dimecres, 9 d’octubre del 2013

Majories i altres bajanades

Ara que s'acosta el 12 d'Octubre em podré prendre la meva part de venjança contra la senyora Camacho (d'aquí endavant ASC).

Per què? Molt fàcil, fem números. Suposem que som 7 milions de catalans, la meitat de 7 és 3 i mig (3.5). Bé, crec que veieu per on vaig, però acabaré de fer la meva explicació. Tenint en compte que el dia de la Via Catalana es van comptar un milió i mig de persones, es poden donar tres casos aquest dissabte:

- Primer: menys d'un milió i mig de persones manifestant-se al carrer. Òbviament es tractaria d'un estrepitós fracàs. Si es té en compte que segons la senyora ASC la majoria de la població catalana vol mantenir-se a Espanya, obtenir un recompte inferior de persones en la seva manifestació no la deixaria en molt bon lloc.

- Segon: entre un milió i mig i tres milions i mig. Èxit gens menyspreable, però sense arribar a la meitat que preconitza la senyora ASC. Seria un bon moment per apel·lar a la majoria silenciosa que tan de moda està.

- Tercer: Més de tres milions i mig. Èxit rotund. Serà llavors quan començaré a pensar que la independència de Catalunya és impossible, mentre m'acomiado de tots els autobusos de fora de Catalunya que han vingut a passar el cap de setmana.

No he pogut evitar emprar l'expressió de moda "majoria silenciosa".

Què dirà ASC i la seva gent després de la manifestació? Acceptaran, si es donen el primer o el segon cas, que no són majoria? O desviaran l'atenció i tornaran a la seva excusa preferida, anomenada Constitución?


Bajanada número 1: El Montoro ha dit que els salaris a Espanya no s'estan reduint, que estan augmentant moderadament. Després ha hagut de rectificar, admetent que estava fent servir unes altres dades.

Bajanada número 2: El Rajoy ha dit que la recessió s'ha acabat. Algú a part de mi pensa que això no ha fet més que començar?

Bajanada número 3: Avui han entrat al Congrés unes mosses que han mostrat un missatge inscrit a la davantera, a favor de l'avortament, clarament en contra del nou reguitzell que lleis que vol impulsar el senyor Gallardón. Després el mateix Gallardón ha parlat sobre aquestes protestes, adduint les típiques excuses de sempre.

Bajanada número 4: El senyor Montoro va dir que el cinema espanyol no té qualitat. Així es fomenta la Marca España?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada