dimarts, 10 d’abril del 2012

Top Secret - PP

Ja fa dies, setmanes, mesos i fins i tot anys que volta quelcom molt perillós que respon a les sigles PP. L'equip d'investigació d'Això és es Colmo! format per mi mateix i els periodistes Josep Vostè (El Món a RUC1) i Miquel Fonts (El motí de Catalunya Ràdio) hem fet un petit treball d'investigació per saber de què es tractava i que us exposem a continuació.

En principi, hom podria pensar que PP vindria a ser la forma abreujada de referir-se al partit polític conegut com a Partit Popular (Partido Popular en l'original), tal i com demostren aquestes imatges:



Tot i així, hi ha una altra cosa que respon a PP, i és que si ho llegim tal com sona, Pe-pe, trobem que ens estem referint a cert "jugador" de futbol. Sí, nosaltres també ens vam quedar de pasta de moniato quan ho vam descobrir.

I és que Pepe, el pseudònim de Kepler Laveran Lima Ferreira, és un perill públic, quasi tan perillós com grups armats com Al-Qaeda o ETA. El que de forma comú s'anomena "exèrcit d'un sol home".

Si bé el PP és un perill per a la salut mental dels votants, Pepe és un perill per a la salut física dels futbolistes, tant enemics com aliats, com demostra el següent video, gravat per un teleespectador que va posar en perill la seva integritat física i moral per aconseguir-ho:



De petit, ja apuntava maneres, tal i com demostra aquest document gràfic:



Durant la seva joventut va aconseguir grans coses juntament amb el seu company de fatigues, Sergio Ramos, el de la "safata del Rei":



La seva ànsia de sang, però, no es veia satisfeta pel món del futbol, i al final va acabar dedicant-se a les baralles al carrer:




Altres documents gràfics consultats:





Seguirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada