dimarts, 6 de març del 2012

Teclat Convidat - scaramanga presenta: CORTÉS I FONOLLOSA, CONVERGÈNCIA PRODIGIOSA

CORTÉS I FONOLLOSA, CONVERGÈNCIA PRODIGIOSA

Els valors de Catalunya s’estan perdent, i no tots els catalanistes són partidaris del Capità Catalunya i el seu comando. No, amics, Catalunya es terra de seny, i no necessita superherois, sinó pactes. Fer cap a Madrid i enfrontar-se cara a cara amb els problemes, però sense esmolar l’eina, que podem prendre mal. És per això que dos homes han decidit fer seva la missió de defensar el País en nom del seu partit, i sense consultar al traïdor del Duran. Catalanistes! No sigueu eixelebrats: Obriu pas a...

CORTÉS



I FONOLLOSA



CONVERGÈNCIA PRODIGIOSA!!!


Eudald Cortés és un senyor de Barcelona, jubilat de professió. Viu a Sant Gervasi de Cassoles i és soci i accionista del RCD Espanyol. Tenia un negoci de betes i fils que li va anar molt bé: l’empresa que ara dirigeix el seu fill té el monopoli d’elaboració de senyeres, banderes del Barça (detesta reconèixer-ho, però són la seva principal font d’ingrés a nivell internacional) i de l’Espanyol. També – quan era un jove yuppie emprenedor - va tenir una empresa que es deia Calces Pepita (en honor a la seva difunta esposa), que va haver de tancar per un nosequè relacionat amb el cas Matesa i d’un treballador filipí que va perdre la mà en un teler amb peces defectuoses. Actualment aprofita el temps que li dóna la jubilació per a defendre els valors de Catalunya i lluitar sense descans per ella i per derrotar el panbarcelonisme dominant. Ep! Però sense prendre mal, eh!

Felicià Fonollosa és d’Astúries i parla català. Es el padawan d’en Cortés, una mica rebel, perquè és simpatitzant del Barça amb carnet i tot, però és un bon noi. Treballa com a funcionari al Departament d’Agricultura i Pesca perquè va fer unes oposicions impecables, perfectes, segons va dir el seu corrector: Feliu Frenadola, casualment cosí en tercer grau d’en Fonollosa, fill de la vila de Viloví d’Onyar. Felicià representa a una generació de nouvinguts que venen a plenar la gran família de Convergència Democràtica de Catalunya.

“El Capità Catalunya es un jove eixelebrat”, diu en Cortés “el President Pujol m’ha parlat de que un cop va dir que no creia en la Verge de Montserrat, i això que viu a Collbató. Així no: la feina mal feta no té futur! Es necessita seny i cantar molt el Virolai per arribar a qualque lloc!”

AIXÍ DONCS, PRÒXIMAMENT, A AIXÒ ÉS ES COLMO, LES SORPRENENTS FITES DE CORTÉS I FONOLLOSA, defensors de les essències del catalanisme. No us les perdeu!


per scaramanga

- Blogmaster de "Os Frikíadas"
- Blogmaster de "Fantasías Pixeladas de Ayer y Hoy"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada