dilluns, 14 de gener del 2013

Ni anar en tren, es pot ja

Des de principis d'any ja són vigents les noves tarifes de transport públic, i com no podia ser d'altra manera, a l'alça. Si una persona de la mateixa ciutat de Barcelona ja ho troba car, i només és una zona, jo, que visc en tercera zona ni us ho explico...

Però no és d'això del que volia parlar avui. El tema del dia és que el senyor Puigdemont, alcalde de Girona, ha estat citat en el judici contra ell i l'Ajuntament de Girona per haver contractat trens de RENFE el dia 11 de Setembre, perquè la gent de Girona, Figueres i voltants pogués arribar a Barcelona i assistir a la manifestació per un estat propi.

Cal dir que els beneficis obtinguts es van donar al Banc dels Aliments.

Com sempre, els de sempre ja s'hi han hagut de ficar pel mig, perquè això de que la gent es manifesti al carrer amb Franco no passava, ja se n'encarregava ell mateix de que els sortís "el tret per la culata", i més si es tracta dels separatistes, rojos i maçons. Visca la democràcia.

N'estic convençut que si hagués estat un govern del PP que hagués contractat els trens perquè els honorables ciutadans haguessin anat a celebrar el "Día de la Hispanidad" a la plaça dels Països Catalans, no hagués passat absolutament res. Valors democràtics.

1 comentari:

  1. Per descomptat. A la Consti no ho posa, però només falta que hi afegeixin que "Los españoles tienen el deber de sentirse españoles e ir presumiendo por ahí aunque el Estado esté en quiebra"
    "Aquellos que no se sientan españoles perdrerán el derecho a ser considerados seres humanos, porque el ser humano tiene el deber de ser español sea o no sea español bajo el imperio de la Ley"

    ResponElimina