divendres, 18 de gener del 2013

Això és motiu de cesse

Avui estava escoltant la tertúlia de "El Món a RAC1" amb Basté i companyia (Jordi Barbeta, Toni Comín, Ernest Folch i Gemma Galdón) i en aquestes que ha sortit en antena el senyor Ferran Falcó, candidat de Convergència a Badalona, i pel que he pogut entendre, ell i els candidats de PSC i IC-V volen presentar una moció de censura en contra de l'actual alcalde, Xavier Garcia-Albiol.

Pel que he entès, el senyor Falcó va poder evitar que en Garcia-Albiol tornés a ser alcalde en les anteriors eleccions, però amb la seva abstenció s'hi va proclamar. Els tertulians, després de la trucada, s'hi han abraonat argumentant que ho diu ara degut a les males relacions existents entre CiU i PP, ben deteriorades, tot i que des del meu punt de vista, malgrat compro aquesta argumentació, també cal dir que no hi ha manera més científica de demostrar les coses que observar-les amb els propis ulls. Tothom veia que en Garcia-Albiol no era el millor alcalde que una ciutat pot tenir, però amb discursos populistes, al més pur estil C's, s'ha mantingut en bona posició.

Com a conclusió, dir que espero que els surti bé el pla per fer fora en Garcia-Albiol de la seva posició d'alcalde, tot i que això de que hi hagi un tripartit, no ho acabo de veure clar.

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Crec que fou al Telemonegal o a l'Arucitys que Jorge Javier Vázquez va comentar que era veí de l'escala de Garcia-Albiol. Segons ha dit era tan callat i tímid que al bloc tothom es pensaba que el fill dels Garcia-Albiol era retardat mental. Va acabar dient que el temps els ha donat la rao i fins i tot crec recordar que va comentar per sobre que esperava que passaés això, no com a esperança, sino com a fet. No es pot aguantar una alcaldia com aquesta.

    El que trobo estrany és que els cosmopolites de C's no s'afegeixin al pla: no son tan tolerants, progres i amics de la inmigració en contra dels catalufos dolents que els volem forçar a parlar català? Francament, espero que a Joaquín Sabina, al que considero una persona intel·ligent, no se li acudeixi acostar-se per Badalona aquests dies, que encara el correran a pedrades.

    Joan Manuel, torna cap aquí, home!

    ResponElimina