divendres, 21 de desembre del 2012

¿Per què la senyora Camacho parla per tots els catalans?


Em sembla motiu d'estudi que la senyora Sánchez-Camacho es refereixi a la majoria dels catalans en els seus discursos i declaracions quan el seu partit no representa ni el 15% dels habitants d'aquest país. Segons enquestes, si ens centrem en un possible referèndum, obtenim que més del 50 per cent dels enquestats votarien que sí, i per tant la senyora Sánchez-Camacho no pot referir-se a que la majoria dels catalans no vulguin separar-se d'Espanya, per exemple.

D'altra banda, i seguint amb les enquestes d'un possible referèndum, trobo de mal gust que acusi el senyor Mas o el senyor Junqueras del resultat del que ella mateixa no en fa cas (tal i com he dit en el paràgraf anterior), quan la gent del seu partit ha fet molt més per incrementar el nombre d'independentistes que els dos senyors prèviament citats. Hauria de saber que l'independentisme ha existit de fa temps, així que podem dir que la societat està fragmentada de fa temps, i no quan a la senyora Sánchez-Camacho li interessa electoralment.

Ara són els unionistes, i sempre segons enquestes, els que estan en minoria, per tant el discurs de la senyora Alicia Sánchez-Camacho hauria de canviar, i de pas intentar entendre per què s'està donant ara aquest paradigma.

1 comentari:

  1. Digue'm ben pensant, però la A.S-CA rossa de bot (a verure si fuinciona l'acudit dolent) coixeja del mateix peu que Josep Piqué: Voldria introduïr alguna reforma, però s'acobardeix en sentir noms com "Espanya", "FAES", "Aznar" o "Moncloa".

    De totes maneres resulta que el meu pare va conèixer alguns germans de la SA-CA de quicio, ja que, com ell, treballaven a Banesto. Molt bona gent, però tots uns ultradretans del 15.

    ResponElimina