dijous, 6 de desembre del 2012

En Duran està més maco calladet


Fa uns anys, en Duran semblava un polític correcte. Un pèl retrògrad en alguns aspectes, però res destacable tenint en compte que és el líder d'un partit democristià (Unió Democràtica de Catalunya). Fins i tot a Madrid estava ben valorat, sent algun cop l'únic polític que aprovava, per sobre fins i tot del president de torn. I, o bé tant de temps per la meseta, o bé aquests resultats de valoració, li deuria agafar una síndrome d'Estocolm.

Ara, de tant en tant li agafen uns rampells d'aquells en que es posa a fer declaracions i no queda viu ni l'apuntador.

Algú l'hauria d'agafar, asseure'l, i dir-li que estigui calladet, que les declaracions que fa contradient el que diuen el senyor Mas o el senyor Homs, entre d'altres, no ajuden a que la seva coalició arrenqui el vol (o com a mínim el mantingui). És com quan el senyor Navarro diu una cosa i després surten elements com en Rubalcaba o la Chacón dient tot el contrari. És a dir, no dóna sensació d'unitat.

Ara, això sí, amb declaracions anti-independentistes com les que ha fet últimament segur que molts espanyols el deuen tenir pels núvols.

Ai, Duran! Com se't nota que vols tastar un ministeri abans de deixar la política...

1 comentari:

  1. Probablement sigui el polític més competent de l'Estat, però igual que a Josep Piqué - un altre home molt vàlid - el perden les formes: Si en Piqué era l'obsessió per la poltrona i la mandra que li feia liderar el sector crític del PP (que va prendre el brillantíssim Manuel Pimentel, que a la llarga acabaria per plegar i ser un dels assots dels populars), en Duran pujoleja massa: jugar a la puta i a la Ramoneta ( un mal endèmic de tota la classe política catalana) acaba per petar-te a la cara.

    ResponElimina