dimarts, 7 de maig del 2013

La puta, la Ramoneta, i primer Pau i després Glòria

Bé, anava a dedicar-li una entrada del bloc als socialistes catalans, però innocent de mi l'Estat al qual encara pertanyo, amb una mica de sort no fins gaire, m'ha començat a donar motius per deixar els socialistes en pau... de moment.

Comencem per la prostitució, en aquest cas del llenguatge.

Telemadrid va emetre la setmana passada un documental que comparava els nacionalismes "independentistes" amb la propaganda de Stalin i Hitler. Com ja vaig fer amb la carta de la Chacón, vaig obviar mirar-lo, em refio dels comentaris d'un periodista de primera com podria ser en Jordi Basté.

I és que ja ho deia jo en aquest mateix bloc fa poc, que els primers que haurien d'anar amb compte de parlar de totalitarismes i dictadures, són els primers que diuen nazis als altres. O són ganes molt grans de cridar l'atenció o són classes d'Història fent campana.

I avui l'ínclit Jorge Fernández Díaz, en un lapsus segurament, ha anat a comparar els avortaments amb ETA. Els pitjor de tot no és que sigui del PP, o que sigui ministre, el pitjor de tot és que és català. I el pitjor de tot és que crec que ha estat un lapsus, però l'inconscient l'ha traït de mala manera. En algun racó del seu cap, i en qualsevol alt càrrec del PP, porten de sèrie el botonet "La culpa és d'ETA".

Sense sortir del PP, algú a l'Aragó s'ha cobert de glòria avui. I és que volen presentar una mena de reforma en què el català passaria a dir-se LAPAO, de Lengua Aragonesa del Pirineo Área Oriental. El castellà, emperò, també canviaria de nomenclatura per passar a dir-se LAPAPYPP, o alguna frikada així. Ja ho diu la Pilar en casos com aquest, que qui no té feina, el gat pentina.

També, sense sortir del PP, però aquest cop a Extremadura, el Monago n'ha tornat a fer de les seves. Passo de citar les declaracions, perquè em treuen de polleguera. Valencia i les Balears, per no parlar de Madrid, fins al coll de merda i deutes, parlo de comunitats peperes, Catalunya també n'està fins el coll de merda i deutes, i surt el paio aquest i diu que Extremadura és l'epítom de la genialitat pressupostària. Si em paguessin tots els deutes jo també podria sortir de la crisi.

Infanta Cristina desimputada, això potser ho tracto una mica més a fons un altre dia.

Va, i ara sí, la puta i la Ramoneta reloaded, SOCIATA version.

Es veu que els socialistes no saben ben bé el que volen. I a sobre es pensen que el món gira al seu voltant. Van perdre una quantitat exagerada de vots en les darreres eleccions per la seva falta de definició, i és que es pensaven que aquell modus operandi que va perfeccionar l'ex-president Pujol, de dir sí i no a la vegada, els funcionaria, però en comptes de dir "sí i no" deien "ni", com el gag del Polònia.

El súmmum ha arribat quan estan tan debilitats que una sola persona, la Chacón, s'hi acarnissa a plaer i encara en surten més malparats. A més, anaven a anar a la cimera, diguem-li cimera, diguem-li reunió, pel dret a decidir, però és obvi que s'hi tractarà la independència. Doncs això, hi van, i a sobre es queixen de que el que s'ha tractat no va amb ells. Que ningú els obligava pas a anar-hi.

El pitjor és que en les declaracions posteriors, en Pere Navarro, diu coses i avui ha anat la Marta Rovira a desmentir que el que diu en Pere Navarro que va succeir a la trobada, en realitat no va succeir com ell ho explica. Ganes d'emmerdar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada