dimecres, 27 de febrer del 2013

Chacón desencadenada

Sí, senyores i senyors.

El PSC finalment, en una votació al Congrés, ha votat l'opció contrària a la que ho ha fet el PSOE. Hi havia qui ho esperava amb candeletes. Com que el tema en qüestió tenia a veure amb el dret a decidir, molts catalans han aplaudit aquesta valentia.

No diré que no han estat valents, tot i així, vist des del prisma del dubte, pot tractar-se d'una estratègia electoral a llarg termini per mirar d'aturar la sagnia de vots i la caiguda en picat. Malgrat tot, cal ser molt malpensat.

La fita, però, ha quedat tacada per la senyora Chacón, aquella que demanava vots per a ZP i gairebé s'ha enfrentat a Rubalcaba. És probable que aleshores ja volgués presidir el PSOE i va voler que ZP fos el seu oponent perquè seria molt fàcil fer-lo caure.

La senyora Chacón va abandonar l'hemicicle durant la recent votació, de manera que no va votar ni a favor ni en contra, i per tant va trencar la disciplina de vot del PSC i del PSOE, tot d'una tacada (he d'admetre que no crec en la disciplina de vot). Quan ve per aquí, pel cinturó roig, però, és més catalanista que els catalanistes catalanistes, i tanmateix, és creuar la frontera i podria ben bé passar per diputada del PP o fins i tot de UPyD. Però ara ja no podrà enganyar més a ningú. S'ha desemmascarat. Desencadenat. Ara ningú la podrà aturar en la seva cursa per presidir el PSOE... si Rubalcaba i els barons socialistes li ho permeten.

Com a mínim ja se n'ha guardat ben bé prou de tapar les seves declaracions del debat electoral de 2008, quan era candidata pel PSC al Congrés, ruixant-ho tot últimament amb grans dosis d'anticatalanisme.

2 comentaris:

  1. Doña Carmen Chacón I, Grande de España, com l'anomena ma mare, la Fraga del segle XXI. Si fracassa la veurem canviar de camissa un cop i un altre fins que quedi defenestrada, perquè el PSOE no voldrà una líder que pot perjudicar el seu electorat a Catalunya i el PSC no voldrà algú que els està perjudicant tant. Aquí la gent preferirà el Rubalcaba, que almenys és seriós i mai ha ocultat les seves opinions (no és partidari del sobiranisme ni del federalisme . per molt que digui -, passeja el seu madridisme sense complexos (Montilla és perico i va fer mans i mánigues per ocultar-ho, com si fos vergonyós). Josep Borrell, essent català, fou candidat del PSOE sense enganyar ningú: mai no ha estat catalanista, i ser fidel a una idea no és dolent. Al contrari. Segur que rebria molts més vots que la Chacón com a líder.

    Mentrestant, Pere Navarro està tan tirat endevant que la seva Flutterbitch s'ha fet tan gran que ocupa tota Catalunya, i asseguren que se la veu des de Mallorca i des dels Alps. Han hagut d'hospitalitzar a l'avi de Heidi per l'esglai. Ara va cridant "Carmen... Carmen?... CARMEN!" Que vigili la Chacón. Les tifes de cavall no son bones per a ningú.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per cert, aquesta nit he anat a vure Django Desencadenado. He gaudit com un berro!

      Elimina