dilluns, 9 d’abril del 2012

Teclat Convidat - scaramanga presenta: CORTÉS I FONOLLOSA, CONVERGÈNCIA PRODIGIOSA

LA VENJANÇA D’EN CORTÉS!!! (1a part)

En Cortés està més empipat del que és normal. I no és per menys. Ha invocat l’esperit d’Enric Prat de la Riba per a que l’ajudi en aquest tràngol.



Sí... En Cortés està essent víctima d’un miserable XANTATGE. Aquest matí, en Cortés ha rebut un paquet urgent amb un DVD i una octavilla: I el DVD contenia AIXÒ.



Ximena Minareu de Motoféber i Cortés, hereva dels comtes d’Osona, la seva esperança per a la presidència de la Generalitat i /o del RCD Espanyol, la cosa que en Cortés més s’estima en aquest món després de la Moreneta; en resum, LA SEVA NÉTA,

SEGRESTADA I INTRODUÏDA EN UN ZULO ON L’HAN ENTERRAT
EN BONIATOS AL VAPOR, I AMB LA CALDA QUE FOT, ARA!!!


La pobra minyona només ha pogut mussitar una frase d’auxili al seu avi: “Són socialistes, iaio, segur, això ho ha muntat, el... La... Ahhhhhhhh....”

Al final del DVD ha aparegut un individu reivindicant el segrest:



Diu ser el portaveu del grup que apareix a l’octavilla: Els Matacapushos VII!!!



Provocadors del Baix Llobregat, liderats pel pagesot ric Manelic Masquefa i Cornellà... Enviant octavilles en castellà, amb un grup de Mossos de part seva, fent botifarra i enganyant la gent dient que lluiten contra els enemics de Catalunya presents a la imatge.

Diuen que si no paren les negociacions amb el personal d’Eurovegas, la Ximena serà coberta de carxofes del Prat. Però abans li hauran obligat a menjar-se els boniatos i amenacen amb deflagrar un avió encenent la llufa consegüent enmig de l’Aeroport.

No se sap, però en Cortés ha contractat a un famós justicier estranger...



...i s’ha posat en contacte amb el Capità Catalunya (li ha tocat baixar-se els pantalons), ja que com hem dit, la banda té talps als Mossos.

QUÈ PASSARÀ? QUÈ LI HAURÀ DIT PRAT DE LA RIBA A EN CORTÉS? ON ÉS EN FONOLLOSA? SERAN SOCIALISTES, ECOSOCIALISTES, SOCIAL-COMUNISTES O SOCIÒPATES? HO SABREM AL PROPER EPISODI DE...

CORTÉS I FONOLLOSA, CONVERGÈNCIA PRODIGIOSA.

per scaramanga

- Blogmaster de "Os Frikíadas"
- Blogmaster de "Fantasías Pixeladas de Ayer y Hoy"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada