dimarts, 10 de setembre del 2013

Pares i Peres

Sé que l'estàveu esperant.

I quan dic "Peres" no vull dir peres de fruita sinó de Pere, com a nom propi, i és que l'amic Pere Navarro ha tornat a fer-ne de les seves. Aquest home donaria per a un capítol del Polònia per a ell solet, i no faria falta ni guionistes ni actors secundaris.

De l'autor de "el rei hauria d'abdicar", "acabem amb els foralismes" i la seva expressió favorita "federalisme!", arriba el showman socialista amb una nova actuació:"no sabia que el meu pare era independentista".

Tot va començar quan, en algun moment de la seva vida, Pere Navarro va començar a militar al Partit dels Socialistes de Catalunya. Suposo que algun extraterrestre li va obrir el cap per examinar-li el cervell i en tancar-li de nou es va deixar alguna peça fora, típic cas en que hom desmunta un ordinador o un cotxe i en tornar-lo a muntar sobren peces, i a canvi li va imbuir una idea galàctica que es deia -federalisme-. Tothom sap que les cultures extra-espacials fan servir aquest sistema polític d'organització (excepte quan es tracta d'àliens violents).

La qüestió és que arribat cert punt deuria deixat de tenir contacte amb els seus pares, o això o és que potser fa poc que el seu pare és independentista, potser per portar la contraria al seu fill.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada