dijous, 10 de gener del 2013

Qui t'ha vist i qui-ITV

No hem deixat passar ni dos dies des que sabéssim alguna cosa del cas Pallerols, que fins que s'ha mencionat jo desconeixia la seva existència (quan va succeir jo tindria uns 10 anys), que els polítics catalans ja han fet de les seves per donar més material als del Polònia.

En aquest cas es tracta del fill de l'ex-president Pujol, secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya, l'Oriol Pujol. Es veu que està implicat, o d'alguna manera formant part, en alguna trama de tràfic d'influències en ITVs (Inspecció Tècnica de Vehicles).

I amb aquest cas i l'anterior tota CiU queda esquitxada per casos de corrupció.

És obvi, doncs, pensar que l'Oriol Pujol ha après del seu pare això de la política de "peix al cove", tot i que hi ha fet una mica de tuning i ha passat a ser política de "peix al cotxe". En fi, que com solc dir "No hi ha un pam de net".

1 comentari:

  1. Catalonia Vice! És una oportunitat d'or per a començar els meus contes de "Els nens de la [Catalana] Terra". El dolent és que encara he de polir un parell de personalitats. Si no em fes vergonya dibuixar, hauria enviat uns esbossos dels personatges...

    ResponElimina