dilluns, 4 de febrer del 2013

Paco Marhuenda té dos Jaguars

He estat gairebé una setmana fotut de l'estómac, no sé si amb grip intestinal o bé amb empatx, em decanto per la primera cosa. Avui per fi he sortit de casa, tot i que encara tinc certa recança, lleugeres molèsties. Avui el tema de la tertúlia de Can Basté tornava a ser el cas Bárcenas, així que durant el trajecte amb bus no hi he parat gaire atenció, però en arribar a la ciutat de Barcelona, com que caminar llegint no és gaire recomanable, hi he prestat més atenció.

Total, que gairebé al final de la tertúlia, Paco Marhuenda ha confessat que té dos Jaguars, tot i que també ha admès que són de segona mà. Primera o segona mà, la qüestió és que entre 18.000 i 30.000 euros, són molt euros. Amb això ha vingut a dir que Ana Mato, o el seu ex-marit, o qui sigui que fos, ve a ser com menys culpable de posseir un Jaguar només perquè ell se'l pot permetre, mentre hi ha un munt d'aturats que amb aquestes quantitats farien autèntics miracles... i cada dia que passa n'hi ha més (d'aturats), com mostraven avui les dades d'atur del mes de Gener que s'han comentat.

Després tenim al Rajoy fent "rodes de premsa" en la que els periodistes són mers espectadors. He sentit a dir que Rajoy està en el seu dret de no acceptar preguntes, ja que la senyora Sáenz de Santamaría i la senyora De Cospedal ja en van contestar moltes l'altre dia. Ja sé que això de que els altres consultin i facin preguntes no va molt amb ell i els seus amics de la meseta (aspecte, d'altra banda, que ha aconseguit, de forma sorprenent reunir PP i PSOE), però crec fermament i sincerament que un dels senyors amb més poder d'Espanya (després de Botín, Fainé i Rato (i pel que sembla ara, Bárcenas)) i que a més ha estat votat pel poble, té el deure i l'obligació de respondre SEMPRE. Que crec que per fer això cobra cada mes, i una no gens menyspreable suma.

Les coses també estan mogudetes per Catalunya, entre en Crespo i ara, la finta d'imputació de l'Oriol Pujol, deuen tenir en Mas amb prou maldecaps. Sembla que la meseta ens vol atacar per on més mal fa: ens volen treure el Polònia. Primer ho van intentar amb en Mas, després ho van intentar amb en Duran-Lleida, i ara van a per l'Oriol Pujol. Qui serà el següent...? En Harvy? Els extraterrestres?

1 comentari:

  1. Jo, mentre trinquin a tots el xoriços, espanyols o catalans, disfrutaré com una vaca, sobretot veient com s'enfonsa el govern de Madrid.

    Et juro que quan el Cuní ha dit que havien increpat a la Sánchez-Camacho a las seu de la Calle Génova estava esperant que li diguéssin "polaca". Hagués estat orgàsmic veure el moment de realització de que ella no és més que "otra polaca" per a ells. Però era aquí a Barcelona, quina merda.

    ResponElimina