divendres, 27 de setembre del 2013

AeeC! News (1)

Ja ha passat el debat de política general, i ja hi ha qui s'ha tret la careta.

S'ha parlat dels dos temes que avui dia vertebren Catalunya, com són les polítiques socials i pressupostos i la consulta. Però això no és interessant.

Millor parlem de la TIL, la llei de llengües que el senyor Bauzà s'ha tret de la butxaca. Una mena d'intent d'arraconar el català a les Illes Balears, com a mínim allà l'anomenen català, a València en diuen valencià, que no és que m'importi, i a l'Aragó en diuen Lengua del Área del Pirineo Aragonés Oriental, o LAPAO, per als menys profans en la matèria.

Això ha aixecat polseguera, i una vaga indefinida de docents. El que m'agradarà comprovar és si això tindrà alguna conseqüència a les urnes balears en les properes eleccions o seguirà regnant el color blau als escons. Un gag del Polònia de la setmana anterior era ben explícit en la matèria: sortia el senyor Bauzà i deia que havien de fer assignatures en anglès... per exemple fer les classes de català en anglès. Curt i ras.

També seria notícia en Duran i la seva tercera via, que no es diu tercera via segons ell (crec que encara està ancorat en allò que es deia pacte fiscal), però és que es guanya l'adjectiu botifler a pols.

Sí que és notícia, tot i que no és d'estranyar, que en Rajoy aparegui en una televisió nord-americana (sense saber anglès, of course) i com que és un pallús, després intenti censurar l'entrevista perquè ha dit alguna cosa que no hauria d'haver dit.

I per acabar per avui, una reflexió.

La PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca) és nazisme, els catalans són nazis, en definitiva, tot el que no li agrada al Gobierno és nazi, i fixeu-vos que sempre s'encarreguen de dir nazi i no "facha". I per què nazi i no feixista, si aparentment és el mateix? bé, us deixo amb aquesta petita reflexió.

1 comentari:

  1. Nova secció? N'he de prendre nota, d'això!!!

    Ahir el Cuní deia que els "preocupats pel ciutadà i la majoria silenciosa" van ser els únics que no van parlar de reformes socials... Sí, caretes fora, ben cert.

    ResponElimina