divendres, 20 de setembre del 2013

Des-Espe-rats

L'amiga Espe ja ha tornat a parlar.

Va dir que es retirava de la primera línia de la política i això li permet fer el que feia però sense que se li llencin al damunt. I si no fos del partit que és ni fos partidària de la ideologia que té, seria una excel·lent política. He d'admetre que té carisma i capacitat oratòria, i una llengua viperina.

És clar que no és difícil fer-ho millor que en Rajoy. Deu ser com aquell al que "le echaron droja en el colacao", però es mou menys que un maniquí i en qualsevol comparativa surt perdent.

Tornant a la Espe, ara bé i diu que s'hauria de catalanitzar Espanya, i ens llença floretes als catalans i patatim i patatam, coses que quan era presidenta de la comunitat de Madrid, si ho pensava, no ho deia allà, potser sí quan venia aquí (recordem el cas de la parenta catalana).

Perquè, és curiós com venen i diuen meravelles de Catalunya i la seva cultura per després fotre un cleca ben forta. Vaja, que els agrada molt Catalunya, però no tant els catalans.

El que més m'ha agradat, com a tothom suposo, és quan li ha fotut la cleca al ministre d'Hisenda (el Montoro), dient que es recrea en l'augment d'impostos.

El que no m'ha acabat de convèncer és quan ha dit que a les escoles catalanes s'adoctrina segons el barem nacionalista. Es veu que tot el que no sigui el concepte d'"una grande y libre" i castigar els nens de cara al sol, per a ells és adoctrinament secessionista. El "pollo" que tenen muntat a les Balears, ¿també és adoctrinament secessionista?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada