divendres, 4 d’octubre de 2013

No estem sols

La veritat és que després de sentir a gent com la senyora Camacho i els seus amics per la ràdio, o per la tele, m'entra una mena de depressió i se'm treuen les ganes de fer coses. Suposo que deu ser pel fet de veure com hi ha gent que es creu tot el que diu ella i la gent del seu partit.

També és veritat que a mida que passa el temps comencen a contradir-se en les declaracions, i si s'equivoquen, al més pur estil mafiós, ve el ministre o l'encarregat de torn a deixar les coses clares. Com li va passar a l'ambaixador espanyol a Andorra, que va dir que estava a favor d'un referèndum a Catalunya sempre que fos dins de la legalitat, i a més va afegir que ell estava en contra de la independència de Catalunya, però si hi havia una gran majoria que no s'hi oposaria: past del ministre Margallo.

Per sort hi ha coses que m'animen el dia.

Una associació, SÚMA+E (súmate, vaja), ha sorgit recentment per unir els espanyols catalans "d'adopció" en favor de l'estat propi. Sembla ser que cada cop hi ha més gent que veu les mentides que els mitjans mesetaris i decideix dir que ja n'hi ha prou. Ja n'hi ha prou de que escampin impunement visions esbiaixades i falses.

En altre ordre de coses, el Parlament ha inaugurat l'Escó 136 per fomentar la participació ciutadana i acostar la política una mica més al poble. M'ho he d'acabar de mirar, per això.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada