dijous, 21 de febrer del 2013

Informe Pere Navarro segons Jaime Peñafiel

Clar i simple: A partir d'ara, cada cop que Pere Navarro obri la boca, la seva amiga imaginària Flutterbitch esclafarà un  orfanat de nens espanyols, monàrquics i cristians, apostòlics i romans mentre crida "Juanca! Juanca! JUAAAAAANCAAAAAA...".



Com més gran es fa l'ego de Pere Navarro, més creix Flutterbitch i  més mala llet gasta. Penseu en el futur de la Monarquia i en els capellans sense víctimes propiciatòries!

L'informe acaba aquí, ja que Peñafiel ha estat esclafat per una misteriosa tifa gegant que ha sortit del no-res. Fot una olor a cavall que tira d'esquena. Els pagesos dels voltant de Madrid trindran adob per 5 anys, informa un portaveu del Gobierno de la Comunidad de Madrid (sempre que paguin els impostos per ús d'ens miraculosos, segons contempla el decret 13/2013, del 30 de febrer. Encara no s'ha aprovat, pero ja s'encarregaran de fer-lo complir ja!

Des de la Casa Real diuen que el Rei està encantat de sumar un altre trofeu de caça i... Última hora: El Rei ha demanat disculpes per dir que està encantat de sumar un altre trofeu de caça.

[Acudit plagiat dels Monty Python, ho reconeixo]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada