dimecres, 5 de juny del 2013

Balades sociates i schuwertíades

Primer de tot, ha estat notícia el grup dels millors universitaris graduats que durant la seva gala de graduació han obviat donar la mà al ministre Wert. Què voleu que us digui. No em fa pas cap pena.

L'home fa una política que acaba reconeixent que és ideològica, encara que després rectifiqui, així que aquells que estan en contra d'aquesta manera de pensar no voldrà que siguin els seus súbdits. Sempre he pensat que això del protocol són bajanades i que el que hauria d'imperar és el sentit comú. No és broma, el sentit comú és el menys comú dels sentits i encara que sembli una altra bajanada s'infravalora.

Aplaudeixo els que van tenir el valor suficient com per no oferir-li la mà a un personatge d'aquestes característiques, no sigui que alguna de les seves idees se li enganxés. Això sí que és perillós.

Si per un costat tenim els peperos, d'altra banda tenim els sociates. Catalans per més inri.

Si començàvem per L'Hospitalet, ciutat del nostre col·laborador scaramanga, on ja van començar a fer campanya en contra de la independència (a veure si ens pot fer un article sobre com s'està vivint aquesta situació per aquells furs), avui ens n'anem a dormir sabent que a Sant Feliu de Llobregat també han començat a fer campanya en contra de la independència.

Jo sempre ho he dit, que dels sociates no te'n pots refiar pas. Federalisme? Asimètric? Bestieses...

Sense abandonar l'òrbita socialista, avui també ens n'anem a dormir sabent que el tripartit, encapçalat pels nostres amics sociates, van deixar factures pendents de pagar fins l'any 2018, amb dos c-llons. I tot per poder inaugurar hospitals i altres instal·lacions, que qui vingui ja pagarà. Com deia un oncle meu, "los que vingon, que arreon".

Mentrestant, dèficit asimètric, Catalunya a la UNESCO, dades d'atur... qualsevol d'aquests temes pot ser bo per tractar-lo demà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada