dilluns, 25 de febrer del 2013

Carn de canó, carn de cavall

Vénen mals temps per tothom. Des de fa poc, s'ha descobert que certs productes càrnics contenen una quantitat gens menyspreable de carn de cavall. El fet no és que portin una carn no apta per al consum, però ho presenten com a 100% carn de vedella i les traces no són traces. Per tant, més que perill per al consum, es recorre a la publicitat enganyosa o estafa.

Estafa, corrupció, espionatge. Malgrat el tema anterior tractava de carn, el tall de veritat és el que ens porta la més que coneguda agència de detectius i altres, Método 3. Ara és el becari el que pringa, cosa que tampoc és d'estranyar, ha estat tocar la senyora Sánchez-Camacho i el pobre ha passat de testimoni a imputat.

Arrel d'això els mitjans i els polítics ho estan transformant en una batalla Espanya-Catalunya, doncs es veu que s'intenta bandejar la feina dels Mossos d'Esquadra en favor de la Policía Nacional. I els detectius, que no són beneits, van engegant el ventilador de merda, per empastifar i embrutar tutti quanti. I ja se sap, que la merda fa pudor...

He arribat a sentir que Guardiola havia contractat els serveis de Método 3 per assabentar-se de que en Gerard Piqué se saltava la disciplina d'equip, i que va ser llavors quan va conèixer la Shakira.

El meu pare em deia l'altre dia que amb tot això dels casos d'espionatge, que es veu que fins i tot les CUP hi havien acudit, si no tens com a mínim un cas d'espionatge darrere teu no ets ningú. Per tant, espero que algún espia vagi seguint aquest bloc, a veure si tenim la sort de sortir als mitjans i més gent s'anima a comentar.

1 comentari:

  1. SÍ, SÍ, SÍ, QUE MÉTODO 3 VINGUI AQUÍ!

    Parlant de cavalls, que m'han dit que han vingut de Buitoni preguntant per Flutterbitch. Estrany, no?

    ResponElimina