dilluns, 21 de gener del 2013

Error 404 - Definició Not Found

Des de que CiU i ERC van donar a conèixer el contingut de la seva declaració de sobirania s'han dit moltes coses, i per sort o per desgràcia, també han passat moltes coses, i a AeeC! en agrada que passin coses, perquè així tenim teca.

Per exemple, tant IC-V com la CUP ja estaven més o menys d'acord amb el contingut inicial excepte algunes coses, i els socialistes, a priori també estaven d'acord excepte alguns punts. Dels verds i la CUP em puc arribar a creure que volguessin afegir temes relacionats amb afers socials, o alguna cosa de nomenclatura. En canvi, dels sociates, l'únic que veig és ganes de posar pals a les rodes.

Des que va tenir lloc dins el partit la batalla pel lideratge, on s'hi barrejaven noms com Carmen Chacón o Montserrat Tura, i en lloc seu va "guanyar" Pere Navarro, el PSC ha anat donant tombs, com el que s'ha quedat atrapat dins d'un fanguissar i hi dóna voltes intentant sortir-ne sense èxit. Per als sociates, aquest fanguissar es diu indefinició.

Seguint amb el símil, estan atrapats en un fanguissar en un dia de boira, on el futur no s'albira, i demanen ajuda a un amic seu que es diu "Federalisme", però aquest o no els escolta o no té prou força per treure'ls d'allà on són. I al cap i a la fi, són allà perquè el seu germà gran, que es diu PSOE, i al que sempre fan cas, els ha deixat allà perquè no molestin.

Total, que els maleïts socialistes dels nassos, cabuts ells, volen intentar convèncer tant a independentistes com a unionistes que el seu camí és l'única opció vàlida. I mentrestant, fan com el perro del hortelano, que ni come ni deja comer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada