dimarts, 7 de maig del 2013

Chacón de Trons

En Tyrion Lannister també era un descastat però com a mínim feia gràcia.

Hi havia una cimera a la vista, moment en que la nostra socialista preferida ha aprofitat per enviar una mena de carta oberta a dos diaris de referència com poden ser el Periódico i... El Mundo.

Ha aprofitat per donar canya a tot socialista dret, vaja, bàsicament als líders, Rubalcaba i Pere Navarro. En concret al Pere Navarro, que és el que havia d'anar a la cimera pel dret a decidir. Els altres socialistes encara s'estan aixecant del terra després de les bufes electorals que han rebut tant el PSOE com el PSC.

Com que no sóc periodista, ni tant sols tertulià de cap programa (encara) de televisió o radio, no em dec a informar-me per parlar de coses, així que no he llegit la carta, cosa que de ben segur el meu cervell m'agrairà.

Cal dir que a la cimera, que és malgrat tot és un nom molt grandiloqüent, no s'ha dit gran cosa.

I si no la vèieu feia temps la van trobar l'altre dia al Camp Nou assistint al FCB - Betis amb una personalitat de la Junta de Andalucía, o com a mínim això han dit a la tertúlia de cal Basté.

Sí, la tertúlia de cal Basté.

Avui tampoc ha assistit l'amic (bé, per dir-ho d'alguna manera) Paco Marhuenda. Al pobre (bé, per dir-ho d'alguna manera) ja l'imiten fins i tot al Polònia, al principi només ho feien al Versió RAC1. El propi Basté ha deixat anar que segurament tornarà, però no ha volgut donar res per cent per cent segur. Qui sí hi ha anat ha estat en Duran i Lleida, pobre home, que és massa independentista per als de la capital i massa unionista per als catalans.

A veure si demà surt en Gonzalo Bernardos i analitza les dades de l'atur a cal Basté; avui ha sortit en Santiago Niño Becerra a cal Cuní a fer-ho. Amb la moda d'imitar economistes, el mateix Niño Becerra, Josef Ajram, Xavier Sala-i-Martín i Leopoldo Abadía, afegir-hi en Gonzalo Bernardos seria un molt bon punt. Si algun guionista del Polònia em llegeix, ja ho sap.

Pròximament, SchuWertíades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada