dilluns, 21 d’octubre del 2013

AeeC! News (3)

El Gobierno es deu estar estirant dels cabells, o de la perruca, els que poden.

Em fa gràcia l'excusari de la Meseta per no concedir-nos als catalans el dret a decidir (concretament el dret a l'autodeterminació). Vénen a donar-nos lliçons de democràcia, dient que si aconseguim la independència sortirem de la Unió Europea, però després des del vell continent li fumen estocades per la rereguarda.

Ara es veu que això de la doctrina Parot està en contra d'un parell d'articles dels Drets Humans, i això faria que alguns dels terroristes d'ETA que estan a presó des de fa temps, puguin tornar a sortir al carrer, malgrat el pla inicial del Gobierno era que es podrissin a la garjola.

Vagi per davant que des d'AeeC! estem en contra de la violència com a recurs de protesta.

És clar, doncs, que han sortit les associacions de víctimes del terrorisme a defensar els seus drets, cosa que trobo legítima, però, i aquí ve el punt conflictiu: insten al Gobierno a que se salti aquesta sentència del Tribunal dels Drets Humans de la UE. Ara cal veure quina serà la resposta del Gobierno, i és que faci el que faci queda en una posició, com a mínim, incòmoda.

Si acata la sentència, com se suposa que hauria de fer (per això de predicar amb l'exemple), les associacions se li tiraran al damunt i els inconformistes de sempre sortiran al carrer en contra del govern i a favor de les víctimes del terrorisme.

Si no acata la sentència, a part de jugar-se alguna mena d'avís per part de la Unió Europea, ens donarà motius als catalans per convocar la consulta tant sí com no, i els inconformistes de sempre sortiran al carrer en contra el govern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada