dijous, 14 de març del 2013

Canvis de jaqueta

Amb l'arribada del nou Papa se m'acumulen els temes, i casualment cap d'ells té a veure amb ell. Tanmateix, ja que hi som, diré que vaig anar a una escola de jesuïtes, on vaig rebre tota la meva educació obligatòria i post-obligatòria. Per si us interessa, és l'Escola Tècnica Professional del Clot, també coneguda com Sant Pere Claver.

El senyor Pere Navarro sembla haver entrat en raó, i veient que el PSOE no mourà fitxa per reformar la constitució, ha decidit aliar-se amb els independentistes per un instant, votant a favor d'un text que insta al Govern de la Generalitat a parlar i dialogar amb el Govern central. De moment, el PP no ha fet cap gest per portar aquest full de paper al Constitucional, però dubto que vulgui seure a parlar.

Aprofito per anunciar que no hi haurà cimera anti-crisi perquè segons Convergència, no hi ha voluntat d'arribar a un acord. Aquesta cimera havia estat demanada pel senyor Navarro durant el debat electoral a tres en presència del senyor Mas i la senyora Sánchez-Camacho, però ha estat finalment anul·lada.

Després d'aquest incís anem a Europa, i és que des de la vella Europa, aquella que té la paella pel mànec, diuen que la llei d'hipoteques no compleix la normativa europea i que disposa de clàusules abusives contra el consumidor. Aquella Europa que quan surt un mindundi qualsevol dient que si Catalunya assolís la independència estaria immediatament fora de la Unió, s'afanyen a donar-li tant de bombo que sembla que ho hagi dit algun president o director general important. A veure com queda la cosa.

Des de l'Instituto de Estudios Económicos (IEE) ens diuen que una Catalunya independent seria un catàstrofe. Fins que ha sortit el senyor Jordi Pujol i hi ha dit la seva, però.

Tenia un parell més de temes per comentar però ara mateix no els recordo.

1 comentari: