dilluns, 17 de juny del 2013

Postals mesetàries, tercera part

Això de xiular a banderes, himnes i personalitats en senyal de descontent està de moda. El que potser no està tant de moda és que surti un paio pel Twitter despotricant dels catalans després de l'acte. Després de la cursa de motos va passar. Es va xiular al senyor Artur Mas i a l'himne d'Espanya.

Va ser llavors quan va aparèixer el secretari del Sindicat Unificat de la Policia i va emetre un tuit on hi va deixar tota la bilis. I passat un temps prudencial, és a dir, l'endemà, seguia en les mateixes. Ai, mareta...

També llegeixo que PP i PSC faran el buit al Concert per la Llibertat. Dels populars hom s'ho podria esperar, però dels sociates, si no fos perquè no te'n pots refiar, no m'ho creuria. Estan passant a ser l'ase dels cops, la nova Puta i Ramoneta, joc en el que per cert hi he acabat contribuint amb 12€ al seu Verkami.

Encara teniu més de 30 hores per acabar-hi de participar, malgrat ja han arribat a l'objectiu de 4000€. Verkami del joc de la Puta i la Ramoneta

Per últim, ara el habitants de la Meseta ho tindran més fàcil per accedir a una caseta "en la costa", i és que s'ha inaugurat l'AVE Madrid-Alacant. I ara que els senyors ministres tindran "la playa de Madrid" més a prop, mentrestant a Catalunya, València i Múrcia ens estem florint esperant el corredor mediterrani.

Responent a un pamflet del PP Català sobre les pensions i la seguretat social: Breu anàlisi sobre la seguretat social al web de Xavier Sala-i-Martín.

Per últim, tot i que ja us ho aniré recordant, Wert al Món a RAC1, dijous. Programa des de Madrid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada