dimarts, 14 de febrer del 2012

Llistó massa alt

Crec que en la primera publicació em vaig deixar el llistó tan alt que, certament, aquests dies he tingut por de ser devorat per la meva pròpia criatura, i no m'he decidit a tornar a escriure fins ara. Si bé és cert que part de la culpa, com li vaig comentar al meu amic scaramanga, ve de que vaig començar aquest blog en un rampell d'exaltació nacionalista. I tot i així, tampoc és l'únic motiu, doncs, no vull que serveixi d'excusa però estic començant altres dos blogs i n'he de mantenir un quart.

Com que diuen que rectificar és de savis, al que us comentava de "llengua catalana" i "humor", vull afegir que, mantenint com a llengua vehicular el català, tractaré altres temes per no fer això avorrit. Per exemple, saben aquell que diu... Va el govern central i reconeix que té un deute de gairebé 6.000 milions d'euros amb Catalunya. No en són pas d'economista però diria que això és molta pasta. Després vénen els aprofitats de sempre i diuen que Catalunya no és solidària i que som uns garrepes.

De moment tinc pensades un parell de cosetes/seccions, una d'elles és una mena de RACull de premsa com la que fan a "La Competència", tot i que a casa conmés comprem la Vanguardia, per tant no descarto títols tant interessants com: Gent de Vanguardia, El Deformatiu o alguna cosa similar. Cal dir que no serà una secció diària ja que això és impossible de portar si no es té un bon equip de guionistes que no tinc. Accepto suggerències pel nom.

L'altra seria una mena de relat-història-còmic, més o menys com AIXÒ, on el protagonista no seria "el Pajero" sino que ho seria algú amb més carisma, més classe, i sobretot, més català. Algú com el Capità Catalonia, Capità Catalunya o algún nom per l'estil. Cal dir que també accepto suggerències de cara al nom. Suggerències no vol dir que faci servir automàticament el que proposeu, però em servirà per tenir diferents punts de vista.

Finalment, i malgrat semblar repetitiu, com que això no té un rumb fix accepto idees per a seccions. És el que té començar una nova aventura.

4 comentaris:

  1. A veure, idees:

    Podries fer una de les teves seccions de ties bones, de ficció o no, que hagis conegut parlant en català. No sé... La Bulma o l'Eva Sisó.

    Una secció de rutes frikis per Catalunya per a reivindicar la tradició excursionista del país.

    M'ofereixo a fer un fanfic en català tan absurd com "Asesinato en Valls: Un catàstrofe!".

    Una secció de traducció de noms de pel·lis i còmics al català normatiu. El Buenafuente la feia a la ràdio.

    Fer homenatges al món friki català, que és cosa tremenda.

    Una secció de despotricar, que és molt nostre.

    Memes catalans i la seva circumstància.

    Videojocs catalans (podriem penjar algún capítol del VideoXoc).

    I no sé que més dir-te, de moment.

    ResponElimina
  2. Gràcies, en prendré nota... bé Blogger ja ho ha fet per mi.

    ResponElimina
  3. Més idees:

    Una a la que li estava donant voltes fa ben bé 5 o 6 anys: "Les aventures de Cortés i Fonollosa, Convergència Prodigiosa", sobre uns militants de CDC i els seus problemes i tripijocs.

    ResponElimina
  4. Tampoc voldria treure't idees per si algun dia fas el blog en català.

    ResponElimina