dimarts, 8 de gener del 2013

Ave Rajoy, els que marxaran et saluden

¡¡20 anys!!

20 anys és el que ha trigat l'AVE en arribar al nord. Una obra que ha trigat gairebé una generació en ésser construïda, que durant el procés de construcció, segurament s'hi ha anat inflant el pressupost, i per tant deu haver acabat tantes vegades més cara que quan es va començar; una obra que no aporta gairebé res, i que més aviat veig que farà pujar els preus de les ciutats per on passi.

Ara sí, ara venen tots a fer-se la foto de rigor, tal i com mana el protocol. I els discursets...

En Mas ha estat políticament correcte, tot i que hauria pogut ser un xic més incendiari. Per un cop que en Rajoy es digna a venir... L'alcalde de Girona sí que ha estat més "destroyer" en aquest aspecte. El príncep ha fet una part del discurs en català, cosa que l'honora. I en Rajoy... Ai, en Rajoy.

Ve aquí i fa el discurs de que tots els espanyols aquí i tots els espanyols allà. No senyor, no tots els espanyols són iguals ni tots tenen les mateixes necessitats, aquí rau la gràcia. En la varietat es troba el gust. Doncs això, que ve aquí i encara li haurem de donar les gràcies perquè aquesta obra hagi trigat vint anys a realitzar-se, i encara dinamitin el corredor mediterrani en favor del corredor central.

Trobo, a més, que per ser el "presidente de todos los españoles" no s'ha dignat ni a parlar la llengua que es parla aquí, com sí que ha fet el príncep. De fet, fins que no em demostri el contrari, per mi que no parla ni gallec.

1 comentari:

  1. T'ho confirmo: NO PARLA GALLEC.

    De fet, més d'un i de dos gallecs l'acusen de portar un nom falsejat, ja que el seu nom seria Raxoi

    ResponElimina