dilluns, 10 de juny del 2013

Nivells alts de botiflerisme detectats

Molt bona frase d'en Mohamed Jordi avui a La Competència.

Deixant de banda això, es veu que demà el President Mas farà una presentació de plans d'acció per millorar l'economia. D'una banda, cleca pel president. No pot ser que reaccioni més de mig any després de les eleccions en un tema tant complicat.

D'altra banda, freguem-nos les mans, cleca per a l'oposició.

Perquè faci el que faci el govern ho troben malament. Sigui qui sigui el govern. Això no és fer oposició, això és posar pals a les rodes. I és per això que un sistema de llistes obertes afavoriria la política.

Després estan els d'Esquerra, que mengen a part. En les últimes enquestes publicades surten com a absoluts vencedors. I és normal que els desgast sigui mínim, doncs com a suport del govern no posen la galta, però tampoc són una oposició destroyer.

Ah, les enquestes.

No se'ls hi ha de fer massa cas, ni tampoc deixar-les completament de banda. Per exemple encara recordo la majoria absoluta que li atorgaven a CiU, i després va perdre 12 escons. Tanmateix, són la porta de l'esperança en veure que la majoria absoluta del PP al govern central s'esvaeix, i fins i tot el PSOE baixa. Us imagineu un popularsocialisme? I tot per evitar que IU entri al govern, segurament.

La desesperació i la guerra fan estranys companys de viatge.

Us recordo que queda poc menys d'una setmana perquè finalitzi el termini de micromecenatge per al joc de Catalunya, i no és la Botifarra; La Puta i la Ramoneta:



Participeu-hi!

1 comentari:

  1. He estat escoltant "La Competència" per sentir allò del detector de Botiflers.

    Els meus nous personatges preferits son José Antonio Primo de Rivera (el cosí d'en Cirici) i... Uefuuuunn Ajiiiiiiiaaaaaaaaa.... KOKITOOOOOOOOOOOOOOOO!

    ResponElimina