Aquest home em dóna excel·lents vibracions cada cop que el sento, tantes que gairebé em convenç per votar el seu partit. Té una manera de parlar molt convincent i segur de sí mateix, per exemple avui parlaven de la flexibilització del dèficit aquesta que us deia. I he après dues coses, la primera és que els pressupostos no depenen només d'aquesta flexibilització, ja que tal i com anunciava en Junqueras, aquest tema no deixa de ser fum, i en cas de ser veritat, primer, no ens hem de fiar dels cants de sirena d'Espanya, que encara deu molts calés a Catalunya (i segurament a d'altres comunitats), i segon, encara que des de les Espanyes permetin que Catalunya s'endeuti més ( o més ben dit, permeti el deute actual), no ens hem de conformar amb victòries pírriques, que és el que ens volen fer creure.

Senyores i senyors, no us deixeu enganyar per Espanya. Encara que ens ofereixin un tracte similar als furs bascos i navarresos, diguem "independència", volen que tinguem por al desconegut, però el conegut no és gens bo. Cal prendre riscos.

I parlant de riscos, hi ha hagut una escalada de violència "verbal" entre les Corees, per veure qui la té més grossa. Segur que ha estat perquè Kim Jong-Un estava fart de veure vídeos de Gangnam Style a YouTube, el que no sap és que el que es porta ara és el Harlem Shake.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada