dimecres, 27 de novembre del 2013

AeeC! Confidencial - Breu

Fonts externes a AeeC! m'informen de què el Gobierno de España està pensant seriosament en canviar la denominació de la comarca del Pallars Jussà. Addueixen que "una comarca (¡anda! como los hobbies esos) no puede ser soberana, pues la soberanía reside en todo el pueblo de España".

Seguirem informant.

dijous, 21 de novembre del 2013

El temps a destemps (7)

Ja fa un parell de dies que ha començat a fer fred de veritat. I ja fa uns quants dies que dormo amb la finestra tancada perquè per la nit refresca. Ahir va ser un dia força ventós, avui no tant.

AeeC! Confidencial - Breu

Fonts pròximes a AeeC! informen que el PP ha decidit portar al Tribunal Constitucional l'Oceà Atlàntic i la Mar Mediterrània perquè segons entenen estan emportant-se per la força trossets d'Espanya. Addueixen que la unitat d'Espanya és indissoluble.

dijous, 14 de novembre del 2013

Els comentaris dels diaris són ES COLMO!!!


En nom d’un mal definit esperit democràtic, els diaris digitals s’han convertit en un pou de hooliganisme polític. Tot diari, des de Vilaweb fins La Razón, té una línia editorial i un sector de lectors determinat. Alhesores, què cony hi fa gent no catalana ni catalanista donant pel cul a E-noticies i pijiprogres molestant la gent de La Razón?  On és la suposada democràcia en un munt d’exaburptes, insults, desqualidicacions i ameneces fets des l’anonimat i amb la covardia de no donar ni el nom ni la cara? On són els suposats moderadors? Perquè els comentaris dels diaris es van fer en principi per a crear un deabt sa entre la ciutadania, pero vist el que s’ha vist, els pocs moderadors que treballen el que fan és augmentar el sectarisme, deixant comentaris poc respetuosos que estan en la seva línia ideològica i esborrant tot comentari respectuós que hi vagi en contra. I si no heu llegit amb atenció, no, no parlo, d’esports: parlo de noticies de societat, de vegades tan simples com “Un bomber salva un gatet de la maledicció de Déu contra els masturbadors compulsius” (home, és que m’estava quedant el post massa seriós, també).

I a tall d’exemple, per a que vegeu que no em passo ni un pam, aquí teniu dos comentaris fets per gent que només m’atreveixo a qualifizar de feixista: un de catalanista i un d’espanyolista:

[En una notícia sobre el Barça a Vilaweb]: “Jo ja no sóc Culer: el Barça està ple de jugadors espanyols”. Amb tres parells de collons i sense acceptar la realitat. Jo sóc nacionalista i el primer que vol que La Roja, sucursal espiritual del madridisme, ho perdi tot, però no hi ha dubte que a més de ser un ase, el paio és naZionalista.

[En la notícia sobre Fernández i la sabatilla a E-Noticies]: “Luego vendrán las pistolas”. Aquest individu, resident a Amposta i que firma amb el nom de Benet [Mussolini?] ens expressa el seu desig fent veure que no o desitja: que en lloc de parlar, catalans i la resta de l’Estat anem a les armes i ens exterminem mutuament. El neonazisme resumit en quatre paraules. Cal admirar la capacitat de síntesi d’aquest fill de puta, no creieu?  

Quan es perd el respecte, es perd la legitimitat, i quan es perd la legitimitat, més val que es posi un la llengua al cul. Jo ho hauria d'haver fet, però no sóc prou intel·ligent com per a mantenir-me callat davant els imbècils.