divendres, 11 de gener del 2013

Gallifa no tapa cap gestió amb la bandera, precisament

La localitat de Gallifa serà tema recurrent entre avui i demà degut a l'enginy dels seus representants. I és que amb tot l'enrenou que s'havia donat en una de les localitats del Maresme, no recordo si Sant Pol o Canet, que havien cremat la bandera espanyola que hi havia a l'ajuntament, i que havia fet sortir a la delegada del govern espanyol, o no sé quina història, ara a Gallifa han pensat en una "petita" solució.

Mini-bandera espanyola a la Casa de la Vila de Gallifa

Es tracta d'una bandera espanyola d'aproximadament un pam de llarg i que és l'única bandera que oneja a la façana de l'ajuntament. I és que pel que he sentit, la llei de banderes no especifica les mides que ha de tenir una bandera si aquesta és l'única que oneja en una institució de caràcter oficial. A uns metres d'aquest, hi ha diversos pals amb banderes de mida estàndard, entre elles l'Estelada i la Senyera, però com que no "formen part de l'edifici de l'Ajuntament" poden tenir-les lliurement.

Ara caldrà esperar a veure les reaccions de segons qui, i jo amb el meu pare feia broma i li deia que ara sortiria el pepero/pepera de torn a dir que portaria això al Constitucional. No us estrany, doncs, que en facin algun tipus de menció al Polònia...


Font foto: 324.cat via Twitter @324cat

4 comentaris:

  1. Què catxondos! Posen la bandereta obligatòria per a que ningú es queixi i es passen la resta pel forro dels collons.Són del Komando Leproso: Visca Gallifa i Bakunin!

    ResponElimina
  2. Les altres estan en uns pals al costat, ben grosses i visibles, però a la façana han posat només aquesta.

    ResponElimina
  3. Dons deuen ser de les CUP, aleshores!

    ResponElimina
  4. Hi governa Solidaritat Catalana per la Independència.
    Per cert he llegit que la bandera val 2 euros comprada a la Rambles de Barcelona.
    Una inversió que no suposa cap tipus de despesa per les arques municipals.

    ResponElimina