dilluns, 11 de març del 2013

Alicia en el país de les "pesadillas"

Sí, senyors.

Pensàveu que la troca no es podia embolicar més? Doncs anàveu ben errats. La senyora Sánchez-Camacho ho ha tornat a fer. Durant els cinc minuts de glòria que ha tingut durant el cap de setmana a aprofitat per donar dues voltes al marcador i seguir emmerdant el cas de casos d'espionatge de Método 3.

Ara ja barreja Mossos d'Esquadra amb Policia Nacional. I que si havia demanat escorta d'uns i no dels altres. I que si el cap de no-sé-què dels Mossos havia tractat directament o indirecta amb un presumpte imputat de Método 3, i que si els Mossos no són competents.

No sé a què juga, però tal i com he sentit avui a la tertúlia de cal Basté, si vol arribar a Presidenta de la Generalitat, ho té difícil si rebutja el principal cos policial, i a la llarga em sembla que li restarà vots. Per sort durant la campanya electoral els seus amics de la meseta engegaran el ventilador de merda per tapar aquesta petita taca, al més pur estil espanyol.

Diu que aquest cap de no-sé-què dels Mossos d'Esquadra, un tal Manel Prat, hauria de dimitir, ja que si això passés en un país seriós ho hauria de fer. M'agradaria recordar-li que 1.- Mal que em pesi, encara estem a Espanya, i per tant això no deixa de desprestigiar la seva amada pàtria. I 2.- Sé d'algun polític que ara és president del govern espanyol que s'ha relacionat amb casos de blanqueig de capital i altres assumptes amb olor de socarrim i no ha dimitit. Allò de "ver la paja en ojo ajeno y no ver la viga en el propio", que en diuen per les espanyes.

Per mal que em pesi no puc deixar de pensar en el que diuen els mitjans catalans de que des d'Espanya s'intenta embrutar el procés sobiranista, encara que es tracti d'una teoria conspiranoica. Deien a cal Cuní (el senyor José Antich, concretament) que si no fos per la manifestació de l'11-S no hi hauria ni problemes amb els Mossos, ni Método 3, ni tan sols eleccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada