dimarts, 5 de febrer del 2013

La fi d'Intereconomia; l'inici de quelcom pitjor

Ahhhh, que bé, el brauet aviat desapareixerà de la graella. Deu diners a tot cristo. La cadena fundada pel navarrès-català Julio Ariza, ex-membre del nostre Parlament (pel PP, és clar) que abandonà la nau dient que ell desitjava crear una plataforma de comunicació conservadora  independent, i no una màquina de propaganda ultra (crec que era una excusa perquè ja li veia les orelles al llop) es va enfonsant lenta però implacablement. La meitat de programació de la cadena ja està en mans del Canal Català de Núria Codina, que pràcticament ha devorat el monstre (per a convertir-se en un altre)? Total, Intereconomía s'ha convertit d'alguna manera en una semifilial d'un canal que durant anys va pertànyer al diari Avui. Un final humiliant.

PERÒ, vigilem: el pitjor de la cadena ha passat a 13 TV, la televisió de la Conferència Episcopal, o, el que és el mateix, la germana petita de la COPE, o el que també és el mateix, que gràcies a l'ultracatolicisme d'aquest Estat en principi laic, tots estem pagant El cascabel del gato. El pitjor programa de la pitjor mena de televisió d'Europa s'ha endut el gat a l'aigua,just quan, paradoxalment, la COPE s'estava mostrant més moderada que mai, amb un cap d'informatius, el denostat Ernesto Sáenz de Buruaga que vol "convertir la COPE en una ràdio espanyola i conservadora però oberta a totes les ideologies, inclòs el sobiranisme" i que, amb la boca petita, volia acabar amb la nefasta herència de Federico Jiménez Losantos (de qui recordem que estava tan ben agafat a la mamella que es va requerir la intervenció de Benet XVI en persona per a el seu definitiu comiat). 13 TV és ara un veritable perill per a la convivència, ja que no tan sols la pagarem tots, de manera "extraoficial" és clar, sino que menjarà el coco a moltes ments ben pensants que la seguien per veure missa i repic. Els molt fidels són gent fàcil de manipular.

Per tant, des d'aquesta bitàcola volem avisar els enemics del brauet blau: Compte! El 13 i el groc no són bons auspicis!

2 comentaris:

  1. L'hora de publicació d'aquesta entrada estava programada o és casualitat? 17.14h

    Això de 13TV essent la competència de Intereconomía ho ha comentat avui a la tertúlia del Basté.

    ResponElimina
  2. Pura casualitat, ho juro. He d'editar una cosa:

    ResponElimina