dimarts, 5 de març del 2013

La màquina del temps

Senyores i senyors,

Tornen temps obscurs. Dos casos succeïts entre aquesta setmana i l'anterior m'ho fan pensar.

El primer és el senyor Jorge Fernández Díaz, ministre d'Interior. L'home va fer unes declaracions en què admetia que veuria amb bons ulls afavorir les parelles heterosexuals per sobre de les homosexuals, ja que les últimes provocarien el declivi dels humans en no poder tenir fills naturals.

Crec que l'època en què la persona passa a ser l'important, més enllà del gènere, religió, etc. va quedar inaugurada fa molt temps. Es veu que hi ha persones que encara veuen la televisió en blanc i negre i pensen que Espanya és "el país donde nunca se pone el sol".

El segon cas és el del senyor Martín Rodríguez Sol, ex-Fiscal en cap de Catalunya, que va fer unes declaracions moderades tirant cap a conservadores fa un parell de dies, i a la meseta li ha faltat temps per saltar-li a la jugular. El tema és que les declaracions versaven sobre el dret a decidir.

Crec que l'època del NO-DO abans de les pel·lícules, dels censors tallant cintes de vídeo i de considerar delicte una reunió de més de dues persones ja ha passat. Es veu que hi ha persones que encara viuen com si aquell senyor militar baixet i amb bigoti encara fos viu. Senyal de què quan va dir que ho deixava tot "atado, y bien atado" parlava amb coneixement de causa.

D'aquí poc el govern repartirà "cartillas de racionamiento" i tornarà a posar en vigor la "ley de vagos y maleantes". Temps al temps.

1 comentari:

  1. De moment estem tornant a l'any 1976... Després, quan tornin el lloro a la bandera, serà senyal de que és hora de fotre el camp cap a Europa.

    ResponElimina