dimecres, 16 de gener del 2013

¿Europa? ¿Qué esh esho? *Shi* *Shi*

Amb aquestes paraules de l'inici deu haver pensat en Rajoy que això de la recomanació europea no va amb ells. La mateixa recomanació que diu que Espanya hauria de flexibilitzar el dèficit de les comunitats autònomes, així com Europa ha flexibilitzat el dèficit d'Espanya, cosa que demanava el senyor Mas-Colell.

El que no entenc és que aquella Europa que era la que deia d'una manera tant "convençuda" que Catalunya en sortiria en cas d'esdevenir independent (mai s'ha acabat de demostrar tal cosa), ara no existeix, i el que diu no té cap valor. A sobre, en Rajoy se'n va a fer una entrevista al Financial Times, on deu haver fet més el ridícul que altra cosa (per qüestions de traducció i interpretació, vull dir), i a sobre demana que aquells estats que puguin realitzar polítiques econòmiques d'expansió, ho facin.

Mentrestant, a Catalunya es deixarà d'aplicar l'euro per recepta per "ordres" del nostre estimat amic, el Constitucional, de moment durant el període de cinca mesos. Els sociates continuen en la seva indefinició, els verds segueixen liant-la i no hi ha acord del tot per a una trista declaració de sobirania. Els peperos i els de ciutadans es deuen estar "partiendo el ojete".

Per cert, em sembla que avui ha sortit el "de Güindous" (by Jean-Paul Desgrava) per dir que hi havia brots verds...

PD: *Pfffft...* Brots verds... doncs com no siguin brots de soja...

1 comentari:

  1. Jo m'alegro del tema de les receptes, que sóc crònic i m'havien pujat els medicaments de menys d'1 € a més de 4.

    Viva la constitusión, per una vegada. Mentrestant, a Madrid, segueixen pagant el seu euro tot xirois.

    ResponElimina