dimarts, 19 de març del 2013

Amb dos collons, i un disc

La notícia que no ha causat revolta avui és que el parlament de Xipre ha votat en contra de les mesures de rescat de la Unió Europea. Amb dos collons. Bé, en primera instància, hom creuria que s'ha votat en contra perquè els polítics pensen en la ciutadania i perquè es tractava d'una mesura un tant injusta. Si ho mirem amb deteniment podrem detectar una fissura en el raonament, i és que hi ha qui creu que han votat en contra per evitar fugues de capital rus, i és que el diner és un hàbil orador, capaç de fer canviar d'opinió.

El meu pare m'ha dit que els diners del rescat els hi deixaran els russos perquè es veu que cap al sud del país han trobat una zona amb petroli, i així ho podran explotar ells. Això no resta mèrit a haver dit que no a Europa.

Ai Europa, Europa. El vell continent, que cada cop ens dones més motiu per votar sí a la independència. Encara recordo quan des de Madrid i la meseta en general ens amenaçaven amb què si Catalunya esdevenia independent quedava fora de la Unió Europea. M'agradaria que fessin un referèndum per veure si els espanyols volen sortir de la UE, em sembla que només per tocar els collons votaria sí a continuar, però ni que sigui un referèndum per mostrar la sobirania del poble espanyol, crec que trigarem a veure'n un, sigui de la temàtica que sigui.

I més a prop de casa, l'Oriolet Pujol ha estat imputat pel "cas ITV", i tal i com va dir ha deixat els càrrecs, excepte l'acta de parlamentari, per tal de no entorpir el procés sobiranista del poble català. Em sap greu per ell perquè no em cau pas malament, i el que més greu em sap és que al Polònia té les hores comptades, tal i com ha passat amb altres grans personatges, com Acebes.

Espero que això de ser imputat i acte seguit es deixin els càrrecs públics es converteixi en tònica, contrària a la corrent política imperant d'aferrar-se amb ungles i dents a qualsevol càrrec de rellevància. Ara només cal que la justícia pugui anar un xic més ràpida i d'aquí res els polítics deixaran de robar i furtar.

Ja que hi som aprofito per dir que els Manel treuen nou disc el 16 d'Abril, tal i com han anunciat via Facebook i Twitter. Es dirà "Atletes, baixin de l'escenari":
Manel - Atletes, baixin de l'escenari

1 comentari:

  1. Els jutges i els fiscals no tenen collons per a processar els xoriços peqriè els també ho son. Necessitem un Miles Edgeworth catalá! (En un principi NO es cap idea per a una secció).

    ResponElimina