diumenge, 29 de setembre del 2013

AeeC! News (2)

El senyor Bauzà ha portat a les Illes Balears la major manifestació, o una de les majors segons el nombre de manifestants comptats, amb el seu decret del trilingüisme, o TIL. Suposo que aquí també farà prevaldre la "majoria silenciosa", com ja van fer amb la Via Catalana els amics del seu partit. Poca broma, es parla d'unes 50.000 a 80.000 persones. AeeC!, ja s'ha dit més d'un cop, i si no ho dic ara, es solidaritza amb els "camises verdes".

Tornant a terra ferma, es veu que hi ha qui vol fer la pilota al PP, i són els germans espanyols de Ciutadans, UPyD. Bé, potser dir-ne germans espanyols, tenint en compte que els propis de ciutadans ja són espanyols, potser no seria l'expressió més encertada. Vaja, que si no hi ha UPyD a Catalunya és perquè ja hi ha Ciutadans i viceversa. Si al principi era el Wert el que volia "espanyolitzar" els nens catalans, ara els d'UPyD li ho posen fàcil.

Es veu que han fet una proposta per blindar el castellà com a llengua vehicular a les escoles, i que òbviament el PP estarà encantat d'acceptar, amb la seva majoria absoluta.

És a dir, estan fabricant uns quants independentistes catalans més. Sembla que no es cansin de fer el ridícul. A cada moviment que fan denoten més la seva desesperació. Per sort, és possible que no haguem d'aguantar més aquestes escomeses molt més temps.

I relacionat amb els amics d'UPyD, no sé si sentir-me preocupat perquè em diguin escombraria, o riure del ridícul incessant que no deixen de fer. Fins i tot quan es parala de "separar bé, la vostra responsabilitat" s'ho agafen en clau política. D'això se'n diu paranoia.

En comptes d'Unión, Progreso y Democracia s'haurien de passar a dir Unimos Paranoias y Derechas, que potser és una definició més encertada del que són.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada