dimarts, 19 de febrer del 2013

A les ballestes!

De vegades les persones et sorprenen. Unes vegades per bé, i d'altres per mal. Salva Ballesta m'ha resultat una de les segones.

Es veu que havia de passar a formar part de la disciplina dels de Vigo com a segon entrenador d'Abel Resino, però l'afició ha exercit prou pressió com per evitar la seva incorporació, el motiu? Bé, buscant pel Twitter rescato algunes declaracions seves.

- "Le tengo mas respeto a una caca de perro que a Oleguer."

- "Nacieron en España así que son Españoles le pesa a quien le pese." [respecte dels bascos i catalans]

- "No hemos perdido el partido de Liga porque jugábamos contra un equipo extranjero." [Racing - Barcelona, 2000]

- "Me gustaría conocer a Tejero."

Els mitjans no han trigat a fer-se ressò, vestint-ho tot de rojigualda. Com sempre que parlem de la meseta, les víctimes passen a ser botxins, i els culpables són redimits. No m'estranyaria que acabessin sortint els de sempre i acabés el cas al Constitucional.

Òbviament no sóc gens objectiu en el meu punt de vista, però trobo bé que s'hagi vetat l'entrada a un personatge com aquest en un club de futbol. De la mateixa manera que algú amb dos dits de front no contractaria algú que ja sap que resultarà conflictiu, no veig quin mal hi ha a prevenir abans de curar. Al cap i a la fi, si seguís fent declaracions com aquestes estaria representant el club, i no crec que al Celta li faci massa gràcia que se'l relacioni amb el pollo. Vaja, a mi no me'n faria.

Crec que l'època d'auge de l'"España grande y libre" ja va passar a millor vida, quan el Generalísimo va deixar el món terrenal. Per desgràcia sembla que la idea en sí no acaba de desaparèixer. Una cosa és ser espanyol, cosa que respecto fins a cert punt, i l'altra és ser anti-demòcrata, cosa que no respecto.


D'altra banda i canviant de tema, la coneguda empresa de detectius privats segueix fent un "diegotorres", és a dir, va enviant material comprometedor i fent declaracions desafortunades amb compta-gotes però de forma constant i va esquitxant més i més gent i arrossegant-la amb ella.

Ara sembla que la senyora Sánchez-Camacho podria haver sabut el que es feia amb la gravadora. Sé que l'he criticat molt i molt durament, però no la veig capaç de fer una cosa així, i si es querella, com va dir que faria, té tot el meu suport.

Hi ha qui relaciona aquesta empresa amb el CNI, però en qualsevol cas trobo més encertada la comparació que fa el Basté amb Mortadelo i Filemón, agents de la TIA.

1 comentari:

  1. El Salva jugador l'hagués fitxat pel Barça quan estava en estat de gràcia, però quan va començar a garlar més que jugar.... Ja es va trobar en aquesta situació quan anava a fitxar pel Girona, crec. M'alegro. Tothom és esclau de les seves paraules. Queda esperança.

    ResponElimina