divendres, 22 de febrer del 2013

Cas Pokémon... què serà el següent?

Enmig de la corrua de casos de corrupció que surten als mitjans, n'hi ha un que destaca pel seu nom: Cas Pokémon. No recordo ni de què va, ni de què ve, però sobta que algú que se suposa seriós com pot ser un jutge, posi un nom com aquest.

No per res en concret, doncs he passat hores i hores davant de la Game Boy Color, la Game Boy Advance i la Nintendo DS jugant a gairebé tots els jocs d'aquesta franquícia (de moment els Black&White i els Black2&White2 els deixo de banda). Tanmateix, cada cop que sento "Cas Pokémon" per la televisió em vénen al cap un munt de melodies en 8 bits, mapes i events, combats i estratègies. Per tant, reitero que el nom no és seriós.

I tampoc recordo si era aquest cas o el Cas Manga (un altre nom curiós) que esquitxava un militant d'Esquerra. M'alegra saber que aquest senyor ha dimitit tant bon punt era afectat pel cas, això vol dir que encara hi ha esperança per a la política. N'hi ha d'altres que s'aferren tant al càrrec que quan deixen la poltrona està plena de marques d'ungles i el terra ratllat...

Mentrestant, el senyor Pere Nevarro es dedica a demanar l'abdicació del rei. No és que jo estigui en contra del rei ni del senyor Navarro. Jo també penso que ja va sent hora de deixar pas a les noves generacions, que quan van dir "atado y bien atado" no volien dir "atado al cargo", precisament, però el moment que va triar el socialista per fer aquest discurs no va ser l'indicat.

D'altra banda, en el moment que es demanava l'abdicació del rei també s'estava produïnt el debat definitiu, el debat de l'estat de la nació. I què volen que els digui, doncs l'estat està malament. I polítics de la talla de Rajoy o Rubalcaba no ajuden a que millori.

En fi, que si els jutges volen noms estrambòtics o exòtics per a nous casos poden provar amb noms d'instruments, com Cas Ukelele o Cas Didgeridoo; noms de distribucions de Linux, com Cas Ubuntu, Cas Fedora o Cas Crunchbang; noms de les ciutats lliures de A Song of Ice and Fire, com Braavos, Myr o Lys. Les possibilitats són infinites, què serà el següent?

2 comentaris:

  1. El Cas Pokémon i el Cas Manga, un és una branca de l'altra. Ara no sé quin és el cas tronc i el cas branca.

    Si això dels noms del cassos també em té intrigat. Quina substancia psicotròpica es foten per decidir els noms?

    ResponElimina
  2. El cas Pokémon és el gros. Li van posar aquest nom perquè gràcies al tràfic d'influències, els implicats "evolucionaven" a posicions més altes (els gallecs són uns catxondos). El cas Manga és una branca del Pokémon, només que els Mossos no s'han volgut trencar gaire el cap. Jo hagués escollit "Cas Eevee", perquè no saps mai per on et poden sortir els corruptes.

    Per altra banda, no m'agrada que les CUP, el partit que volia votar a les properes eleccions hagin acudit a Método 3, agencia de bauprés (nom bruguerià sense sentit).

    Per cert, algú ha vist la Flutterbitch últimament? Creieu que s'està fent encara més gran o s'empetiteix?

    ResponElimina