dijous, 21 de març del 2013

La Puta i la Ramoneta reloaded

Semblaven mortes gràcies a l'instint assassí de Junqueras i la seva letal Esquerra, fins i tot el Polònia n'havia fet algun gag, però la Puta i la Ramoneta no han mort, només van anar a fer nones una estona.

Ara que Europa sembla a punt de flexibilitzar l'objectiu de dèficit per a Espanya des del govern català s'ha engegat una mena de campanya per mirar de restablir ponts amb ells i que rebaixin l'exigència econòmica que tant ofegats ens fa anar.

Ja van fer una pantomima similar quan era l'època inicial de les retallades i el President Mas era l'alumne avantatjat, i van esperar i desitjar que des de Madrid els hi donessin un cop de mà, però aleshores el govern central només va ser capaç de centrifugar el dèficit cap a les comunitats autònomes, espolsant-se així les puces i quedant bé amb Europa. Que mira que en són de ràpids quan es tracta de descentralitzar segons què.

Pel que sembla no han acabat d'aprendre la lliçó.

Només de pensar que s'han d'enfrontar al De Guindos amb en Montoro darrere i la Soraya mirant-ho tot m'entren calfreds. I a sobre amb els consellers d'Economia d'altres comunitats com Extremadura i Galícia rondant per allà. El Mas-co no sortirà viu d'allà.

En fi, que tornen els vells costums. Ja ho deia el Duran i Lleida del Polònia que tan bé que els hi havia anat, no sabia com a l'Artur li havia donat per canviar.

1 comentari:

  1. Seguiran xuclant de la mamella i ens crivellaran a impostos, tant a nosaltres com als madrilenys. El problema és que no podem anar a una amb els abusos que es fan en aquestes dues comunitats, perquè allà, mientras sea por España, pagaran amb alegria i es deixaran estafar tan con vulgui el Govern Central. Les persones d'allà que estan veient com s'abusa d'ells deuen trobar a daltar aquells temps en que anaven a una amb la resta de provinicies de Castella-La Manxa i no es deixaven prendre el pèl.

    ResponElimina