divendres, 26 d’octubre del 2012

Ara és l'hora, pagadors, ara es l'hora de riure'ns tots



Això es desgavella dia sí i dia també. Per tot arreu cauen exabruptes i els terres dels edificis de l’Administració i els cercles empresarials s’omplen de capes i capes de vomitada dialèctica, bilis salva-pàtries i diarrea mental.  Ja ho diu l’onomatopeia:  “WERT”.

Per una banda aixequem Catalunya mentre continuem perdent peles i per l’altra Espanya defiende la indisoluble Unidad de la Patria que previene la Constitucion. Entremig, un debat sobiranista, amenaces militars, un Ministre d’Educació mal educat , un Conseller d’Interior que més aviat sembla de Defensa i un club de futbol que no signa per les Seleccions catalanes mentre el seu president hi signa.

En conjunt, la política de l’Estat sencer és un circ de tres pistes: La pista ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjpañññññññññññññola, la pista catalana, oi! I en la central... El PSC, el PSOE i el Grupo Prisa!

La realitat supera la ficció del Polònia. En aquest precís moment, es discuteix sobre el el preu del Km d'un tram de la N-II entre Sils i Caldes de Malavella mentre 800.000 parats els patim i a sobre els votem i votarem. Això és Can Seixanta. Ara és l’hora, Frikinautes. Ara es l’hora de que torni Això és es colmo, Senyor Mayordomo!    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada