dijous, 29 de novembre de 2012

Support the People of Catalonia in their effort to decide their own future

The People of Catalonia, the Northeastern region of Spain, would like to hold a referendum on whether or not they would like to become independent from the Spain. The Catalan people have their own distinct language, culture and traditions that are not being respected by the Spanish government; many Catalans do not feel Spanish, but rather a Catalan citizen without their own State. In 2012 during their national holiday, 1.5 million people took to the streets of Barcelona to demand independence, yet the Spanish government simply ignored them. In adherence to the guiding principles of our own Declaration of Independence, we ask the United States government to stand with the Catalan people's right to decide a future that is best for them through a fair and democratic referendum.

Signeu aquí per a la petició (cal registrar-se)

A hores d'ara queden aproximadament unes 11000 signatures per arribar al sostre de les 25000, per abans del dia 24 de Desembre.

dimecres, 28 de novembre de 2012

Necessitem més polítics com en Junqueras


Em ve al cap el divendres dia 16 de Novembre, pel matí. Es feia el programa especial d'el Món a RAC1 a la Pedrera, en plena campanya electoral; aquell dia tocava anar-hi al candidat Oriol Junqueras. No recordo els altres tertulians, bé, sí que hi havia la Gemma Galdón. Ho podria mirar però tampoc és imprescindible saber-ho.

En qualsevol cas, el senyor Junqueras havia de ser entrevistat pel senyor Basté i la resta de tertulians, i com que no tots compartien la idea d'independència, secessió, separatisme, hi va haver batalla dialèctica. I aquí és on el senyor Junqueras em va impressionar més.

Lluny del que ocorre quan es troben junts el Paco Marhuenda i la Pilar Rahola, que es posar-se a cridar, en Junqueras sabia imposar-se sense interrompre, suposo que mitjançant gestos (jo no ho podia veure, era la ràdio), i amb uns "deixi'm parlar" o "deixi'm acabar", que no tenien res a veure amb els dels altres tertulians dels altres dies, sense retrets però de manera efectiva aconseguia fer callar la resta.

Contra tots aquells que no creien en aventures de destinació desconeguda, contra tots els que li formulaven preguntes, tenia un discurs per tothom, una resposta, ho deia tot amb convenciment, amb seguretat, sense demagògies. Fins i tot de vegades semblava que es quedés en la fina línia que separa la ironia.

Una altra cosa interessant és que evitava la crítica destructiva dels altres partits, un discurs constructiu i no destructiu com sí que fan altres partits. Sempre que els tertulians es referien a altres partits no tenia una paraula dolenta.


Una altra imatge, diumenge a la nit. Va ser el debat de TV3. Allà sí que es veia el senyor Junqueras. Cada cop que el veig em ve la següent paraula al cap "panxa-content". És clar que es veia, no és precisament petit. Allà també es va imposar a la resta de candidats, va deixar parlar i va fer servir el to i els arguments que havia fet servir a la ràdio, no havia canviat ni una coma. Això és coherència.


En ambdós casos, el senyor Junqueras aconsegueix que, encara que no t'agradi el que diu, et pares a escoltar-lo.

És per això que necessitem més polítics com l'Oriol Junqueras, que eviten confrontacions innecessàries, aporten crítica constructiva i amb to pedagògic. Polítics amb els quals no ens bulli la sang quan parlen, que no acusin els altres partits sense fer ni un xic d'autocrítica. Polítics coherents, amb saber estar, que no cridin ni facin demagògia... És molt demanar?

dimarts, 27 de novembre de 2012

[Damisel·les d'Orgull Nacional Excelsament Superbes] - Àgata RocaÀgata Roca - T de Teatre - TV3

"Quan la vaig veure a Jet Lag em transmetia joventut, innocència...
Ara a KMM em transmet maduresa.
El temps passa per tothom, sigui per bé o per mal."

Actualment la trobem a: KMM

Font de la imatge: http://famosescatalanes.wordpress.com/

dilluns, 26 de novembre de 2012

Ja era hora, collons!

Sí senyora. A la fi s'ha acabat el percal electoral i aquest bloc tornarà a complir el propòsit pel que va ser creat:reflexió i crítica mofa, befa, escarni i altres maneres de remenar les gònades de la classe política.

En línies generals, què ha passat? Doncs que a CiU *quasi* li ha sortit el tret per la culata per diversos motius.Tant de discurs sobre l'auto-determinació ha aconseguit enfortir el sobiranisme, no hi ha dubte: la majoria de votants s'han radicalitzat i s'han passat a ERC. Cert diaris de Madrid ho venen com "el ridículo más grande de la Democracia" (no se jo, eh? aquests són els que encara van dient que l'11-M fou cosa d'ETA,cosa d'ETA, cosa d'ETA,cosa d'ETA,cosa d'ETA, cosa d'ETA,cosa d'ETA, i, per postres, cosa d'ETA. Per cert, que avui se m'ha descarrilat l'Ibertren. Ha estat cosa d'ETA. I també se'ls pot convidar a la seu d'ERC, segona força política de Catalunya. Els rebran molt bé, oi!).

D'això, què deia? M'he n'he anat del tema. Això és cosa d'ETA, segur. El sobiranisme va més fort que mai, però s'ha fet realitat l'auguri del candidat Miguel Brau i Gou: Mas, que te doy por detrás. Que com que no el van denunciar? Bé, el senyor Brau és més conegut com a Carmen de Mairena, capsici?. To i això, es diu que això ho va dir Felip Puig tot corrent per la Rambla Nova de Tarragona el passat dia 14. Collia flors. I se les fotia d'aperitiu.

En fi, que tenim un Parlament ultramegasobiranista i txupiguai amb CiU, ERC, ICV i les Cup (doncs què maleducat , no?) amb el PSC salvant el cul: enmig de la caiguda hi havia un tendal. El Navarro hi ha rebotat i les natjes han donat amb força contra el terra. El líder del PSC Alfredo Pérez Rubalcaba Pere Navarro ha declarat: Òstia quina òstia. Em quedarà el cul com el logo del partit

I el PP? Doncs guanyant i perdent alhora. Sánchez-Quemascle ha après que no es pot riure dels companys de classe, perque es suposa que el bullying es castiga, i la "dire" l'ha pescat amb les mans brutes. "Aiiiii, Alícia, dolentota, ara t'hauré de moure un lloc enrera a la classe"

ICV va a la seva, mentre Albert Rivera i Cs ja treuen la bèstia que tenen dins. Uau... Una moció de censura. Cuidao. 9 diputats, més el PP, més el PSC. I Junqueras president. Gran estratègia la teva, Albert. Et convé molt. I t'agraïm el sacrifici que faràs per Catalunya donant-li al poder a un que és més radical que Mas. Què és mono.

Els responsables de les CUP es dirigeixen en ple a Montserrat, així que més val no molestar-los. A les pròximes eleccions, jo em sumaré a la processó, per cert. Sóc obert, titis.

I us pensàveu que m'havia deixat el Junqueras, eh? Doncs no, però és que personalment no tinc res dolent a dir d'ell, excepte que li haurem de pagar els tres escons que ocuparà ell sol. La dieta a base de botifarra, fesolets i trinxat de la Cerdanya és el que té.

I qui dia passa, anys empeny, titos.

diumenge, 25 de novembre de 2012

Enquesta FORTA (TV3) - Eleccions 25-N

Resultats de l'enquesta de la FORTA publicada per TV3:

enquesta-forta-tv3-eleccions-25n

font imatge: http://www.cadenaser.com/espana/articulo/sondeig-tv3-pronostica-ciu-perdria-i-escons/csrcsrpor/20121125csrcsrnac_20/Tes

CiU - 54 a 57
ERC - 20 a 23
PP - 16 a 18
PSC - 16a 18
IC-V-EUiA - 10 a 12
C's - 6 a 7
CUP - 5 a 6

dissabte, 24 de novembre de 2012

Molt bé, d'acord, me'n puc anar ja?


Aquesta és una situació que molts de vosaltres haureu viscut mentre vivíeu amb els vostres pares, la típica en que estàs a punt de marxar, de festa, o amb els amics, i just quan estàs a punt de sortir et comencen a donar conversa del tipus "passa-t'ho bé" o "dóna records a tal" o "vés amb compte", i quan han acabat, o no, hom diu "molt bé, heu acabat? me'n puc anar ja?".

Doncs aquesta situació és la que em ve al cap quan, sobretot la gent del PP, d'aquí i d'allà, comencen a dir coses com que "ens faran fora d'Europa", "l'economia catalana quedarà molt tocada", "es trencarà tot"... en definitiva que si Catalunya se'n va d'Espanya, Catalunya poc més que esclatarà, al més pur estil Bola de Drac, quan es tiraven boles d'energia capaces de destrossar ciutats senceres.

I xerren, i parlen, i diuen les set plagues que vindran si som independents, però ni tan sols ens deixen veure si la gent està realment d'acord en marxar, i menys, ens deixen marxar. I declaren, no sé amb quines dades, que la majoria de catalans no volen marxar d'Espanya, i jo em pregunto "amb quin referèndum ho han pogut saber?". Com saben realment que la majoria de catalans no volen marxar d'Espanya? Jo crec que si no es fa un referèndum les dades que puguin donar no són reals. Però, ah, va anar a parlar de banyes, el toro.

Clar que, deu ser que els catalans, o de qualsevol altre comunitat, no volen marxar de les Espanyes tan democràtiques, però tan democràtiques que fins i tot Europa diu que hi ha lleis que no compleixen amb la normativa europea. I en canvi, als EUA (o USA), en cada estat se celebren multitud de referèndums.

No es pot anar citant i comparant-se amb estats i nacions quan interessa i tancar els ulls quan no interessa, perquè al final se'ls veu el llautó. I segueixen parlant, i dient, sense rubors, sense vergonya, impunement, moltes vegades arribant a la mentida. Cal?

A qui estem votant?


PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA (PSC-PSOE): Nascut el 1978 de la fusió de tres partits:


 • - PSC-C (Partit Socialista de Catalunya-Congrés)

 • - PSC-R (Partit Socialista de Catalunya-Reagrupament)

 • - PSOE - Secció Catalunya

La seva ideologia és de centre-esquerra, moderadament catalanista i federalista. Després d'uns inicis obertament esquerrans i amb cert caire sobiranista, el seu discurs s'ha anat moderant conforme la seva dependència al PSOE ha anat creixent.

A nivell estatal és la secció catalana del PSOE i membre de l'Entesa Catalana de Progrés (PSC, ERC, ICV i EUiA). A nivell internacional és membre de ple dret del Partit Socialista Europeu i la Internacional Socialista.


CONVERGÈNCIA I UNIÓ (CiU): Fusió entre els partits Convergència Democràtica de Catalunya i Unió Democràtica de Catalunya, iniciada el 2001 després de 20 anys com a coalició.

Convergència Democràtica de Catalunya va néixer el 1974, durant una reunió clandestina aprofitant els actes del 75è aniversari del F.C. Barcelona. El seu fundador fou Jordi Pujol i Soley, antic activista social (cap del grup clandestí democristià C-C, Crist-Catalunya). En democràcia CDC, al absorbí varis partits, com Esquerra Democràtica de Catalunya (1978). El resultat fou un partit nacionalista de caire centrista, més aviat proper a idees conservadores però que no feia fàstics a pactar amb formacions d'esquerres. Si bé les seves arrels ideològiques (neo-liberalisme) no han variat, la posició de CDC envers Catalunya s'ha anat acostant a posicions independentistes des de la fusió i l'enfrontament amb el seu antic aliat a Madrid: El Partit Popular.

Unió Democràtica de Catalunya és un partit històric: fundat el 1931, va representar a la dreta nacionalista i cristiana, cosa que en temps de la Guerra Civil l'enfrontà amb els dos bàndols: s'afusellaren militants a dojo tant en zona Nacional com Republicana. Reconstruït durant el franquisme, després d’aquest intentaren presentar amb un parell de partits de centre una alternativa catalanista a l’UCD, però en fallar, s’aliaren amb l’exitosa CDC. La seva política és obertament nacionalista, però sempre han estat escèptics respecte la via sobiranista.

CiU es pot definir doncs com un partit sobiranista de centre-dreta. Tant Convergència com Unió mantenen la seva autonomia com a, diguem-ne, “sub-partits”, amb les seves pròpies seus i polítiques internes: la més liberal CDC pertany a nivell internacional a la Internacional Liberal i a Liberals, Demòcrates i Reformistes Europeus; la més conservadora UDC pertany a la Internacional Demòcrata Centrista i al Partit Popular Europeu. Al Parlament Europeu sí que pertanyen a la mateixa formació.


INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS-ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA (ICV-EUIA): ICV és un partit fundat el 1987 per la fusió de tres partits:


 • PSUC (Partit Socialista Unificat de Catalunya), tot un clàssic de la clandestinitat, fundat dies abans de començar la Guerra Civil.

 • ENE (Entesa dels Nacionalistes d’Esquerra)

 • PCC (Partit dels i les Comunistes de Catalunya), fundat el 1982, escissió alhora del PSUC i del PCPE (Partido Comunista de los Pueblos de España) amb idees més purament leninistes i sobiranistes. De fet continua existint com a branca d’Iniciativa mentre el PSUC i ENE desaparegueren.

En coalició s’hi presenta la seva escissió EuiA, secció catalana del partit Izquierda Unida, formada el 1998 per membres d’Iniciativa que no van voler abandonar l’ideari comunista com a PSUC – Viu, començà a integrar diversos partits comunistes petits:


 • PORE (Partit Obrer Revolucionari d’Espanya): Partit trotskista d’àmbit estatal amb molta presència a Catalunya.

 • PASOC (Partit d’Acció Socialista de Catalunya): Escissió catalanista del PSOE-Histórico.

 • CEA (Col·lectiu per a una Esquerra Revolucionaria): Nascut de la fusió del Moviment Comunista de Catalunya i de la Lliga Comunista Revolucionaria, secció catalana de Movimiento Comunista, partit d’origen basc, de la que s’escindí en negar el dret d’autodeterminació de Catalunya mentre reivindicava el d’Euskadi)

Esquerra federalista, accepta el dret a la independència (de fet compta amb varis membres independentistes a les seves files, en especial el PCC sencer i gran part dels ex d’ENE) però busca per davant de tot reformes socials. Pertany a l’Esquerra Verda Europea.


ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA-CATALUNYA SI (ERC-CAT SI): Coalició de partits i agrupacions independentistes d’esquerres:


 • - ERC, fundada a Sants el 1931 pel Coronel Francesc Macià, expulsat de l’exèrcit espanyol, que no tolerava que la seva professió fos compatible amb la seva ideologia. Resultà de la fusió d’Estat Català (partit de Macià, que encara existeix, de fet), el Partit Republicà Català de Lluís Companys i el grup L’Opinió (sorgit del diari del mateix nom). És el partit que ha donat més presidents de la Generalitat amb 4: Francesc Macià, Lluís Companys, Josep Irla (a l’exili) i Josep Tarradellas.

 • - La plataforma ciutadana Catalunya Sí, fundada pel periodista i escriptor Alfred Bosch el 2011.

 • - L’escissió d’ERC Reagrupament.cat, fundada el 2009 per Joan Carretero.

D’ideologia socialdemòcrata i independentista, ha estat històricament el partit català més important juntament amb la Lliga Regionalista d’Enric Prat de la Riba.


SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDENCIA (SI): Federació independentista de caire transversal (centrista, més aviat tirada a l’esquerra), amb gent que va des d’un ideari marxista-comunista als conservadors, passant pels liberals. Està formada per:


 • Solidaritat per la Independència (SpA): Partit fundat a Taradell el 2010 i que constitueix el nucli de la federació.

 • Partit Socialista d'Alliberament Nacional dels Països Catalans: Fundat en la clandestinitat el 1968 després de d’escindir-se del Front Nacional de Catalunya, és un partit independentista d’inspiració comunista que ha tingut una erràtica trajectòria en vàries federacions.

 • Els Verds – Alternativa Verda (EV-AV): Els Verds catalans originals, s’escindiren d’iniciativa quan aquesta es posà de nom Iniciativa per Cataunya-Verds, cosa que feu enfurismar els membres més puristes.

 • PRC (Partit Republicà Català): Formació independent fundada el 1996.

 • Catalunya Acció: Plataforma ciutadana fundada el 2004.

 • Catalunya Nació Independència

 • Unitat Catalana: Partit independentista de la Catalunya Nord, fundat el 1996, funciona també com a secció francesa del SI.

 • Democràcia Catalana: Fundada per Joan Laporta, que liderà el SI fins que feu la seva cèlebre "espantá".


PARTIDO ANIMALISTA CONTRA EL MALTRATO ANIMAL (PACMA): Partit transversal (amb gent de moltes sensibilitats) en defensa dels animals i el medi ambient. Principals artífexs de la prohibició de les curses de braus a Catalunya (m’enorgulleixo de dir que vaig firmar per a ells). Funciona per a tot l’Estat.


CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR - ALTERNATIVA D’ESQUERRES (CUP-ALTERNATIVA D’ESQUERRES): Partit d’esquerra de caire sobiranista, es presenta en coalició amb Lluita Internacionalista. Comunistes i independentistes, recullen el testimoni del Partit de Defensa de la Terra. En el seu cas reivindiquen l’autodeterminació i les reformes socials alhora, sense posar una cosa davant l’altra.


PIRATES DE CATALUNYA (PIRATA.CAT): Partit d’esquerra que demana un major accés a la cultura del coneixement. Primer partit català que es basa en principis relacionats amb el World Wide Web. Pertany al Partit Pirata Internacional.


CIUTADANS-PARTIDO DE LA CIUDADANIA (C’S): Partit de centre-esquerra que es fa dir europeista i pragmàtic, fundat el 2006 a partir d’una plataforma ciutadana.


UNIFICACIÓN COMUNISTA DE ESPAÑA (U.C.E.): Nascut el 1973 de l’organització clandestina Tribuna Obrera, és un partit maoista. Alguns grups d’investigació els consideren com una secta disfressada de partit polític...


ESCONS EN BLANC (EB): Partit de gent desencantada de diverses ideologies. Essencialment un partit d’esquerra reivindicativa, pragmàtica, els membres del qual no es presenten a les sessions penàries com a protesta. Venen a ser un anti-partit, una idea francament divertida (els vaig votar un cop).


PARTIT POPULAR (P.P.): Partit conservador nascut de “el espíritu del 12 de febrero”, sorgí de la fusió de partits fundats per vàries families del règim franquista sota el nom d’AP (Alianza Popular). Entre d’altres:


 • Reforma Democrática, de Manuel Fraga.

 • UNE (Unión del Pueblo Español): En sumar-se aquest grup a Alianza Popular, el seu segon, Adolfo Suárez, convertit en independent, fou nomenat President del Govern pel Rei Joan Carles i fundaria la UCD.

 • Acción Democrática Española: Grup ultra que sortí d’AP en aprovar-se la constitució

 • Democracia Social

 • Acción Regional: liderada per Laureà López i Rodó

 • Unión Social Popular

 • Unión Nacional Española: D’origen carlí i obertament monàrquic. Aquí començà la seva carrera Loyola de Palacio.

 • Partit Demòcrata Popular: Sorgit de l’UCD, actuà en coalició amb AP fins el 1989, quan s’integra al partit una vegada es va convertir en PP.

Partit que actualment governa a l’Estat, té entre els seus membres a gent de tot l’espectre de l’ideologia dretana. Nacionalista espanyol i republicà, es diu té entre els seus plans de futur instaurar una república presidencialista a l’estil americà i centralitzada a l’estil francès.


PLATAFORMA PER CATALUNYA (PXC): Partit ultraconservador, regionalista (ni molt catalanista ni molt espanyolista: simplement feixista), que té com a idea comú el sentiment xenòfob i el discurs populista.


VIA DEMOCRÁTICA (VD): Escissió de PxC, una mica més moderada i amb més elements democristians, liderada per Pablo Barranco.


SOCIALISTES I REPUBLICANS (PEL DRET A DECIDIR) (SIR): Coalició de partits i plataformes ciutadanes que reivindiquen el referèndum per a l’autodeterminació. No es presenten a Barcelona.


UNION PROGRESO Y DEMOCRACIA (UPYD): Partit de centre amb un important component patriòtic espanyol i anti-perifèric.


PARTIT REPUBLICÀ D’ESQUERRA -IZQUIERDA REPUBLICANA (PRE-IR): Les restes del que fou el Frente Popular de Manuel Azaña. Republicans i moderadament catalanistes. No es presenten per Barcelona.


HARTOS.ORG (HARTOS.ORG): A través de FARTS.CAT es presenta aquesta alternativa independent i transversal que engloba literalment centenars de partits i plataformes petits i locals d’arreu de l’Estat, molts i moltes d’elles catalanes i adscrites a l’esquerra. Tanmateix, se’l pot considerar un partit transversal i totalment pragmàtic, com demostra la integració dels lepenistes del Movimiento Social Republicano.


*Més informació a: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/232318

dijous, 22 de novembre de 2012

Eleccions 25-N - Candidatures i llistes electorals presentades (província de Tarragona)

ÍNDEX
 1. ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA-CATALUNYA SI (ESQUERRA-CAT SI)
 2. PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA (PSC-PSOE) (PSC)
 3. SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDENCIA (SI)
 4. CONVERGÈNCIA I UNIÓ (CIU)
 5. PARTIT ANIMALISTA CONTRA EL MALTRACTAMENT ANIMAL (PACMA)
 6. CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR - ALTERNATIVA D’ESQUERRES (CUP-ALTERNATIVA
  D’ESQUERRES)
 7. INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS-ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA (ICV-EUIA)
 8. PLATAFORMA PER CATALUNYA (PXC)
 9. CIUTADANS-PARTIDO DE LA CIUDADANIA (C’S)
 10. PARTIT COMUNISTA DEL POBLE DE CATALUNYA (PCPC)
 11. MOVIMIENTO SOCIAL REPUBLICANO (M.S.R.)
 12. ESCONS EN BLANC (EB)
 13. UNION PROGRESO Y DEMOCRACIA (UPYD)
 14. PARTIDO POPULAR (P.P.)
 15. PIRATES DE CATALUNYA (PIRATA.CAT)
 16. SOCIALISTES I REPUBLICANS (PEL DRET A DECIDIR) (SIR)
 17. PARTIDO DEL MOVIMIENTO CIUDADANO 15 MAYO (15-M)
 18. UNIFICACION COMUNISTA DE ESPAÑA (U.C.E.)
 19. HARTOS.ORG I CIUTADANS EN BLANC (FARTS.CAT)

font: www.parlament2012.cat

JUNTA ELECTORAL PROVINCIAL DE TARRAGONA

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA-CATALUNYA SI (ESQUERRA-CAT SI)
1. Sr. Josep Andreu i Domingo
2. Sr. Josep Lluís Salvadó i Tenesa
3. Sra. Teresa Vallverdú i Albornà
4. Sr. Francesc A. Gas i Ferré
5. Sra. Irene Aragonès i Gràcia
6. Sr. Eudald Roca i Gràcia
7. Sra. Montserrat Perelló i Margalef
8. Sr. Òscar Peris i Ródenas
9. Sra. Mònica Alabart i Calvó
10. Sr. Jordi Albalat i Gao (JERC)
11. Sr. Francesc Martínez i Ibàñez
12. Sr. Joan Francesc Piqué i Barceló
13. Sra. Irene Negre i Estorach
14. Sra. Maria Mercè Fischer i Cid
15. Sr. Jaume Piñol i Mercader
16. Sra. Maria Antònia Quintana i Rodríguez
17. Sra. Sílvia Fumadó i Carranza
18. Sr. Sergi de los Rios i Martínez

Suplents
1. Sr. Felip Monclús i Arasa
2. Sr. Àngel Xifré i Arroyo
3. Sra. Rosa M. Abelló i Borràs
4. Sra. Antònia Sánchez i Bautista
5. Sr. Joan Reig i Solé (Catalunya Sí)


PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA (PSC-PSOE) (PSC)
1. Sr. Xavier Sabaté Ibarz
2. Sra. Núria Segú Ferré
3. Sra. Núria Ventura Brusca
4. Sra. Elena Salinas Gambín
5. Sr. José Manuel Domínguez Lozano
6. Sr. Mario Burzurí Marcellán
7. Sra. Arantzazu Longares Guzmán
8. Sr. Alfons Garcia Rodríguez
9. Sr. Ramon Ferré Solé
10. Sra. Dolors Bel Guerrero
11. Sr. Jesús Torralba López
12. Sr. Gerard Gracià Espinós
13. Sr. Artur Miró Palau
14. Sra. Sonia Garcia Navarro
15. Sra. Olga González Martín
16. Sra. Diana Salvado Artells
17. Sr. Josep Maria Lleixà Lleixà
18. Sr. Josep Felix Ballesteros Casanova

Suplents
1. Sra. Enriqueta Aznar Borrull
2. Sr. Alfred Clua Baldellou
3. Sr. Antoni Espanya Forcadell
4. Sra. Montserrat Fortuny Lahoz
5. Sr. Joan Castor Gonell Agramunt
6. Sra. Maria Teresa Huerta Hortelano
7. Sra. Rocio León Aller
8. Sr. Germán López Santamaria
9. Sra. Ivana Martínez Valverde
10. Sr. Carles Salas Martí


SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDENCIA (SI)
1. Sr. Albert Pereira Solé
2. Sra. Caritat Garcia Celma
3. Sra. Núria Coral i Esteban
4. Sr. Francesc Invernon Rojals
5. Sr. Jordi Molinera i Poblet
6. Sra. Gemma Capella Roca
7. Sra. Laura Ruiz de Porras Rosselló
8. Sr. Lluís Català Roca
9. Sra. Maria Cinta Gil Bo
10. Sr. Narcís Llauger i Dalmau
11. Sra. Celeste Font Gómez
12. Sr. David Salas Espasa
13. Sr. Roger Baiges Sorrius
14. Sr. Jordi Alasà i Gonzàlez
15. Sra. Maria Montserrat Marcer Ollé
16. Sr. Albert Llorenç Mariño Lleixà
17. Sra. Mercè Ferrer-Argote Antolín
18. Sr. Hèctor López Boill

Suplents
1. Sr. Adam Deosdad Arques
2. Sr. Josep Gonzàlez i Gil
3. Sra. Noèlia Flores Borràs


CONVERGÈNCIA I UNIÓ (CIU)
1. Sr. Albert Batet i Canadell
2. Sra. Anna Solé i Ramos
3. Sr. Carles Pellicer i Punyed
4. Sra. Meritxell Roigé i Pedrola
5. Sra. Victòria Forns i Fernández
6. Sra. Annabel Marcos i Vilar
7. Sr. Joan Sardà i Padrell
8. Sr. Jaume Domingo i Planas
9. Sra. Mercè Dalmau i Mallafré
10. Sra. Mila Fernández i López
11. Sr. Antoni Suárez i Franquet
12. Sr. Josep Maria Puig i Tàrrech
13. Sr. Joan Güell i Serra
14. Sra. Manuela Moya i Moya
15. Sra. Sandra Suárez i Plana
16. Sra. Meritxell Cardona i López
17. Sra. Marta Mercader i Gea
18. Sr. Carles Luz i Muñoz

Suplents
1. Sr. Daniel Massagué i Pere
2. Sra. Marta Blanch i Figueras
3. Sr. Jordi Carbonell i Vives
4. Sra. Núria Balagué i Raga
5. Sra. Mònica Boquera i Castellví
6. Sra. Sara Gil i LLombart
7. Sr. Marc Mestres i Marquès
8. Sr. Francisco Chamizo i Quesada
9. Sra. Francisca Felguera i Chinchilla
10. Sr. Josep Massó i Sala


PARTIT ANIMALISTA CONTRA EL MALTRACTAMENT ANIMAL (PACMA)
1. Na Laia Jorge Lopez
2. En Guillem Sanchez Gonzalez
3. Na Laura Cristina Savall Aubia
4. Na Susana Sabate Claros
5. En Jonatan Fernandez Hee
6. Na Gemma Gregorio Monsalve
7. N’Ana Belen Zaragoza Sentis
8. N’Esther Cuadrado Jaro
9. En Sergio Sebastian Rodriguez Navarro
10. N’Angel Rodriguez Vilagran
11. En Joel Garcia Ferre
12. Na Francina Pluja Pujol
13. N’Olga Fernandez Gutierrez
14. En Miquel Nieto Gil
15. Na Maria del Carmen Devis Ortega
16. Na Natalia Sastre Alaiz
17. En Carlos Roberto Flores Vera
18. En Mario Samso Antonietti

Suplents
1. Na Mª Pilar Lobez Rodriguez
2. En Jose Enrique Garcia Garcia
3. Na Virginia Carmona Ortiz


CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR - ALTERNATIVA D’ESQUERRES (CUP-ALTERNATIVA D’ESQUERRES)
1. Sr. Jordi Martí Font
2. Sr. David Vidal Caballé
3. Sra. Aida Garcia Secall
4. Sr. Ivan Montejo Sarias
5. Sra. Roser Vernet Anguera
6. Sr. Tais Bastida Aubareda
7. Sr. Joan Pons Solé
8. Sra. Lídia Huguet Marimon
9. Sr. Miquel Perelló i Segura
10. Sra. Joana Badia Rion
11. Sr. Francesc Bermúdez Gómez
12. Sr. Jaume López Martí
13. Sra. Carme Crespi Urgell
14. Sra. Lurdes Quintero Gallego
15. Sra. Anna Maria Solé Ràfols
16. Sr. Jaume Margalló Nieto
17. Sra. Maria Gemma Ortega Castellví
18. Sr. Isidre Fonts Masdeu

Suplents
1. Sr. Gerard Nogués Balsells
2. Sr. Marc Ferré LLauradó
3. Sra. Elisabet Sánchez Legaz
4. Sra. Míryam Armora Jordà
5. Sr. Abel Guinovart Forcadell
6. Sr. Rubén Suan Vives
7. Sra. Lorda Marauri i Gonzàlez
8. Sra. Agnès Toda i Bonet
9. Sr. Joan Ignasi Cid Dorronsoro
10. Sr. David Rullo Pinyol


INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS-ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA (ICV-EUIA)
1. Sra. Hortènsia Grau i Juan
2. Sr. Jordi Jordan Farnós
3. Sr. Fèlix Alonso Cantorné
4. Sra. Arga Sentís Maté
5. Sr. Joaquim Besora Agrelo
6. Sr. Ivan Vladimir Escolar Caro
7. Sr. Gabino Martínez Muñoz
8. Sr. Antonio Martínez Pascual
9. Sra. Alba Benedicto i Pentinat
10. Sra. Teresa Escoda Mallafré
11. Sra. Fina Bartolí i Parera (Independiente)
12. Sra. Glòria Débora Casafús Jaramillo
13. Sr. Jose Francisco Bertomeu Curto
14. Sr. Alfredo Valdivielso Romero
15. Sra. Laia Rovira Povill
16. Sr. Antoni Manyanós Pons
17. Sra. Núria Albà i Alegret (Independiente)
18. Sra. Mª Pilar Ballester Ferreres (Independiente)

Suplents
1. Sr. Matias Vives March
2. Sr. Albert López Rosa
3. Sra. Verònica Rubio Lorente
4. Sra. Mª Cinta Galiana Llasat
5. Sra. Mayte Pérez Safont
6. Sr. Llorenç Viña Mascarell
7. Sr. Andreu Agredano Bonet
8. Sr. Lluís Inglada Jane
9. Sra. Lucía de Frías Vázquez
10. Sra. Teresa Vallverdú March


PLATAFORMA PER CATALUNYA (PXC)
1. Sr. Joan Carles Fuentes Linares
2. Sr. Jordi Pere Casanova Panisello
3. Sra. Anabel Nieto Cabello
4. Sr. Jesús Fernández Adell
5. Sra. Ana de la Torre Moya
6. Sr. Albert Tafalla Arisa
7. Sr. Joan Carrasco Carrión
8. Sr. Germán Ciscar Pastor
9. Sra. Yolanda Homedes García
10. Sra. Xanna Camps Cubedo
11. Sr. Ramon Martí Moragrega
12. Sr. Josep Mitjans Pedriza
13. Sra. Marisa Espuny Subirats
14. Sr. Joel Cuello Cortés
15. Sra. María Mercedes García del Pino Valdeolivas
16. Sra. Maria Neus Vargas Carrión
17. Sra. Griselda Panisello Zamora
18. Sr. August Armengol Rofes

Suplents
1. Sr. Pedro Arias García
2. Sra. Maria Hernández Martínez
3. Sr. Carlos Jiménez Pizarro


CIUTADANS-PARTIDO DE LA CIUDADANIA (C’S)
1. Sr. Matías Alonso Ruiz
2. Sr. Juan Alberto Blanco Figueras
3. Sr. Vicente Castillo Molina
4. Sra. Josefa Labrador Barrafón
5. Sra. Gracia Artacho Bujalance
6. Sr. Damián Morales Arcas
7. Sr. Manuel Soler Magaña
8. Sra. Xenia Ceada Granados
9. Sr. Jonathan Llanos Domínguez
10. Sra. María Dolores Marín Marín
11. Sr. Carlos Sánchez Martín
12. Sr. Francisco García Pérez
13. Sra. María del Valle Vicente Colomer
14. Sra. Pilar Varela Rubio
15. Sra. Eugenia Cerecedo Labrador
16. Sr. Roger Granja Ferre
17. Sra. Judit Alfonso Ramos
18. Sr. Antonio Bernal Puga

Suplents
1. Sr. Erasmo Fernández Pérez
2. Sr. Gil Dorantes Rentero
3. Sra. María de las Nieves Alonso Hurtado


PARTIT COMUNISTA DEL POBLE DE CATALUNYA (PCPC)
1. Sr. José Juan Ferré Fornós
2. Sr. Pedro Pérez Nieves
3. Sra. Maria José Itarte Copovi
4. Sr. Alberto Blazquez Torres
5. Sra. Rosa Iranzo García
6. Sr. Cristian Carratalà Camps
7. Sr. Juan Francisco Vidiella Pascual
8. Sra. Maria Angeles Fornós Nivera
9. Sr. Xavier Cortés Llosa
10. Sra. Maria Julia Copoví Sanchís
11. Sr. Pedro Bartolomé Martinez Rojas
12. Sr. Juan García López
13. Sra. Amparo Fernández Azuaga
14. Sr. Manel Caballé Maigí
15. Sra. Sabrina Hernandez Bohigues
16. Sr. Antonio Durán Granado
17. Sra. Maria Ana Curto Marquina
18. Sra. Gloria Fornós Canes

Suplents
1. Sr. Juan José Gras Vidal


MOVIMIENTO SOCIAL REPUBLICANO (M.S.R.)
1. Sr. Juan Antonio Llopart Senent
2. Sr. Antonio Medina Piqueras
3. Sr. Juan Carlos Gonzalez Garcia
4. Sra. Antonia Rosa Martinez
5. Sra. Mª Pilar Serrano Garcia
6. Sra. Carina Castro Pacheco
7. Sra. Eugenia Sabadell Cardus
8. Sra. Mª Rosa Piqueras Gómez
9. Sr. David Parra Soria
10. Sr. Ivan Cordoba Rivert
11. Sra. Mercedes Blanco Mañé
12. Sr. Pedro José Mendaña Perez
13. Sra. Jennifer Arco Lafuente
14. Sr. Marcos Rafael Gutierrez Expósito
15. Sra. Laia Abelli Gispert
16. Sr. Jairo Romero Moreno
17. Sra. Olga Caballero Rodriguez
18. Sr. Rafael Miguel Castaño Gonzalez


ESCONS EN BLANC (EB)
1. Sr. Luis Fernando Turrens Díaz
2. Sr. Josep Lluís Calabuig Pastor
3. Sra. María Isabel García González-Sama
4. Sra. Dolores Díaz Moniz
5. Sr. Antonio Javier Madrid Castellanos
6. Sra. Patricia Expósito Moreno
7. Sra. Marta Salvany Plana
8. Sr. Gorka Echaniz Moreno
9. Sr. Julio Pérez Rodríguez
10. Sr. Manel Maigí Barreda
11. Sra. Berta Sobrevias Danti
12. Sra. Maria Roser Segura Vila
13. Sr. Manuel Belanche Alonso
14. Sr. Jordi González Muñoz
15. Sr. Jorge Lucena Luque
16. Sra. Elisabet Soler Hidalgo
17. Sra. Clara Albors Ivars
18. Sr. Rubén Meiro Lorenzo


UNION PROGRESO Y DEMOCRACIA (UPYD)
1. Sr. Manuel Alba Gamez
2. Sra. Elisabet Valmayor Agüero
3. Sr. Pedro Antonio Pardo Reche
4. Sr. Jesús Merodio Merodio
5. Sra. María Ángeles Burgueño Rodríguez
6. Sr. Alfonso Pérez López
7. Sr. Oscar Ligero Juan
8. Sra. Inmaculada Navarro Masegosa
9. Sra. Sandra Vera Prieto
10. Sr. Pere Camí Vila
11. Sr. Joan Sebastiá Alba Krupka
12. Sr. Juan José Gómez Bernal
13. Sra. María Asunción Rojals Matias
14. Sr. Javier Paradinas Prieto
15. Sra. Teresa María Gómez Carrizo
16. Sr. Carlos Casas Díaz
17. Sra. Elvira Gómez Costa
18. Sra. María Dolores Manresa García

Suplents
1. Sr. Leonardo Alberto Tejada Ramos


PARTIDO POPULAR (P.P.)
1. Sr. Rafael Luna Vivas
2. Sr. Jordi Roca Mas
3. Sra. Alícia Alegret Martí
4. Sr. José Barquier Rosillo
5. Sra. María de la Cruz Sabaté Zaragoza
6. Sr. Mario García Vidal
7. Sr. David Paul Chatelain Lucena
8. Sr. Francesc Caballero Ristol
9. Sra. Carmen Poy Barberà
10. Sra. Ylena Aguilar Murga
11. Sr. José Oviedo Valiente
12. Sr. José Antolí Badia
13. Sra. Concepción Navarro Rodríguez
14. Sr. Juan Cobos Martín
15. Sra. Elisabet Rodríguez de Castro
16. Sra. Verónica Márquez Arnillas
17. Sra. Ana María Cardona Gómez
18. Sr. Alejandro Fernández Álvarez

Suplents
1. Sr. Sebastià Domènech Bosch
2. Sra. Judit Heras Tuset


PIRATES DE CATALUNYA (PIRATA.CAT)
1. Sra. Ester Galimany Guasch
2. Sr. Ferran Reyes Gomez
3. Sr. Joan Lluís Adsera Roig
4. Sr. Joshue Martín de Blas
5. Sra. Carolina Arnau Delgado
6. Sra. Alba López Aliseda
7. Sr. Adrià Cereto Massagué
8. Sr. Sergi Nuez Rivera
9. Sra. Sonia Martínez Llauradó
10. Sr. Marc Aubareda Montalà
11. Sra. Manuela Aliseda Tienza
12. Sra. Sara Rovira Esteva
13. Sr. David Teixé Molins
14. Sra. María Taxonera Amorós
15. Sr. Roger Trilla Merino
16. Sra. Sílvia Testa Rodríguez
17. Sr. Carles Moran Castany
18. Sr. Maria Josefa Catalan Vilana

Suplents
1. Sr. Ricardo Toledo Morales
2. Sra. Marta López Aliseda


SOCIALISTES I REPUBLICANS (PEL DRET A DECIDIR) (SIR)
1. Sr. Eduard Arias Formatger
2. Sr. Miguel Gonzalez Mendoza
3. Sra. Esperanza Quesada del Aguila
4. Sra. M.Carmen Alonso Martin
5. Sr. Manuel Zamora Esteve
6. Sra. M. Montserrat Torres Sanchez
7. Sr. David Sanchez Mendoza
8. Sr. Jose Antonio Mendoza Dominguez
9. Sra. Margarita Tova Bel
10. Sra. Raquel Serrano Tirado
11. Sr. Jordi Sanchez Mendoza
12. Sr. Rafael Sainz Alvarez
13. Sra. Carmen Martin Martin
14. Sr. Arturo Palma Segura
15. Sra. Mencia Prieto Francisco
16. Sra. Olga Pardell Cazorla
17. Sr. Jose Francisco Dominguez Sevilla
18. Sra. Eugenia Aragones Lamenca

Suplents
1. Sra. Ana Maria Quesada del Aguila
2. Sr. Raul Aragones Ortiz


PARTIDO DEL MOVIMIENTO CIUDADANO 15 MAYO (15-M)
1. Sr. Jose Maria Rivera Córdoba
2. Sr. Angel Luis Pazos Carrión
3. Sra. Liliana Vilchez Pereyra
4. Sra. Maria Goretti Núñez Rica
5. Sr. Emiliano Sanchez Monforte
6. Sr. Hernán Gómez Monforte
7. Sr. Pascual Sánchez Coy
8. Sra. Narcisa Sánchez Largo
9. Sra. Encarnación Ronda González
10. Sr. Humberto Vilchez Pereyra
11. Sr. Francisco Calbet Moncuerde
12. Sr. Serain Sanchez-Vaquerizo Ruiz-Calero
13. Sra. Maria Carmen Hurtado Garcia
14. Sra. Encarnación Gonzalez Gomez
15. Sr. Leandro Gonzalo Garcia
16. Sr. Julio Corcobado Moya
17. Sr. Alberto Ramirez Guerrero
18. Sra. Maria Isabel Villarejo Loza

Suplents
1. Sra. Maria Soledad Corada Hoyos
2. Sra. Estrella Gonzalez Noya
3. Sr. Jesus Ignacio Mesa Camacho


UNIFICACION COMUNISTA DE ESPAÑA (U.C.E.)
1. Sra. Juana Diaz Barroso
2. Sr. Ignacio Soler Crespo
3. Sr. Victor Vladimir Villacampa López
4. Sra. Rut Clemente Martín
5. Sr. Aitor Martín Faura
6. Sr. Juan Enrique Miguel Lorente
7. Sr. Antonio Sánchez Sedano
8. Sra. Gertrudis Faura Marín
9. Sr. Pedro Martín Peñasco
10. Sra. Carmen López Ruiz
11. Sr. José Luis Villacampa Val
12. Sra. Mª del Pilar Crespo Muñoz
13. Sr. Asier Martín Faura
14. Sra. Elisabet Josefa Escamilla Cavilliotti
15. Sr. Alberto Artigas Mavrommatí
16. Sr. Alvaro Vega Jareño
17. Sra. Lidia Serrano Magaña
18. Sra. Inés Hidalgo Motos

Suplents
1. Sr. Sergio Pacheco Colome


HARTOS.ORG I CIUTADANS EN BLANC (FARTS.CAT)
1. Sr. Pablo Muñoz i Jarque (Independiente)
2. Sra. Montserrat Encarnación i Jiménez (Independiente)
3. Sr. Diego Fernández i Arenas (Independiente)
4. Sra. Estefanía Villoslada i Ruiz (Independiente)
5. Sr. Juan Carlos Lechon Necpas (Independiente)
6. Sra. Rosa María Fernandez i Trujillo (Independiente)
7. Sr. Manel Jiménez i Martínez (Independiente)
8. Sra. Jenniffer Lisset Mori i Navarrete (Independiente)
9. Sr. Adrià Romero de Àguila i Rodríguez (Independiente)
10. Sra. Francisca López i Gonzàlez (Independiente)
11. Sr. Lluís Aurelio Valarezo i Castro (Independiente)
12. Sra. Nora Guillermina Bustamante i Estrada (Independiente)
13. Sr. Juan Carlos Giménez i Blanco (Independiente)
14. Sra. Iliada Guillen i Roca (Independiente)
15. Sr. Carles Lopez i Sanchez (Independiente)
16. Sra. Ana Moreno i Ruiz (Independiente)
17. Sr. Juan Carlos Romero de Àvila i Pérez (Independiente)
18. Sra. Rosario Fernández i Flores (Independiente)

dimecres, 21 de novembre de 2012

Estava cantat - debat a tres a 8tv


Estava cantat.

Només començar el debat estava cantat que en Mas havia caigut en una trampa. Fruit de la casualitat o no, li ha tocat col·locar-se entremig d'en Navarro i la Sánchez-Camacho, i fruit d'això ha estat gran part del debat fent de baldufa, al crit de "senyor Mas".

Fins a la primera pausa publicitària, la Sánchez-Camacho i en Navarro han esquarterat en Mas, com si es tractés d'uns gitanos acorralant un paio (sense voler perpetuar estereotips, eh!). El que més ganes li tenia era en #simiribonanit Navarro, que com un lleó que persegueix la seva presa, que la porta fins el seu territori, i hi juga, perquè sap que no pot escapar, mentre fa gana a l'espera de menjar-se-la, i gaudir-ne.

La Sánchez-Camacho, en canvi, fins a la primera pausa publicitària, ha estat més calmada, sibil·lina, un xic freda, i potser calculadora, sabent que sense fer gaire, ho tindria tot lligat. Sembla que hi hagi dues Alicias (sí, sé que va dir al Món a RAC1 que el seu nom és Alícia, però em permeto aquesta llicència), la dels debats i entrevistes, i la dels mítings. En aquest cas ens trobem amb la dolça Alicia dels debats i mítings. Però l'ànsia d'en #simiribonanit ha fet que hagin tingut més d'una enganxada.

Durant la segona part del debat trobo que, sobretot en #simiribonanit, han estat massa rígids i taxatius en moltes declaracions. I això que ni tan sols forma part del Parlament i no sap el pa que s'hi dona, moltes polítiques socials i molt criticar, però no diu que en Zapatero va haver de fer un munt de retallades. Tantes que li van costar la reelecció. La Sánchez-Camacho, una altra que tal, doncs es queixa de les retallades d'en Mas, però en Rajoy s'hi està lluint, tot això incomplint el seu programa electoral.

Crec que, en general, les ànsies d'en #simiribonanit li han jugat una mala passada, com el lleó que després de jugar amb la presa té una indigestió. O això o fruit d'una innocència esparverant (una innocència que li portaria a pensar que el federalisme és possible). La Sánchez-Camacho n'ha sortit prou beneficiada, perquè ha atacat només quan era necessari, la resta de feina bruta li ha fet en #simiribonanit. En Mas s'ha hagut de defensar a dues bandes, i de fet era l'única estratègia possible, i malgrat tot no n'ha sortit excessivament perjudicat.

L'únic cert és que mentre en Rajoy tingui majoria absoluta hi ha poc a fer en qualsevol aspecte.

Al llarg del debat, les ànsies dels "unionistes" per atacar en Mas, han fet que cada dos per tres en Cuní hagués de fer parlar en Mas per equilibrar els temps.

Això que diré és menys seriós i molt parcial, però en #simiribonanit, sembla que quedi apartat, arraconat i marginat quan en Mas i la Sánchez-Camacho discuteixen. Vist el que s'ha vist, no sé si hagués estat millor tenir a la senyora Chacón de candidata...

Ah! I per cert, em sembla molt cutre això de dirigir-se als castellanoparlants en castellà, ja que demostra una no creença en la integració de les persones. Per què se suposa que un català castellanoparlant et pot d'entendre? O només se suposa que tenen intel·ligència inferior?

Eleccions 25-N - Candidatures i llistes electorals presentades (província de Lleida)

ÍNDEX
 1. PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA (PSC-PSOE) (PSC)
 2. CONVERGÈNCIA I UNIÓ (CIU)
 3. ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA-CATALUNYA SI (ESQUERRA-CAT SI)
 4. SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDENCIA (SI)
 5. INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS-ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA (ICV-EUIA)
 6. PLATAFORMA PER CATALUNYA (PXC)
 7. CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR - ALTERNATIVA D’ESQUERRES (CUP-ALTERNATIVA
  D’ESQUERRES)
 8. CIUTADANS-PARTIDO DE LA CIUDADANIA (C’S)
 9. UNIFICACION COMUNISTA DE ESPAÑA (U.C.E.)
 10. UNION PROGRESO Y DEMOCRACIA (UPYD)
 11. PARTIT ANIMALISTA CONTRA EL MALTRACTAMENT ANIMAL (PACMA)
 12. PARTIT REPUBLICÀ D’ESQUERRA -IZQUIERDA REPUBLICANA (PRE-IR)
 13. PARTIT COMUNISTA DEL POBLE DE CATALUNYA (PCPC)
 14. PARTIDO POPULAR (P.P.)
 15. PIRATES DE CATALUNYA (PIRATA.CAT)
 16. MOVIMIENTO SOCIAL REPUBLICANO (M.S.R.)
 17. HARTOS.ORG I CIUTADANS EN BLANC (FARTS.CAT)
 18. ESCONS EN BLANC (EB)

font: www.parlament2012.cat

JUNTA ELECTORAL PROVINCIAL DE LLEIDA

PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA (PSC-PSOE) (PSC)
2. Sr. Òscar Ordeig i Molist
3. Sra. Jordina Freixanet i Pardo
4. Sra. Mònica Lafuente de la Torre
5. Sra. Francesca Sanvicén i Torné
6. Sr. Joan Valldaura i Pujol
7. Sr. Josep Queró i Brechal
8. Sr. Joan Miquel Simó i Falcó
9. Sra. M. Lourdes Esteve i Arnau
10. Sra. Encarnació Tarifa Fernández
11. Sra. Josepa Peiró Badia
12. Sr. Josep Maria Mòdol Iglesias
13. Sr. Kleber Esteve i Ramells
14. Sra. Mercé Agustí Parareda
15. Sra. Maria Vergés Pérez

Suplents
1. Sr. Diego López Ruiz
2. Sr. Josep Maria Dalmau i Gil
3. Sra. Rosa M. Caselles Mir
4. Sra. M. del Carmen Rivera Baró
5. Sr. Joan Antoni Boldú Pelegrí


CONVERGÈNCIA I UNIÓ (CIU)
1. Sr. Albert Batalla i Siscart
2. Sr. Josep Maria Pelegrí i Aixut
3. Sra. Ramona Barrufet i Santacana
4. Sr. Antoni Balasch i Parisi
5. Sra. Mireia Canals i Botines
6. Sr. Àlex Moga i Vidal
7. Sra. Cristina Bosch i Arcau
8. Sra. Violant Cervera i Gòdia
9. Sr. Jordi Ciuraneta i Riu
10. Sr. Salvador Bordes i Balcells
11. Sra. Montserrat Meseguer i Muñoz
12. Sr. Joan Sangrà i Farré
13. Sra. Lídia Pons i Monistrol
14. Sra. Rosana Montané i Salud
15. Sr. Josep M. Roigé i Rafel

Suplents
1. Sr. Jaume Montaner i Capdevila
2. Sr. Borja Cerdà i Dalmau
3. Sr. Josep Lluís Farrero i Moyes
4. Sra. Sandra Pallé i Pedescoll
5. Sra. Anna Ritz i Escur
6. Sra. Marta Rollan i Fierro
7. Sr. Antoni Rabasa i Bragulat
8. Sr. Constantí Aranda i Farrero
9. Sr. Gabriel Lacambra i García
10. Sra. Lorena Jurado i Tarragona


ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA-CATALUNYA SI (ESQUERRA-CAT SI)
1. Sr. Josep Cosconera i Carabassa
2. Sra. Maria Rosa Amorós i Capdevila
3. Sr. Albert Donés i Antequera
4. Sra. Elena Fuses i Navarra
5. Sr. Rubèn Serrano i Castellà
6. Sra. Sara Alarcón i Postils
7. Sr. Joan Talarn i Gilabert
8. Sra. Teresa Canals i Solé
9. Sr. Jordi Oronich i Ruíz
10. Sr. Gerard Salinas i Gómez
11. Sra. Mireia Pellicer i Martí
12. Sr. Miquel Serra i Gòdia
13. Sra. Montserrat Fornells i Solé
14. Sra. Alba Balcells i Barril
15. Sr. David Rodríguez i González

Suplents
1. Sr. Francesc Aroles i Ferrer
2. Sr. Hug de la Rosa i Ruperto
3. Sra. Ester Roca i Gasull
4. Sra. Laia Pérez i Altisent
5. Sra. Carme Farran i Balcells
6. Sr. Marc Moreno i Monsó
7. Sra. Maria Pilar Cases i Lopetegui


SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDENCIA (SI)
1. Sr. Santi Costa Solé
2. Sr. Francesc Lacueva i Raich
3. Sr. Josep Rocaspana i Roigé
4. Sra. Guillermina Cabasés i Setó
5. Sra. Roser Corbera Trullols
6. Sr. Francesc Xavier Segura i Riu
7. Sr. Xavier Segovia Muñoz
8. Sr. Frederic Bentanachs Chalaux
9. Sra. Maria Angels Llombart Abadias
10. Sra. Monserrat Lecina i Villanova
11. Sr. Arnau Ferre Samon
12. Sr. Gerard Font Mora
13. Sra. Anna Maria Perez Utset
14. Sra. Maria Josep Cusidó Cabanes
15. Sr. Isaac González Pijuan (Independiente)

Suplents
1. Sr. Pere Miquel Parés i Casanova
2. Sra. Maria Carme Badia Teruel


INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS-ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA (ICV-EUIA)
1. Sra. Sara Vilà Galan
2. Sra. Pilar Ramos Vilchez
3. Sr. Josep Maria Carles Aguila
4. Sra. Laia Martí Cacho
5. Sr. Joan Fornsubirà Marsol
6. Sra. Helena Motos Hervas
7. Sr. Daniel Monclús Alonso
8. Sra. Sonia Gatius Lopez
9. Sr. Pere Maqueda Rodriguez
10. Sra. Anna Torres Tobeña
11. Sr. Marcel Colell Pala
12. Sra. Patricia Rocha Antonelli
13. Sr. David de Andres Murciano
14. Sra. Mercè Brunet Entizne
15. Sr. Darius Domingo Alenta

Suplents
1. Sr. Oscar Augè Martinez
2. Sra. Palmira Gabernet Picolo
3. Sr. Francisco Madueño Rubio
4. Sra. Yolanda Bardina Martin
5. Sr. Enric Riu Picon
6. Sra. Sonia Sanz Cid
7. Sr. Oriol Pons Pla


PLATAFORMA PER CATALUNYA (PXC)
1. Sr. Eduard Pallerola Mora
2. Sr. Josep Anton Ortiz Cambray
3. Sra. Karen Martínez Moyà
4. Sr. Antonio Lara Lopez
5. Sra. Julia Borrell Larriba
6. Sr. Pere Grau Sala
7. Sra. Sonia Ramos Espinosa
8. Sr. Juan Jose Vilaseca Garcia
9. Sra. Maria Isabel Parcerisa Janer
10. Sra. Imma Gené Puiggené
11. Sr. Antonio Clares Cano
12. Sr. Manel Masana Castro
13. Sr. Antonio Diaz Solsona
14. Sra. Nuria Marsinyac Franco
15. Sra. Inés Ligero Ponce

Suplents
1. Sr. Antonio Irla Santaeulària
2. Sra. Rosa Puigdemont Fortet
3. Sr. Albert Pitarque Fonte


CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR - ALTERNATIVA D’ESQUERRES (CUP-ALTERNATIVA
D’ESQUERRES)

1. Sra. Maria Antònia Jarne Modol
2. Sr. Pau Lozano Peruchet
3. Sr. Josep Cabré Clariana
4. Sr. Josep Antoni Vilalta Coletes
5. Sra. Mercè Jordana Farré
6. Sr. Narcís Turull Peroy
7. Sra. Berta Menén Ortín
8. Sr. Ramón Usall Santa
9. Sr. Gerard Batalla Tàsies (Independiente)
10. Sra. Núria Sauquillo Guerra
11. Sr. Carlos Vilchez Ribera
12. Sra. Hel·lena Guillen Llop
13. Sr. Marc Barrera Colilles
14. Sra. Maria Dolors Solé Culleré
15. Sr. Carles Sastre Benlliure

Suplents
1. Sra. Marta Pomés Lobo
2. Sr. Jordi Vives Tolosa
3. Sra. Anna Hernandez Sala


CIUTADANS-PARTIDO DE LA CIUDADANIA (C’S)
1. Sra. Angeles Ribes Duarte
2. Sr. Albert López Millán
3. Sr. Alberto de los Reyes Rosell
4. Sra. Asunción Rosell Faci
5. Sr. Daniel Rubio Ruiz
6. Sr. José Miguel Urrecho Torres
7. Sr. José Maria Cordoba Alos
8. Sra. Natalia Torres Perez
9. Sr. Baltasar Maria Carlos de Casanova Habsburg-Lothringen
10. Sra. Maria Rosa Alejaldre Gracia
11. Sr. Roger Mazon Ribes
12. Sr. Fernando Lujano Moreno
13. Sra. Montserrat Ortiz Cots
14. Sr. Manuel Uceda Lao (Independiente)
15. Sra. Angela Duarte Miñarro (Independiente)

Suplents
1. Sra. Isabel Palacin Martinez (Independiente)
2. Sra. Maria Montserrat Marquez Guerrero (Independiente)
3. Sr. Baldomero Reyes Viguera (Independiente)


UNIFICACION COMUNISTA DE ESPAÑA (U.C.E.)
1. Sra. Natalia Vara Bodas
2. Sra. Eva Avendaño Mata
3. Sr. Enrique Costas Teijeiro
4. Sr. José Maria Rodriguez González
5. Sr. José Antonio Montoro Rodriguez
6. Sra. Aroa Solé Bascuñana
7. Sra. Maria del Rocío Vilas Silva (Independiente)
8. Sra. Natalia Sigaloff Vázquez
9. Sr. Luis Miguel Garrido Barceló
10. Sr. Horacio Cuadrado González
11. Sra. Dolores Cortés Ruiz
12. Sra. Encarnación Alfaro Gueldos (Independiente)
13. Sr. Marcelino Viñe Simó
14. Sr. Robert Jaime Marin (Independiente)
15. Sr. Juan Antonio Marín Blanco


UNION PROGRESO Y DEMOCRACIA (UPYD)
1. Sr. Edgar Jubillar Vera
2. Sr. Pablo Pérez López
3. Sr. Alberto Ruíz Bermudez
4. Sra. María Isabel Pérez López
5. Sra. María Teresa Guijarro Nadal
6. Sr. Rubén Cuadrado Pérez
7. Sr. Jacobo Ribera Acedo
8. Sr. Juan Antonio Barbajosa Serra
9. Sra. María Dolores Pardo Granero
10. Sra. Carmen López Godoy
11. Sr. Placido Flores Alonso
12. Sra. María de los Reyes García Fernández
13. Sr. Gerardo Campo Bescós
14. Sra. Vanessa Tonda Muñoz
15. Sra. María del Carmen Hidalgo González

Suplents
1. Sr. Cecilio Díaz Alcaucer


PARTIT ANIMALISTA CONTRA EL MALTRACTAMENT ANIMAL (PACMA)
1. Sra. Cristina de Dios Garcia
2. Sra. Estefania Bori Roman
3. Sr. Alfredo Jorde Mateu
4. Sr. Joaquin Puiccercus Monclús
5. Sra. Anna Xancó Morente
6. Sra. Raquel López Pérez
7. Sra. Mireia León Pons
8. Sra. Pilar Hermosilla Campodarve
9. Sr. Josep Maria Coma Coll
10. Sr. Roberto Carlos Romero Izquierdo
11. Sra. Cristina Ibáñez García
12. Sra. Maria Isabel Caballero Mateo
13. Sra. Maria Dolors Abella Monreal
14. Sr. Eduard Andreu Bofill
15. Sr. José Torres González

Suplents
1. Sra. Gemma Cantalejo Diez


PARTIT REPUBLICÀ D’ESQUERRA -IZQUIERDA REPUBLICANA (PRE-IR)
1. Sr. Ramiro Manuel Gil Morel
2. Sr. Raul Marin Munuera
3. Sra. Laura Martínez Roldán
4. Sr. Aleix Ruiz Falqués
5. Sra. Anna Rosa González Hazas
6. Sr. Jordi El Mariachet Carreño
7. Sra. María Luz Sebastià Rolán
8. Sr. Miquel Muñoz Marquez
9. Sra. Luciana Raquel Peral Gomez
10. Sr. Jose Miranda Nieto
11. Sr. Jose Miguel Vazquez Hernandez
12. Sra. María Teresa Hernández Duran
13. Sr. Javier Morales Prieto
14. Sra. Marina Domingo García
15. Sr. Agustí Novillo Lafuente


PARTIT COMUNISTA DEL POBLE DE CATALUNYA (PCPC)
1. Sr. Francesc Xavier García Llop
2. Sr. Josep Maria Baró Paris
3. Sra. Mercè Mora Corderroure
4. Sr. Antoni Yus Piazuelo
5. Sra. Maria Sogues Mateu Navés
6. Sr. Victor Montañes Borràs
7. Sra. Maria Mercedes Escudé Sicart
8. Sr. Antonio Heredia Iglesias
9. Sra. Remedios Aranda López
10. Sr. Francisco Guardiola Morales
11. Sra. Mercè Navonne Donaire
12. Sr. Lluis Companys Insa
13. Sr. Frederic Teixidó Pallejà
14. Sra. Soledat Nemesia Quintillà Torres
15. Sr. Esteban Coma Burgés

Suplents
1. Sr. Ivan Lazo Garcia
2. Sra. Alba Martínez Llamas


PARTIDO POPULAR (P.P.)
1. Sra. Dolors López Aguilar
2. Sra. Marisa Xandri Pujol
3. Sr. Joan Simeon Morera
4. Sr. Joaquin Puente Feixa
5. Sr. Francesc Vidal Espinosa
6. Sr. Marcos Gomez Barbero
7. Sra. Ana Cava Muñoz
8. Sra. Núria Llovet Querol
9. Sr. Fidel Pascual Bernaus
10. Sra. Carme Frago Garriga
11. Sr. Ramon Camus Cortes
12. Sra. Esther Serra Huguet
13. Sr. Francisco González Cascón
14. Sra. Irene Pardo Romera
15. Sr. Josep Ignasi Llorens Torres

Suplents
1. Sr. Jose Vicente Gilabert Cazorla
2. Sra. Marcela de Nicolás Echaniz
3. Sr. René Guerrero Bertolin
4. Sra. Anna Colom Tartera
5. Sr. José María Solé Solà
6. Sra. Andrea Rodríguez de Lamo
7. Sr. Josep Ramon Serrado Pascual


PIRATES DE CATALUNYA (PIRATA.CAT)
2. Sra. Llessica García López
3. Sra. Daría Sobrino Fariñas
4. Sr. Gbriel Gregorio Monsalve
5. Sr. Josep Maria Domingo Martí
6. Sr. José María Juliá Villá
7. Sra. Maria Teresa Vilana Gonzalez
8. Sra. Caludia Fontana Santoyo
9. Sr. Víctor Pascual López
10. Sr. Carlos Toledo Eito
11. Sr. Jose Maria Bautista Horcajo
12. Sra. Maria del Carmen Garcia Rodriguez
13. Sr. Alex Paschkes Gonzalez
14. Sra. Laura Bravo Martinez (Independiente)
15. Sr. Albert Picas Aznar


MOVIMIENTO SOCIAL REPUBLICANO (M.S.R.)
1. Sr. Gibert Vilalta Pedrosa
2. Sr. Juan Antonio López Martínez
3. Sra. Vicenta García García
4. Sra. Montserrat Fernánez Sancliment
5. Sr. Antonio Ferron Tenorio
6. Sra. Talia Gonzalez Martin
7. Sr. Luis Vilalta Pedrosa
8. Sr. Liberto Vilalta Cabanas
9. Sr. Francisco Garcia Gutierrez
10. Sra. Adelina Perez Gavilan
11. Sr. Alberto Fernandez Jaimez
12. Sr. Francisco Jose Delgado Largo
13. Sra. Julia Martinez Perez
14. Sra. Dolores Lazaro Martinez
15. Sr. David Almiron Agüera


HARTOS.ORG I CIUTADANS EN BLANC (FARTS.CAT)
1. Sr. Lluís Serrano i Alcoba (Independiente)
2. Sra. María del Carmen Martín i Padial (Independiente)
3. Sr. Enric Armengol i Masip (Independiente)
4. Sra. Elisabeth Villena i Villegas (Independiente)
5. Sr. Mariano Muñoz i Cantos (Independiente)
6. Sra. Maria del Roser Parcerisas i Ventura (Independiente)
7. Sr. Joan Vila i Figuerola (Independiente)
8. Sra. Joana Fernández i Sevilla (Independiente)
9. Sr. Francesc Xavier Bonet i Encinas (Independiente)
10. Sra. Patricia Sánchez i Cubero (Independiente)
11. Sr. Hermenegildo Maindo i Carreño (Independiente)
12. Sra. Asunción Jorba i Marro (Independiente)
13. Sr. Manuel Duro i González (Independiente)
14. Sra. María Isabel Escolano Rivera (Independiente)
15. Sr. Gaspar Soler i Guixa (Independiente)


ESCONS EN BLANC (EB)
1. Sr. Manel Bosch i Aragó
2. Sra. Teresa de Bofarull Torrents (Independiente)
3. Sr. Juan Carlos Sentís Antolí (Independiente)
4. Sra. Mireia Surrá Velasco (Independiente)
5. Sr. Fernando Navarro López (Independiente)
6. Sra. Roser Surrá Velasco (Independiente)
7. Sr. Ferrán Capó Gómez (Independiente)
8. Sr. Vicente Manuel Martínez Fontelles (Independiente)
9. Sra. Mónica Surrá Velasco (Independiente)
10. Sr. Francisco Javier Navarro Aleixendri (Independiente)
11. Sra. Susana Flores Sierra (Independiente)
12. Sra. Ana Carreño García (Independiente)
13. Sr. Raúl Alarcón Moreno (Independiente)
14. Sra. Dafne Loana Ungerer Clavería (Independiente)
15. Sr. Joan Bover Alonso (Independiente)

Suplents
1. Sr. Luis Miguel López Carreño (Independiente)

==========

Demà candidatures i llistes per Tarragona (última entrega)

dimarts, 20 de novembre de 2012

Avui és un dia especial


Avui és un dia especial per a tots els catalans... I no, no és perquè el 20-N va morir Franco, ni perquè fa un any que Mariano Rajoy va sortir escollit.

Avui ha tornat a aparèixer la Núria Solé al TN Migdia!

Eleccions 25-N - Candidatures i llistes electorals presentades (província de Girona)

ÍNDEX
 1. CONVERGÈNCIA I UNIÓ (CIU)
 2. PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA (PSC-PSOE) (PSC)
 3. INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS-ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA (ICV-EUIA)
 4. SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDENCIA (SI)
 5. ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA-CATALUNYA SI (ESQUERRA-CAT SI)
 6. PLATAFORMA PER CATALUNYA (PXC)
 7. CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR - ALTERNATIVA D’ESQUERRES (CUP-ALTERNATIVA
  D’ESQUERRES)
 8. UNION PROGRESO Y DEMOCRACIA (UPYD)
 9. PIRATES DE CATALUNYA (PIRATA.CAT)
 10. UNIFICACION COMUNISTA DE ESPAÑA (U.C.E.)
 11. PARTIT COMUNISTA DEL POBLE DE CATALUNYA (PCPC)
 12. ESCONS EN BLANC (EB)
 13. CIUTADANS-PARTIDO DE LA CIUDADANIA (C’S)
 14. PARTIDO POPULAR (P.P.)
 15. PARTIT ANIMALISTA CONTRA EL MALTRACTAMENT ANIMAL (PACMA)
 16. MOVIMIENTO SOCIAL REPUBLICANO (M.S.R.)
 17. HARTOS.ORG I CIUTADANS EN BLANC (FARTS.CAT)
 18. PARTIT REPUBLICÀ D’ESQUERRA -IZQUIERDA REPUBLICANA (PRE-IR)

font: www.parlament2012.cat

JUNTA ELECTORAL PROVINCIAL DE GIRONA

CONVERGÈNCIA I UNIÓ (CIU)
1. Sr. Santi Vila i Vicente
2. Sra. Elena Ribera i Garijo
3. Sr. Carles Puigdemont i Casamajó
4. Sr. Xavier Crespo i Llobet
5. Sra. Dolors Rovirola i Coromí
6. Sr. Pere Vila i Fulcarà
7. Sr. Xavier Dilmé i Vert
8. Sr. Lluís Guinó i Subirós
9. Sra. Begonya Montalban i Vilas
10. Sra. Montserrat Roura i Massaneda
11. Sr. Xavier Cima i Ruiz
12. Sra. Isabel Muradàs i Vázquez
13. Sr. Fermí Santamaria i Molero
14. Sra. Natàlia Figueras i Pagès
15. Sr. Ramon Moliner i Serra
16. Sra. Meritxell Garrido i Sirvent
17. Sr. Josep Maria Corominas i Barnadas

Suplents
1. Sr. Joan Alcalà i Quiñones
2. Sr. Miquel Rovira i Comas
3. Sra. Immaculada Colom i Canal
4. Sra. Marta Felip i Palaus
5. Sr. Josep Antoni Frias i Molina


PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA (PSC-PSOE) (PSC)
1. Sr. Juli Fernández i Iruela
2. Sra. Marina Geli i Fàbrega
3. Sra. Iolanda Pineda i Balló
4. Sr. Ignasi Thió i Fernández de Henestrosa
5. Sra. Núria López i Rodríguez
6. Sr. Pere Casellas i Borell
7. Sra. Maria Teresa Guerrero i Sánchez
8. Sr. Joan Bernat i Pané
9. Sra. Cristina López i González
10. Sr. Manel Roqueta i Casalprim
11. Sra. Natàlia Martínez i Colomo
12. Sr. Maurici Jiménez i Ruiz
13. Sr. Marc Laumà i Estañol
14. Sra. Consol Cantenys i Arbolí
15. Sr. Esteve Pujol i Badà
16. Sra. Teresa Ferrés i Àvila
17. Sr. Josep Marigó i Costa

Suplents
1. Sra. Maria Quer i Ariñó
2. Sr. Sergi Ujaldón i Chamorro
3. Sra. Amelia Barbero i Rivera


INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS-ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA (ICV-EUIA)
1. Sr. Marc Vidal Pou
2. Sr. Jordi Córdoba García
3. Sra. Montserrat Escutia Acedo
4. Sra. Olga Montserrat Avellaneda Noguera
5. Sr. Víctor Catalan Casas
6. Sra. Eugènia Pascual Puig
7. Sra. María Ana Anguita Ferrer
8. Sra. Maria Carme Martín Bustos
9. Sr. Jordi Romero Villalba
10. Sr. Joan Luengo Sala
11. Sr. Llorenç Planagumà Guàrdia
12. Sr. Joan Salmerón Crosas
13. Sra. Eva Rosell Teixidó
14. Sr. Albert Pons Ramos
15. Sra. Deborah Anne Coll Whittall
16. Sra. Eva María Cáceres Moreno
17. Sr. Joan Boada Masoliver

Suplents
1. Sra. Maria Cristina Andreu Displàs
2. Sr. Salvador Sánchez Ardid
3. Sr. Miquel Llop Puig
4. Sr. Miguel Ernesto Gracia Moreno
5. Sra. Maria Teresa de Agorreta Blázquez
6. Sra. Ariadna Sánchez Mira
7. Sra. Laura Agüera Riera
8. Sr. Francisco Martínez Fernández
9. Sr. Rufino Guirado Iruela


SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDENCIA (SI)
1. Sr. Antoni Strubel Trueta
2. Sr. Pere Garriga Solà (Independiente)
3. Sr. Andreu Garriga i Pradas
4. Sra. Anna Tarrés Farrés
5. Sra. Núria Bartrolich i Ortega
6. Sr. Antoni Ceballos Salinas
7. Sr. Xavier Piqueras Costa
8. Sr. Francesc Xavier López Cadena
9. Sra. Marta Mas i Serra
10. Sra. Consol Rovira Pons
11. Sr. Francesc Xavier Masia i Martorell
12. Sra. Montserrat Vila Masjoan
13. Sra. Susanna Rodríguez-Vida Paolini
14. Sr. Josep Maria Rodríguez Vidal
15. Sra. Elisenda Camps i Bassets
16. Sr. Jordi Rodríguez Danés
17. Sra. Isabel Comadira Costa

Suplents
1. Sr. Enric Vilar Lorente
2. Sr. Daniel Muñoz Chetrit
3. Sra. Montserrat Vivas i Vidal


ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA-CATALUNYA SI (ESQUERRA-CAT SI)
1. Sr. Roger Torrent i Ramió
2. Sr. Sergi Sabrià i Benito
3. Sr. Pere Bosch i Cuenca
4. Sra. Ma. Carme Freixa i Bosch
5. Sra. Carme Dilmé i Burjats
6. Sr. Jordi Orobitg i Solé
7. Sr. Ferran Puig i Estartús
8. Sr. David Pujol i Fabrellas
9. Sra. Estel Rodríguez i Iglesias
10. Sra. Anna Massot i Font
11. Sr. Pau Presas i Bertran
12. Sr. David Mascort i Subiranas
13. Sr. Isidre Ribera i Grau
14. Sra. Anna Garriga i Ripoll
15. Sra. Coralí Balés i Casaponsa
16. Sra. Mireia Mata i Solsona
17. Sr. Josep-Maria Terricabras i Noguera (CatSI)

Suplents
1. Sr. Jordi Presas i Vidal
2. Sra. Marta Payeró i Torró
3. Sr. Xavier Targa i Piñol
4. Sra. Nancy Rovira i Salvans
5. Sra. Ariadna Jou i Fuyà
6. Sra. Olga Farré i Noya
7. Sra. Marta Contreras i Teixidó
8. Sr. Daniel Reixach i Baluenga
9. Sr. Sergi Albrich i Viñas
10. Sra. Pilar Busquets i Barceló


PLATAFORMA PER CATALUNYA (PXC)
2. Sr. Francesc Bueno Celdran
3. Sra. Maria Osuna Bueno
4. Sr. Enric Juan Romero
5. Sra. Rosa Maria Llandrich Costa
6. Sr. Sergi Fabri Llavero
7. Sr. Eduard Guerra Castillo
8. Sr. Ernest Nieves Vaquero
9. Sra. Gemma Rupérez Llandrich
10. Sra. Christie Demeuldre Guyaux
11. Sr. Jordi Diaz Leon
12. Sr. Miquel Montes López
13. Sr. Joan Lluís Morales Gómez
14. Sra. Sònia Argerich Gou
15. Sra. Ana Sánchez Castaño
16. Sr. Rafael Rodríguez Gutiérrez (Toro)
17. Sr. Daniel Plana Farjas (Independiente)

Suplents
1. Sra. Marta Navarro Deulofeu
2. Sr. Josep Roca Carol
3. Sra. Natalia Suita Rodríguez
4. Sr. Pablo Rupérez Bueno
5. Sr. Carles Valeri Manzano
6. Sra. Juana Ramírez González
7. Sr. Juan Diego Martínez Torres
8. Sra. Isabel Matilde Sánchez López
9. Sr. José Luis Miranda Cardona
10. Sra. Griselda Yeste Llandrich


CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR - ALTERNATIVA D’ESQUERRES (CUP-ALTERNATIVA
D’ESQUERRES)

1. Sr. Lluc Salellas i Vilar
2. Sr. Antoni Rico i Garcia
3. Sra. Irene Palol i Ribas
4. Sr. Ramon Muñoz i Salló
5. Sra. Neus Masferrer i Avellaneda
6. Sr. Eduard Martí i Roca
7. Sr. Jach Massachs i Domken
8. Sra. Esther Costa i Fita
9. Sra. Jacqueline Navinés i Escala
10. Sr. Enric Stern i Taulats
11. Sra. Mariona Baraldés i Cabarrocas
12. Sr. Jaume Bofill i Rabaneda
13. Sr. Josep Ignasi Estany i Algans
14. Sra. Marina Pera i Ros
15. Sr. Lluís Armengol i Subirós
16. Sr. Anastasio Pulido i Chozas
17. Sra. Núria Bonet i Soler

Suplents
1. Sra. Sílvia Pagès i Serarols
2. Sr. Josep Surroca i Bassa
3. Sr. Guillem Ferrer i Godoy
4. Sra. Natàlia Sànchez i Dipp
5. Sr. Vicenç Hernàndez i Fontanella
6. Sra. Marta Guillaumes i Pibernat
7. Sr. Ernest Riera i Causadias
8. Sr. Daniel Cornellà i Detrell
9. Sra. Alexandra Pazos i Massanas
10. Sr. Jordi Navarro i Morera


UNION PROGRESO Y DEMOCRACIA (UPYD)
1. Sra. María Brosed Flores
2. Sr. Javier Díaz Alcaucer
3. Sra. Mayida Nihlaui Villa
4. Sr. Diego Mañas Prieto
5. Sr. José Bonilla Aranega
6. Sr. Antonio García Pérez
7. Sr. Daniel Delgado Flores
8. Sr. Carlos María de Veciana Batlle
9. Sra. Aemida Sierra Calvo
10. Sra. Carmen Pérez Munuera
11. Sr. Miguel Yepes Almansa
12. Sr. Ismael Madueño Tajuelo
13. Sr. Ángel Basilio López Gómez
14. Sra. Pilar Domínguez Salas
15. Sra. Sonia López Gómez
16. Sra. Anna Villa Adalid
17. Sr. Jaime Lozano Blasco

Suplents
1. Sr. Javier Delgado Cañaveras


PIRATES DE CATALUNYA (PIRATA.CAT)
1. Sr. Carlos Fernando Salgado Allaria
2. Sr. Enric Pineda Traïd
3. Sra. Maria Dolors Moncusí Rodríguez
4. Sr. Alejandro Jiménez Rico
5. Sra. Maria Joana Roger Pujol
6. Sr. Alejandro Bueno Lázaro
7. Sr. Alberto Fernández Sierra
8. Sr. Marc Tarragona Medina (Independiente)
9. Sra. Alicia Román Jabbazian
10. Sra. Isabel Lou Nualart
11. Sr. Matias Talavera Ucles
12. Sr. David Gracia García
13. Sra. Meritxell Roura Pellicer (Independiente)
14. Sra. Mercè Lázaro Pérez (Independiente)
15. Sr. Daniel Cervantes Furio (Independiente)
16. Sra. María Teresa Traïd García (Independiente)
17. Sr. Metin Ersan Yilmaz

Suplents
1. Sr. Alejandro David Iglesias Salguero (Independiente)
2. Sra. Elisenda Pineda Traïd (Independiente)


UNIFICACION COMUNISTA DE ESPAÑA (U.C.E.)
1. Sra. Natalia Vila Pla
2. Sr. Francesc Sergio Ibáñez Laffort
3. Sr. Andrés Colomera Franquet
4. Sr. Raúl Arroyo Noguera
5. Sra. Rosa Colomera Franquet
6. Sr. Carlos Lanas González
7. Sra. Ana Mª Manuela Güell Carballés
8. Sr. Manuel Cruz Vázquez
9. Sra. Rosa Pérez Colomera
10. Sra. Natalia Gómez Pérez
11. Sra. Verónica Ibáñez Laffort
12. Sra. Ester Llach Córdoba
13. Sra. Montserrat Noguera i Espín
14. Sr. Eduardo Lanas Güell
15. Sr. Carlos Javier Lanas Güell
16. Sra. Encarnación Cáceres Ruiz
17. Sr. David Rodríguez Baena

Suplents
1. Sra. Eva Ibáñez Laffort


PARTIT COMUNISTA DEL POBLE DE CATALUNYA (PCPC)
1. Sr. Joan Sureda Casamor
2. Sr. Miguel de la Cruz Astasio
3. Sra. Eva Serrate San Millán
4. Sr. Esteve Huguet Pardo
5. Sra. María Esther Díaz Cruz
6. Sr. José Antonio Nieto Asensio
7. Sra. Isabel Gasull Bleda
8. Sr. Javier Mora Peña
9. Sra. Maria Àngels Fontcuberta González
10. Sr. Agustín Álvarez Merchán
11. Sr. Alberto Duque Jorge
12. Sra. Ana María Serrano Ruíz
13. Sr. Bernardo Joaquín Morán Pérez
14. Sra. María Mercedes Lecue Barrondo
15. Sr. Albert Pla Mas
16. Sra. María Antonia Ruíz Nula
17. Sr. Daniel Guerrero Moreno

Suplents
1. Sra. Clementina Gómez Garrido
2. Sr. José Luis Bayo Soler
3. Sra. Engracia Julve Godes
4. Sr. Alberto Valero Alcalá
5. Sra. Llibertat Ferré Iranzo


ESCONS EN BLANC (EB)
1. Sra. Laura Oriol Wenceslao
2. Sra. Noelia Mensal Fernández
3. Sr. Joaquín Antúnez Gimbernat
4. Sra. Raquel Sobrevias Danti (Independiente)
5. Sr. Josep Roviro Alemany (Independiente)
6. Sra. Emma Pons Obiols (Independiente)
7. Sr. Jaume Boladeras Rovira (Independiente)
8. Sra. Carmen Omenac Duran (Independiente)
9. Sra. Francisca Fernández Pérez (Independiente)
10. Sr. Ricardo Blancafort Raurell (Independiente)
11. Sr. Enrique Germán Almeyra Farias
12. Sra. Elisabet Romero Joven (Independiente)
13. Sra. Purificación Fernández Pérez (Independiente)
14. Sra. Lorena Camacho Wenceslao (Independiente)
15. Sr. Miguel Hidalgo Gómez (Independiente)
16. Sra. Ana Rosa Ramos Díaz (Independiente)
17. Sr. Francisco José Fernández Pérez (Independiente)


CIUTADANS-PARTIDO DE LA CIUDADANIA (C’S)
1. Sr. Juan Maria Castel Sucarrat (Jean)
2. Sra. Tania Ramírez Martín
3. Sr. Sergio Atalaya Martín
4. Sra. Ana María Alcubierre Baras
5. Sr. José Luis Osorio Fernández
6. Sra. Begoña Blasco Marín
7. Sr. Moisés Manzano Moreno
8. Sra. María Martínez Fernández
9. Sr. Sergio Gil Calero
10. Sra. Montserrat Fontané Gascons
11. Sr. Javier Escaned Sumalla
12. Sra. Montserrat Joals Maties
13. Sr. Félix Sierra Pérez
14. Sra. Consol Boix Fernández
15. Sr. Ramiro Dura Díaz
16. Sra. María del Carmen Melero López
17. Sr. Manuel Díez San José

Suplents
1. Sr. Baldomero Amador Cortés
2. Sra. Esmeralda Úbeda de la Casa
3. Sr. José Luis Osuna Henares


PARTIDO POPULAR (P.P.)
2. Sr. Sergio Santamaría Santigosa
3. Sr. Manel Escobar Yegua
4. Sra. Ma. Àngels Olmedo Delestal
5. Sra. Júlia Sala Esteban
6. Sr. Enric Martínez Maíz
7. Sra. Mar Llambí Morillas
8. Sr. Andrés Navarrete Quirós
9. Sr. Josep Maria Angelats Fàbregas
10. Sra. Laura Galiana García
11. Sr. Pau Romero Domènech
12. Sr. Matías Bertrán Domingo
13. Sra. Adela Ejarque Montesano
14. Sra. Mercè García Trujillo
15. Sr. José Luis Piñana Galindo
16. Sra. Elisabeth Mesa Vega
17. Sra. Concepció Veray Cama

Suplents
1. Sr. Diego Borrego Torres
2. Sra. Sílvia Ramos Lerma
3. Sra. Inmaculada Viader Bachero


PARTIT ANIMALISTA CONTRA EL MALTRACTAMENT ANIMAL (PACMA)
1. Sra. Déborah Parris Littler
2. Sr. Albert Benítez Hugas
3. Sra. Zayra García de Paco
4. Sr. Manel Macià Gallemí
5. Sra. Luisa Ijsselstein Krom
6. Sra. Margarita Beatriz Mansilla Olmos
7. Sr. Antonio Hernández Parra
8. Sra. Rosa Maria Abellaneda Fernández
9. Sr. Raúl Alejandro López Nevado
10. Sra. Clara Carillo Úbeda
11. Sra. Noélia Losada Contreras
12. Sr. Ferran Barnera Miret
13. Sra. María del Mar Macià Parris
14. Sr. Joan Parera Datsira
15. Sra. María del Carmen Cruz Sánchez
16. Sr. Adam Macià Parris
17. Sra. Raquel Ortega Riera

Suplents
1. Sr. David Martínez Farras
2. Sra. Sandra Ferrer Abajas


MOVIMIENTO SOCIAL REPUBLICANO (M.S.R.)
2. Sr. Venancio Puga Martín
3. Sr. Juan Miguel Pérez Lorenzo
4. Sra. Mª Teresa Senent Giró
5. Sra. Sònia Pagès Garate
6. Sr. Manuel García Tarrero
7. Sra. Roser Soler Turró
8. Sra. Elisabet Cervilla Montes
9. Sr. Antonio Martínez Moreno
10. Sr. Manuel Botello Gil
11. Sr. Angel Nicolás Sánchez Sierra
12. Sra. Gemma Haro Fuster
13. Sr. Ferran Moradell Cantenys
14. Sra. Eva Sandra García Castellote
15. Sr. Jesús Martínez Bermúdez
16. Sr. Manuel Contreras Fernández
17. Sra. Alba López Company


HARTOS.ORG I CIUTADANS EN BLANC (FARTS.CAT)
1. Sr. Xavier Andrés Reñaga i Mussi (Independiente)
2. Sra. Dora Márquez i Borrean (Independiente)
3. Sr. Serafí Caturla i Brau (Independiente)
4. Sra. María José Monje i Reñaga (Independiente)
5. Sr. Francesc Abraham Ramos i Masedo (Independiente)
6. Sra. María Santos Antolín i Fernández (Independiente)
7. Sr. Andreu López i Corrales (Independiente)
8. Sra. María Teresa Julve i Borell (Independiente)
9. Sr. Joan Salvado i Simon (Independiente)
10. Sra. Magdalena Claramunt i Miquel (Independiente)
11. Sr. Manel Lorenzo Espinar i Padilla (Independiente)
12. Sra. Amparo Lagares i Navas (Independiente)
13. Sr. Guillem Baltrons i Climent (Independiente)
14. Sra. Inmaculada Maíndo i Garre (Independiente)
15. Sr. Xavier Campuzano i López (Independiente)
16. Sra. Isabel Segura i Bargallo (Independiente)
17. Sr. Joel Reñaga i Ririn (Independiente)


PARTIT REPUBLICÀ D’ESQUERRA -IZQUIERDA REPUBLICANA (PRE-IR)
1. Sr. Enric Cardona García
2. Sr. Isidre Fàbrega Sala (Independiente)
3. Sra. Nyama Sillah Jallow
4. Sra. Ares Sitjes Marsol
5. Sr. Fabio Llorella Costa
6. Sra. Cristina Suñen Vilamala
7. Sr. Abel Martín Bercial
8. Sr. Valentí Salguero Lafuente
9. Sra. Irene Balló Sánchez
10. Sr. Enrique Cardona de Amores
11. Sra. Marta Sousa Fernández (Independiente)
12. Sra. Marina Cardona Gallego (Independiente)
13. Sr. Javier Carrasco López (Independiente)
14. Sr. Franc Coromina Bosch
15. Sr. Josep Lluís Cardona de Amores (Independiente)
16. Sra. Leocadia Santiago Viñolas (Independiente)
17. Sr. Josep Sitjes Simón (Independiente)

==========

Demà candidatures i llistes per Lleida

dilluns, 19 de novembre de 2012

Eleccions 25-N - Candidatures i llistes electorals presentades (província de Barcelona)

ÍNDEX
 1. PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA (PSC-PSOE)
 2. CONVERGÈNCIA I UNIÓ (CIU)
 3. INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS-ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA (ICV-EUIA)
 4. ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA-CATALUNYA SI (ERC-CAT SI)
 5. SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDENCIA (SI)
 6. PARTIDO ANIMALISTA CONTRA EL MALTRATO ANIMAL (PACMA)
 7. CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR - ALTERNATIVA D’ESQUERRES (CUP-ALTERNATIVA D’ESQUERRES)
 8. PIRATES DE CATALUNYA (PIRATA.CAT)
 9. CIUTADANS-PARTIDO DE LA CIUDADANIA (C’S)
 10. UNIFICACION COMUNISTA DE ESPAÑA (U.C.E.)
 11. ESCONS EN BLANC (EB)
 12. PARTIT COMUNISTA DEL POBLE DE CATALUNYA (PCPC)
 13. COL·LECTIUS CORRENT ROIG
 14. PARTIT POPULAR (P.P.)
 15. PLATAFORMA PER CATALUNYA (PXC)
 16. PARTIT FAMILIA I VIDA (PFIV)
 17. VIA DEMOCRÁTICA (VD)
 18. SOCIALISTES I REPUBLICANS (PEL DRET A DECIDIR) (SIR)
 19. UNION PROGRESO Y DEMOCRACIA (UPYD)
 20. MOVIMENT SOCIAL REPUBLICÀ (M.S.R.)
 21. PARTIT HUMANISTA (PH)
 22. CIUDADANOS DE CENTRO DEMOCRATICO (CCD)
 23. PARTIT REPUBLICÀ D’ESQUERRA -IZQUIERDA REPUBLICANA (PRE-IR)
 24. HARTOS.ORG (HARTOS.ORG)

font: www.parlament2012.cat

JUNTA ELECTORAL PROVINCIAL DE BARCELONA

PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA (PSC-PSOE)
 • 1. Sr. Pere Navarro Morera
 • 2. Sr. Maurici Lucena Betriu
 • 3. Sra. Núria Parlón Gil
 • 4. Sr. Joan Ignasi Elena Garcia
 • 5. Sra. Rocío Martínez-Sampere Rodrigo
 • 6. Sr. Daniel Fernández González
 • 7. Sra. Eva Maria Granados Galiano
 • 8. Sr. Jaume Collboni Cuadrado
 • 9. Sra. Montserrat Capdevila Tatché
 • 10. Sr. Celestino Corbacho Chaves
 • 11. Sr. Miquel Iceta Llorens
 • 12. Sr. Jordi Terrades Santacreu
 • 13. Sr. Ferran Pedret Santos
 • 14. Sra. Alícia Romero Llano
 • 15. Sra. Laia Bonet Rull
 • 16. Sr. Javier López Fernández
 • 17. Sr. Cristòfol Gimeno Iglesias
 • 18. Sr. Sergi Vilamala Bastarras
 • 19. Sra. Maria Soler Sala
 • 20. Sra. Caterina Mieras Barceló
 • 21. Sr. David Pérez Ibáñez
 • 22. Sr. Teo Romero Hernández
 • 23. Sra. Carmen García Lores
 • 24. Sr. Francisco Romero Gamarra
 • 25. Sra. Alexandra Moreno Pardo
 • 26. Sr. Jordi Del Rio González
 • 27. Sr. Joaquim Balsera García
 • 28. Sr. Abel García Marín
 • 29. Sra. Erika Torregrossa Acuña
 • 30. Sra. Silvia Egea Andreu
 • 31. Sr. Pere García Gimenez
 • 32. Sr. Jaume Bosch Pugés
 • 33. Sra. Lluïsa Melgares Aguirre
 • 34. Sr. Josep Maria Garzón Llavina
 • 35. Sra. Montserrat Montiel Pastor
 • 36. Sr. Joan Callau Bartolí
 • 37. Sr. Julio Garzón González
 • 38. Sra. Alba Barnusell Ortuño
 • 39. Sra. Iolanda Pàmies Rimbau
 • 40. Sra. Eva Maria Martínez Morales
 • 41. Sr. Albert Aixalà Blanch
 • 42. Sr. Daniel Salinero Castillo
 • 43. Sr. Javier Naya Gimeno
 • 44. Sra. Marta Moreta Rovira
 • 45. Sra. Susanna Mérida López
 • 46. Sr. Néstor Cabañas López
 • 47. Sra. Noelia Torres Baños
 • 48. Sra. Najat Bensar Benaïch
 • 49. Sr. Albert Tort Pugibet
 • 50. Sr. Josep Manuel Rueda García
 • 51. Sr. Josep Perpinyà Palau
 • 52. Sra. Maria Dolors Rius Benito
 • 53. Sra. Lourdes Borrell Moreno
 • 54. Sr. Enric López Jurado
 • 55. Sr. Julio Aguilar Ruiz
 • 56. Sra. Dolores González Dana
 • 57. Sra. Iolanda Acosta Rodriguez
 • 58. Sr. Arnau Ramírez Carner
 • 59. Sr. Jordi López Ortega
 • 60. Sr. Manuel J. Ruiz Montero
 • 61. Sra. Carolina López Pérez
 • 62. Sr. Juan Pedro Pérez Castro
 • 63. Sr. Daniel Manuel Rosillo Molina
 • 64. Sra. Sònia Diaz Casado
 • 65. Sr. Joan Sau Pagés
 • 66. Sra. Maria Jesús López Reseco
 • 67. Sra. Cristina Ciudad Fernández
 • 68. Sr. Javier García Romero
 • 69. Sr. Cristòfol Pérez Gómez
 • 70. Sra. Montserrat Rubio Garcia
 • 71. Sr. Ignasi Fernández De Senespleda
 • 72. Sr. Eduard Rivas Mateo
 • 73. Sr. José Navarro Martín
 • 74. Sra. Rosa Argelaguet Isanta
 • 75. Sra. Anna Mazas Fernàndez
 • 76. Sra. Lidia Paredes Cañadas
 • 77. Sr. Francisco Pérez García
 • 78. Sr. Miquel González Monforte
 • 79. Sra. Sílvia Hernández González
 • 80. Sr. David Gutiérrez López
 • 81. Sra. Teresa Comino Haro
 • 82. Sr. Salvador Pastor Blasco
 • 83. Sr. Agustín Luis García López
 • 84. Sr. Pedro Curado Bola
 • 85. Sra. Carolina Pallés Galté

Suplents
 • 1. Sr. Zeus Abdellah Fernández
 • 2. Sra. Sílvia Tamayo Mata
 • 3. Sr. Wilton Javier Paredes Jaime
 • 4. Sra. Maria Milagros Vicente Ros
 • 5. Sra. Ligia Gisella Castelo Pico
 • 6. Sr. Mariano Porras Gómez
 • 7. Sra. Sílvia Peralta Valdivia
 • 8. Sra. Marta Verdejo Sánchez
 • 9. Sr. Afzaal Ahmed Ahmed


CONVERGÈNCIA I UNIÓ (CIU)
 • 1. Sr. Artur Mas Gavarró
 • 2. Sra. Joana Ortega Alemany
 • 3. Sr. Oriol Pujol Ferrusola
 • 4. Sr. Felip Puig Godes
 • 5. Sra. Núria De Gispert Català
 • 6. Sra. Meritxell Borràs Solé
 • 7. Sr. Ramon Espadaler Parcerisas
 • 8. Sr. Lluís Miquel Recoder Miralles
 • 9. Sra. Irene Rigau Oliver
 • 10. Sr. Jordi Turull Negre
 • 11. Sra. M. Neus Munté Fernàndez
 • 12. Sra. Marta Llorens Garcia
 • 13. Sr. Lluís Corominas Díaz
 • 14. Sr. Josep Lluís Cleries Gonzalez
 • 15. Sr. Josep Rull Andreu
 • 16. Sr. Germà Gordó Aubarell
 • 17. Sra. M. Mercè Jou Torras
 • 18. Sr. Antoni Fernàndez Teixidó
 • 19. Sra. Anna Figueras Ibañez
 • 20. Sr. Antoni Castellà Clavé
 • 21. Sr. Ferran Falcó Isern
 • 22. Sr. Antoni Font Renom
 • 23. Sr. David Bonvehí Torras
 • 24. Sra. Montserrat Ribera Puig
 • 25. Sra. M. Glòria Renom Vallbona
 • 26. Sr. Pere Regull Riba
 • 27. Sr. Joan B. Recasens Guinot
 • 28. Sra. Maria Senserrich Guitart
 • 29. Sra. Àngels Ponsa Roca
 • 30. Sr. Benet Maimí Pou
 • 31. Sr. Joan Morell Comas
 • 32. Sr. Roger Montañola Busquets
 • 33. Sr. Gerard Martí Figueras Albà
 • 34. Sra. Marta Pascal Capdevila
 • 35. Sra. Assumpció Laïlla Jou
 • 36. Sr. Josep M. Llop Rigol
 • 37. Sra. Dolors Gordi Julià
 • 38. Sr. Josep Sicart Enguix
 • 39. Sra. Elisabeth Abad Giralt
 • 40. Sr. Francesc X. Bragulat Bosom
 • 41. Sr. Pere Torres Grau
 • 42. Sra. Concepció Medina Molina
 • 43. Sr. Josep Vives Portell
 • 44. Sra. Sílvia Requena Martínez
 • 45. Sr. Josep Rafús Isern
 • 46. Sr. Miquel Àngel Vallès Blistin
 • 47. Sra. Maria del Mar Forcada Nogués
 • 48. Sr. Carles Esquerra Corominas
 • 49. Sr. Jordi Arcarons Rabadà
 • 50. Sra. Francesca Domènech Ruera
 • 51. Sra. Núria Calpe Marquet
 • 52. Sr. Guillem Aresté Lluch
 • 53. Sr. Xavier Fonollosa Comas
 • 54. Sra. Sònia Gutiérrez González
 • 55. Sr. Domingo Ortiz Perona
 • 56. Sr. Jordi Rosell Segura
 • 57. Sra. Rosa M. Plassa Soler
 • 58. Sr. Josep M. Pon Gonzàlez
 • 59. Sr. Jaume Mañosas Canadell
 • 60. Sra. Aouatif Stitou Ahajiou
 • 61. Sra. M. Vanessa Farré Muñoz
 • 62. Sra. M. José Urzaiz Ezcurdia
 • 63. Sr. Joaquim Soriano Soler
 • 64. Sr. Joan Camprubí Masallera
 • 65. Sra. Rosa Blázquez Serrano
 • 66. Sra. Concepció Llurba Escobar
 • 67. Sr. Lluís Bou Dalmau
 • 68. Sra. Rosa Maria Martí Jodar
 • 69. Sr. Edgar Collado Pujol
 • 70. Sr. Manel Vila Valls
 • 71. Sr. Miquel Parramon Blasco
 • 72. Sr. Jaume Molero Savall
 • 73. Sra. M. Roser Olóndriz Soler
 • 74. Sra. Gemma Foj Alvira
 • 75. Sra. Noemí Cuadra Soriano
 • 76. Sra. M. Mercè Esteve Pi
 • 77. Sra. Montserrat Playà Camps
 • 78. Sr. Jordi Monrós Ibáñez
 • 79. Sr. Khalid Shabaz Akhtar
 • 80. Sr. Albert López Martínez
 • 81. Sr. Esteve Pastor Tirado
 • 82. Sra. Vanesa Fernández-Arroyo Cubel
 • 83. Sra. Maria Elena Redondo Torregrosa
 • 84. Sr. Andreu Mas-Colell
 • 85. Sr. Xavier Trias Vidal de Llobatera

Suplents
 • 1. Sr. Xavier Badia Campos
 • 2. Sra. Maria Mercè Rius Serra
 • 3. Sr. Eugeni Rodoreda Novell
 • 4. Sra. Eugènia Llonch Bonamusa
 • 5. Sr. Jordi Tendero Roca
 • 6. Sra. M. Rosa Pesquiña Segarra
 • 7. Sr. Enric Mauri Clua
 • 8. Sra. M. Àngels Subirachs Aguilar
 • 9. Sr. Aitor Agea Gómez
 • 10. Sr. Santiago Borrull Puigarnau


INICIATIVA PER CATALUNYA VERDS-ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA (ICV-EUIA)
 • 1. Sr. Joan Herrera Torres
 • 2. Sra. Dolors Camats Luis
 • 3. Sr. Juan Miguel Mena Arca
 • 4. Sr. Jaume Bosch Mestres
 • 5. Sra. Marta Ribas Frias
 • 6. Sra. Laura Massana Mas
 • 7. Sr. Salvador Milà Solsona
 • 8. Sra. Lorena Vicioso Adrià
 • 9. Sr. David Compañon Costa
 • 10. Sr. Josep Vendrell Gardeñes
 • 11. Sr. Miquel Àngel Essomba Gelabert (Ind)
 • 12. Sra. Aïda Gascón Bosch (Ind)
 • 13. Sr. Pau Planelles Oliva
 • 14. Sra. Adriana Sabaté Muriel
 • 15. Sra. Cristina Bigordà Vargas
 • 16. Sr. Juan Carlos Villamizar Alarcón
 • 17. Sr. Jordi Manils Tavío
 • 18. Sra. Candela López Tagliafico
 • 19. Sr. Josep Llabina Vallespin
 • 20. Sra. Iolanda Sánchez Alcaraz
 • 21. Sr. Aymón Malonda García
 • 22. Sra. Maria Teresa Hernández Valero
 • 23. Sr. Lluís Esteve Garnés
 • 24. Sr. Julián Sergio Sesé Hernando
 • 25. Sra. Maria Isabel Luzón Sáez
 • 26. Sr. Francesc Sánchez Traveria
 • 27. Sra. Maria Teresa Mira Lozano
 • 28. Sr. Josep Termes Sánchez
 • 29. Sra. Irene Aldabert González
 • 30. Sr. Arnau Martí Danés
 • 31. Sr. Bernat Villarroya García
 • 32. Sra. Alexandra Sevilla Oliveras
 • 33. Sr. Gerard Saborit González
 • 34. Sra. Montserrat Giner García
 • 35. Sr. Alberto Lumbreras Carrasco
 • 36. Sr. Juan Alcántara Soler
 • 37. Sr. Eusebi Alonso Benito
 • 38. Sra. Neus Casajuana Filella
 • 39. Sra. Mercedes Vidal Lago
 • 40. Sr. Carles Rodríguez Herencia
 • 41. Sra. Francesca Hernández Núñez
 • 42. Sr. Aleix Aguilera Escudé
 • 43. Sra. Júlia Boada Danés
 • 44. Sr. Marcos Ortega Canillas
 • 45. Sr. Ivan Arcas Blanch
 • 46. Sra. Isabel Giralt Sampedro
 • 47. Sr. Lluís Filella Carballo
 • 48. Sra. Anna Ruano López
 • 49. Sr. Javier Pujols Martínez
 • 50. Sr. Antonio Centeno Ortiz
 • 51. Sra. Silvia Espinosa López
 • 52. Sr. Francisco Javier Martínez Castillo
 • 53. Sr. José Luís Muñoz Díaz
 • 54. Sra. Lídia Giménez Garcia
 • 55. Sr. Antoni Coll Tort
 • 56. Sra. Mercedes Silvano Sedran
 • 57. Sr. Francesc de Borja Aragay Prades
 • 58. Sra. Isabel Roig Casas
 • 59. Sr. Ismael Benito Altamirano
 • 60. Sra. Cristina Poveda Ferrer
 • 61. Sr. Eusebio Argueta Chica
 • 62. Sra. Cristina Pérez López
 • 63. Sr. Felip Gómez Crespi
 • 64. Sr. Ivan Martos Aguilar
 • 65. Sra. Noemí Ayguasenosa Soro
 • 66. Sra. Mònica Palet Montero
 • 67. Sr. Albert Marañon Ledesma
 • 68. Sra. Ana Rosa Sevillano Palma
 • 69. Sr. José Antonio Montero Domínguez
 • 70. Sr. Pere Alberola Garcia
 • 71. Sra. Judit Terés Rodríguez
 • 72. Sr. Jeffrey Massana Gregory
 • 73. Sra. Elena Embuena García
 • 74. Sr. Pere Mas Riera
 • 75. Sr. Víctor Valls Andrés
 • 76. Sra. Isabel García Ripoll
 • 77. Sra. Aurora Huerga Barquín
 • 78. Sr. Joan Ramon Laporte Roselló (Ind)
 • 79. Sr. Pere Camps Campos
 • 80. Sr. Francesc Vallverdú Canes
 • 81. Sra. Francesca Llopis Planas (Ind)
 • 82. Sr. Oriol Broggi Rull (Ind)
 • 83. Sra. Anna Sallés Bonastre (Ind)
 • 84. Sra. Gemma Lienas Massot (Ind)
 • 85. Sr. Carlos Jiménez Villarejo (Ind)

Suplents
 • 2. Sr. Francisco Galán Gordillo
 • 3. Sra. Elisa Corral Lozano
 • 4. Sr. Daniel Gutiérrez Salgado
 • 5. Sr. Xavier Boix Roca
 • 6. Sra. Coral Vázquez Hontoria
 • 7. Sr. Xavier Joan Pérez Andrés
 • 8. Sr. Gabriel Serrano Sánchez
 • 9. Sra. Marta Otero Molas
 • 10. Sr. Ignacio Andrés Garralaga


ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA-CATALUNYA SI (ERC-CAT SI)
 • 1. Sr. Oriol Junqueras Vies
 • 2. Sra. Marta Rovira Vergés
 • 3. Sra. Anna Simó Castelló
 • 4. Sra. Gemma Calvet Barot (Catalunya Sí)
 • 5. Sr. Oriol Amorós March
 • 6. Sr. Marc Sanglas Alcantarilla
 • 7. Sra. Eva Piquer Vinent (Catalunya Sí)
 • 8. Sr. Pere Aragonès Garcia
 • 9. Sr. Jordi Solé Ferrando
 • 10. Sra. Alba Vergés Bosch
 • 11. Sr. Dionís Guiteras Rubio
 • 12. Sra. Marta Vilalta Torres (JERC)
 • 13. Sra. Agnès Russiñol Amat
 • 14. Sr. Josep Maria Ribas Ferrer
 • 15. Sr. Josep Tomàs Àlvaro Juncosa
 • 16. Sr. Miquel Estruch Traité
 • 17. Sr. Jordi Fàbrega Colomer
 • 18. Sra. Violant Mascaró López
 • 19. Sra. Mercè Amat Riera
 • 20. Sr. Oriol Torras Planas
 • 21. Sr. Enric Barrios Calderer
 • 22. Sr. Gerard Fernández Ciria
 • 23. Sr. Arés Tubau Pomareda
 • 24. Sra. Laura Vilagrà Pons
 • 25. Sr. Jordi Llavina Murgadas (Catalunya Sí)
 • 26. Sr. Isaac Peraire Soler (JERC)
 • 27. Sr. Joan Rabasseda Ferrer
 • 28. Sra. Lluïsa Llop Fernàndez
 • 29. Sra. Queti Vinyals Floreciano
 • 30. Sr. Carles Macian Villanueva
 • 31. Sr. Xavier Bermúdez López
 • 32. Sr. Josep Campmany Guillot
 • 33. Sra. Maria Vidal Amorós
 • 34. Sra. Meritxell Valladares Vidiella
 • 35. Sr. David Minoves Llucià
 • 36. Sr. Josep Maria Catot Rueda
 • 37. Sra. Blanca Arbell Brugarola
 • 38. Sra. Laia Carbó Roma (JERC)
 • 39. Sr. Miquel Pagès Torroja
 • 40. Sra. Mirella Cortès Ges
 • 41. Sra. Berta Faro Basco
 • 42. Sra. Marta Bastida Càrceles
 • 43. Sr. Rubèn Arenas Garcia
 • 44. Sr. Max Zañartu Plaza (JERC)
 • 45. Sra. Bàrbara Lligadas Muñoz
 • 46. Sra. Anna Tenes Cartanyà
 • 47. Sr. Enric del Amo Martin
 • 48. Sra. Mònica Palacín París
 • 49. Sr. Jordà de Armengol Rosich
 • 50. Sra. Rosa Hernàndez Valls
 • 51. Sra. Adriana Delgado Herreros
 • 52. Sr. Josep Maria Cervelló Torrella
 • 53. Sra. Lola Martínez Sala (JERC)
 • 54. Sr. Xavier Rossell Aparicio
 • 55. Sra. Alba Gil Povea
 • 56. Sra. Meritxell Pi Costa
 • 57. Sr. Jaume Planas Jarque
 • 58. Sr. Josep Maria Diéguez de Jaureguízar
 • 59. Sra. Emma Peiró Sales
 • 60. Sr. Sebastià Santos Ciurana
 • 61. Sra. Núria Clotet Agut
 • 62. Sr. Josep Àlvarez Picos
 • 63. Sra. Carme Farràs Amigó
 • 64. Sr. Marc Darriba Zaragoza (JERC)
 • 65. Sr. Òscar Pasqual Sorribes
 • 66. Sra. Gemma Espanyol Cornet
 • 67. Sr. Lluís Oliveras Giralt
 • 68. Sra. Núria Simón Gallegos
 • 69. Sr. Jordi Torroja Fontanet
 • 70. Sr. Santiago Martí Díaz
 • 71. Sra. Rosa Funtané Vilà
 • 72. Sra. Imma Prat Salvans
 • 73. Sr. Francesc Vicenç Llamas Piqueras
 • 74. Sra. Montserrat Ventura Lloreda (JERC)
 • 75. Sr. Manuel Pérez Nespereira
 • 76. Sra. Maria Josep Aubarell Cruz
 • 77. Sra. Anna Fernàndez Gallegos
 • 78. Sr. Jordi Cots Domínguez
 • 79. Sr. Juan Ramon Vilchez Enriquez
 • 80. Sra. Maria del Carme Rallo Casanovas
 • 81. Sra. Gemma Domínguez Garcia (JERC)
 • 82. Sra. Lurdes Serra Suñé
 • 83. Sr. Oriol Puig Morant
 • 84. Sr. Isaac Albert Agut
 • 85. Sr. Joan Puigcercós Boixassa

Suplents
 • 1. Sra. Núria Pi Martínez
 • 2. Sr. Xavier Pla Bancells
 • 3. Sra. Laura Peña Pio
 • 4. Sr. Pol Pagès Pont (JERC)
 • 5. Sr. Jordi Jacas Mateu
 • 6. Sra. Isabel Vergés Pérez
 • 7. Sr. Joan Vinyes Sabata
 • 8. Sr. Josep Maria Pons Berengueras
 • 9. Sra. Lídia Rodríguez Alberich
 • 10. Sr. Josep González Cambray


SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDENCIA (SI)
1. Sr. Alfons López Tena
2. Sr. Uriel Bertran Arrué
3. Sra. Núria Cadenas Alabèrnia
4. Sra. Isabel-Clara Simó Monllor
5. Sr. Santiago Espot Piqueras
6. Sr. Jaume Jaume Amorós
7. Sr. Mark Serra Parés
8. Sr. Josep Guia Marín
9. Sra. Sònia Urpí Garcia
10. Sra. Griselda Vergés Guiu
11. Sr. Santiago Vilanova Tané
12. Sr. Josep Lluís Fernàndez Royo
13. Sr. Jordi Brillas Bastida
14. Sra. Cristina Herrera Guardiola
15. Sra. Rosa Badia Viliella
16. Sr. Fèlix Simon Paraiso
17. Sr. Maiol Sanaüja i Soler
18. Sr. Gabriel Valverde Donaire
19. Sra. Concepció Baucells Alibés
20. Sra. Mercè Feliu Hurtado
21. Sr. Ignasi Vich Enrich
22. Sr. Josep Puig i Boix
23. Sr. Oriol Ges i Royo
24. Sra. Conxita Bosch Riera
25. Sra. Montse Assens Borda
26. Sr. Arnau Padró Olivet
27. Sr. Miquel Casals i Garcia
28. Sr. Càstor Bayo i Amores
29. Sra. Anna Casadevall i Puig
30. Sra. Elisenda Sala Ponsa
31. Sr. Miquel Aguilar Canadell
32. Sr. Jordi Solé Camardons
33. Sr. Jordi Anento i Queralt
34. Sra. Núria Serrat i Gafas
35. Sra. Montserrat Niubó Lligonya
36. Sr. Carlos Santacruz i Ruiz
37. Sr. Sergi Massó i Alemán
38. Sr. Quico Ventalló Sabater
39. Sra. Marina Ranchal i Garcia
40. Sra. Maria del Carmen López Méndez
41. Sr. Jordi Bausells Quesada
42. Sr. Agustí Soler i Regàs
43. Sr. Alfons Civit Martínez
44. Sra. Eva Freixas i Godayol
45. Sra. Sandra Safont Bolet
46. Sr. Alexandre Figueres Gàmez
47. Sr. Josep Boladeras Font
48. Sr. Rafael López Ruiz
49. Sra. Maria Lourdes Martínez Bruguera
50. Sra. Virgínia Vallejo Mingot
51. Sr. Jordi Casas Martí
52. Sr. Jordi Fornas Prat
53. Sr. Jordi Manchón Perera
54. Sra. Maria Rosa Rodrigo Lázaro
55. Sra. Dolors Villas Miranda
56. Sr. Herminio Gàmez Sànchez
57. Sr. Francesc Marimon Muñoz
58. Sr. Francesc Sulé Carreras
59. Sra. Ariadna Isern Creus
60. Sra. Inmaculada Pérez Canillo
61. Sr. Salvador Murla Allué
62. Sr. Eugeni Medrano Taltavull
63. Sr. Josep Martínez Solsona
64. Sra. Rosa Maria Urpí Casals
65. Sra. Marta Morató Lluvià
66. Sr. Ferran Ribó Ayuso
67. Sr. Daniel Laguia Malpica
68. Sr. Francesc Dubé Canela
69. Sra. Mariona Farré Cusó
70. Sra. Montserrat Anento Queralt
71. Sr. Manel Manzanas Garcia
72. Sr. Joaquim Espelt Santandreu
73. Sr. Carles Amigó Rodrigo
74. Sra. Maria Rosa Comellas Coll
75. Sra. Carla Roig Costa
76. Sr. Xavier Puig Malet
77. Sr. Guillem Doliu Rallo
78. Sr. Aniol Colillas Canal
79. Sra. Marina Freixa Rossell
80. Sra. Maria Carme Arnó Gardeñas
81. Sr. Ferran Alves Garcia
82. Sr. Xavier Cuello Vivas
83. Sr. Pedro Soteras Roig
84. Sra. Natalia Garcia Gómez
85. Sra. Pilar Domech Gargallo

Suplents
1. Sr. Sergi Barragán Canudas
2. Sr. Ramón Milà Vives
3. Sr. Carles Cornadó Navarro
4. Sra. Laura Rodó Llorach
5. Sra. Gemma Anglada Fernàndez
6. Sr. Jordi Cassany Rovira
7. Sr. Antonio Nolla Alberola
8. Sr. Raül Valentín del Valle
9. Sra. Marina Artiga Elies
10. Sra. Laura Fernàndez Fernàndez


PARTIDO ANIMALISTA CONTRA EL MALTRATO ANIMAL (PACMA)
1. En Toni Valle Perez
2. Na Carla Riverola Bataller
3. En Joan Grimal Molins
4. Na Carolina Ana Bayle Garcia
5. Na Marta Ferre Constans
6. N’Elena Allué Tejerina
7. N’Olga Eyre Estrada
8. N’Ana Maria Soler Escrich
9. En Julio Grillo Aguilar
10. En Joan Paires Ciurana
11. Na Patricia Oller Martinez
12. N’Eulalia Llobet Sales
13. Na Leticia Lopez Ferrero
14. En Ramon Peiro Tort
15. En Javier Muñoz Aranda
16. N’Edita Olaizola Fernandez
17. Na Montserrat Alcaraz Pitarque
18. Na Natalia Ribas Gil
19. En Joshua Tristancho Martinez
20. N’Eusebio Francisco Gonzalez Declara
21. Na Sonia Perez Mansilla
22. Na Maria Elena Perez De Gracia Jabardo
23. N’Anna Blancher Ragon
24. En Francisco Javier Bayle Garcia
25. En Juan Carlos Fernandez Rodriguez
26. En Manuel Almagro Torres
27. En Liberto Lopez Pascual
28. Na Maria Antonia Serradell Paricio
29. N’Amelia Foraster Serra
30. Na Carme Bayle Garcia
31. En Julio Jorge Liñares Vazquez
32. En Celestino Toval Marcos
33. En Josep Maria Lleo Violan
34. Na Rosalia Lopez Alonso
35. Na Noelia Ortega Callejon
36. En Josep Lluis Romeu Castaño
37. En Ferran Mir Culell
38. N’Anaïs Arranz Mir
39. Na M. Teresa Mir Culell
40. N’Eva Blancher Ragon
41. N’Antonio Castillo Mor
42. En Jose Carballal Fernandez
43. Na Sara Blasco Garcia
44. Na Vicenta Garcia Monsalve
45. Na Irene Veglison Elias de Molins
46. N’Alfonso Rubio Arpon
47. En Carlos Martinez Peregrina
48. Na Lidia Serrano Dominguez
49. Na Maria Escrich Olles
50. Na Cristina Martin Yeste
51. En Jose Manuel Guerrero Ruiz
52. En Pere Cardona Ferrer
53. En Miguel Grau Zapata
54. Na Conxita Bataller Feixas
55. Na Maria Asuncion Bataller Feixas
56. N’Eduardo Millan Pradas
57. En Samuel Hostau Devis
58. En Joan Puig Bataller
59. Na Mar Uffreduzzi Magdaleno
60. N’Ana Maria Navarro Morales
61. En Joan Puig Torrento
62. N’Agusti Jurado Jimenez
63. En Jorge Bayle Garcia
64. N’Ana Bazalo Colom
65. Na Cristina Garcia Gonzalez
66. En Daniel Arguimbau Ruiz
67. N’Angel Luis Uruñuela Muñoz
68. Na Maria Elena Jodar Lorite
69. Na Neus Ramos Crespo
70. Na Rosario Perea Buzon
71. N’Honorio Luis Garcia Sabariz
72. En Juan Carlos Villar Moreno
73. Na M. Angeles Vigo Hierro
74. Na Maria Isabel Esteve Bertomeu
75. En Michelle Grima Pomares
76. Na Maria Elisa Lopez-Mateos Moreno
77. Na Monica Ortiz Garrido
78. En Roberto Combarros Gulias
79. En Gerard Valls Martin
80. N’Angel Cano Ortega
81. Na M. Isabel Guerrero Sanchez
82. Na Beatriz Madrid Prieto
83. Na Inmaculada Cortijo Rosa
84. En Joan Soler Herranz
85. En Miguel Foraster Serra

Suplents
1. Na Maria Fatima Risco Gines
2. En Joan Carles Besoli Garcia
3. Na Sandra Atienza Gonzalez
4. En David Cerqueda Domingo


CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR - ALTERNATIVA D’ESQUERRES (CUP-ALTERNATIVA D’ESQUERRES)
1. Sr. David Fernández Ramos
2. Sra. Georgina Rieradevall Tarrés
3. Sr. Joaquim Arrufat Ibáñez
4. Sra. Isabel Vallet Sánchez
5. Sr. Xavier Safont-Tria Ramón
6. Sra. Roser Veciana Olive
7. Sra. Anna Maria Gabriel Sabaté
8. Sr. Jaume Casals Ció
9. Sra. Blanca Serra Puig
10. Sr. Francesc Freixas Morros
11. Sr. Francesc Ribera Toneu “Titot”
12. Sra. Marta Cordomí Forns
13. Sra. Maria Esther del Alcázar Fabregat
14. Sra. Núria Gisbert Dasca
15. Sr. Josep Garganté Closa
16. Sr. Nicolàs Castellano Petidier
17. Sra. Àngels Rus Sánchez
18. Sra. Eulàlia Sabater Díaz
19. Sr. Marc Serra Torrent
20. Sra. Marta Rius Gallart
21. Sra. Neus Montaner Sanchez
22. Sr. Xavier Oca Baradad
23. Sr. Martí Majoral Torrent
24. Sr. Andreu Curto Baiges
25. Sra. Maria José Lecha Gonzàlez
26. Sr. Manuel Màrquez Berrocal
27. Sra. Teia Àlvarez Pons de Vall
28. Sra. Clara Camps Calvet
29. Sr. Eloi Escútia Fors
30. Sr. Llorenç Casanova Fernàndez
31. Sra. Eva Pous Calvet
32. Sr. Fabià Díaz Cortés
33. Sr. Joan Ribet Casademunt
34. Sra. Núria Comerma Cortada
35. Sr. Óscar Simón Bueno
36. Sra. Judith Saus Moreno
37. Sr. Adam Majó Garriga
38. Sra. Alba Johé Tort
39. Sr. Joan Garriga Quadres
40. Sr. Andreu León de Cabo Sindín
41. Sr. Joan Sebastià Colomer Tejada
42. Sra. Anna Gabaldà Felipe
43. Sr. Jordi Pueyo Tapias
44. Sra. Isabel Costa Bassas (Betty)
45. Sr. Karim Akbih Verdaguer
46. Sr. Alexandre Maymó López
47. Sra. Laura Pabon Lara
48. Sr. Albert Botran Pahissa
49. Sra. Laia Altarriba Piguillem
50. Sr. Otger Amatller Gutierrez
51. Sra. Maria Oliver Reche
52. Sr. Jesús Maria Carrasco Gómez
53. Sra. Elisabet Linares Pruna
54. Sra. Neus Pujol i de Isidro
55. Sr. Òscar de la Guardia Casals
56. Sr. Aleix Auber Àlvarez
57. Sr. Eduardo Càliz Robles
58. Sra. Juliana Bacardit Garriga
59. Sra. Míriam Ferràndiz Saus
60. Sr. Ramón Maria Piqué Huerta
61. Sr. Antoni Iborra Plans
62. Sr. Jordi Pagès Ansón
63. Sra. Èlia Badia Casas
64. Sra. Mireia Romo Segura
65. Sr. Lluís Perramón Raya
66. Sra. Maria Freixas Alió
67. Sr. Roger Brujons Tomàs
68. Sra. Teresa Franco Presas
69. Sr. Xavier Monge Profitós
70. Sr. Roger Sànchez Amat
71. Sra. Anna Maria Guijarro Casas
72. Sr. Oliver Carlos Martínez Martínez
73. Sra. Esther Rocabayera Jordán
74. Sr. Joan Catà Ten
75. Sr. Lluís Millà Salinas
76. Sra. Sandra Redondo Ibañez
77. Sra. Roser Calvet Riera
78. Sr. Lluís Cabrera Sànchez
79. Sr. Carles Belda Valls
80. Sr. Francesc Lucchetti i Farré
81. Sra. Maria Soler Anar
82. Sra. Iolanda Maurici Jareño
83. Sr. Oleguer Presas Renom
84. Sr. Julià de Jòdar Muñoz
85. Sr. August Gil Matamala

Suplents
1. Sr. Jordi Méndez Cordobés
2. Sra. Jordina Fernández Tarrés
3. Sra. Raquel Rodríguez Boixader
4. Sr. Marc Sallas Batlle
5. Sr. Aitor Blanc Aranjuelo


PIRATES DE CATALUNYA (PIRATA.CAT)
1. Sr. Juan Rovira Forns
2. Sra. Muriel Rovira Esteva
3. Sr. Rubèn-Dario Castañé Carmona
4. Sr. Kenneth Peiruza Cerdán
5. Sra. Aida Regi Cosculluela
6. Sr. Sergi Jordà Vera
7. Sr. Josep Jover Padró (Ind)
8. Sra. Sonia Areán Corral
9. Sr. Jorge Coto Bautista “Tiberio”
10. Sra. Mercè Marzo Gómez
11. Sr. Víctor Rubio Albaladejo
12. Sr. David Arcos Sebastián
13. Sr. Julio Bou Santos
14. Sra. Thaïs Oliva Frigola
15. Sra. Noemi Romero Panadero
16. Sr. Xavi Vila Espinosa
17. Sr. Moisés Carrasco Forcada
18. Sr. David Esteve López
19. Sra. Remei González Manzanero
20. Sra. Cesca Carmona Palomino
21. Sr. Francisco Garrobo Raya
22. Sr. Francisco Lloret López-Nieto
23. Sr. Miguel Ponce Soriano
24. Sra. Blanca Bassas Portús
25. Sra. Raquel González Rodríguez
26. Sr. Jordi Villanueva Piquer
27. Sra. Rocío Moreno Moreno
28. Sr. Carlos Fernández Sánchez
29. Sra. Soledad Toledo Testa
30. Sr. Ignasi Morán Castany
31. Sr. Jordi Soucheiron Estruch
32. Sr. Alejo Cuervo Rieger
33. Sr. Xavier Padullés Chando “Padu”
34. Sra. Anna Cornet Casals
35. Sra. Ana María Sánchez Martín
36. Sr. Uli Wessling Tolón
37. Sra. Merche Mercedes Cervera
38. Sr. Abdul Pallarés Calvi
39. Sra. María Montserrat Álvarez Ramos
40. Sr. Pablo Taxonera Ortega
41. Sr. Raúl Tudela Fernández
42. Sr. Raúl Magdalena Català
43. Sr. Marc Navarro Gabriel
44. Sra. Gemma Raval Jurado
45. Sra. Nieves Chueca Bonet
46. Sr. Humberto Revilla Herraiz
47. Sr. Jofre Embún Ors
48. Sr. Luis Romero Porta
49. Sra. Ester Barrero de la Rubia
50. Sra. Laura Susana Navarro González
51. Sr. Angel Aguilera Millan
52. Sr. Enrique Valls Sampons
53. Sr. Eduardo José Carreras Guillén
54. Sra. Jéssica Rubio Albaladejo
55. Sra. Rosa Gual Marín
56. Sr. Juan Irache Duesca
57. Sr. José Manuel Hidalgo López
58. Sr. Francisco Duque García
59. Sra. Marta Alcaide Luque
60. Sra. Susana Calvo Carbajo
61. Sr. Francisco Fidel Vázquez Fernández
62. Sr. Carles Fernández Julià
63. Sr. Jaume Tarradas Llort
64. Sra. Talía Salvador Obrador
65. Sra. Sandra Arnáiz Ibáñez
66. Sr. Sergio Arcos Sebastián
67. Sra. Clara García Ortés
68. Sra. Marta Barrantes Gonzálvez
69. Sr. Víctor Fernández Castaño
70. Sr. Zorión Koldobika Arrizabalaga Aguirre
71. Sr. Arnau Dunjó Ríos
72. Sra. Nuria Prieto Escuer
73. Sr. Ismael González López
74. Sr. Santiago Casas Duarte
75. Sra. María Isabel Losada Moure
76. Sr. David Pinilla Caparrós
77. Sra. María Carmen Serrano Acebes
78. Sr. Joan Rubiralta Casanova
79. Sra. María Mar de Querol Victory
80. Sr. Gerard Fontana Santoyo
81. Sr. Iván Higueras García
82. Sra. Laura Romero Banque
83. Sr. Mario Viktorov Mechoulam Nikolaeva
84. Sra. Elena García Gómez
85. Sr. Hernán Torrella Liberatore

Suplents
1. Sr. Alexandre Fabra Fernández
2. Sra. Alejandra Mestanza de Romsée


CIUTADANS-PARTIDO DE LA CIUDADANIA (C’S)
1. Sr. Albert Rivera Díaz
2. Sr. Jordi Cañas Pérez
3. Sra. Carina Mejías Sánchez (Ind)
4. Sra. Inés Arrimadas García
5. Sr. José Manuel Villegas Pérez
6. Sra. Carmen de Rivera Pla
7. Sr. Carlos Carrizosa Torres
8. Sr. Ángel Escolano Rubio
9. Sra. Maria del Carmen Pérez Martínez (Ind)
10. Sra. Carmen Romero Novo
11. Sra. Carlos Cuadrado Arroyo
12. Sra. Francesca Benito Llenas
13. Sr. Francisco Javier Hervías Chirosa
14. Sr. Miguel Angel Ibáñez Giner
15. Sra. M. Carmen Gomez Castell
16. Sra. Patricia Cristina Abad Martínez
17. Sr. Juan Carlos Ferrando Casaseca
18. Sr. Joan García González
19. Sra. Maria Angeles Menchen Gallardo
20. Sr. Jordi Esteban González
21. Sr. David Mejia Ayra
22. Sra. Pilar Fuente Bermejo
23. Sr. Fausto Ramírez Ruiz
24. Sra. Marta Ferrer Zorrilla
25. Sr. Esteban Martínez Poó
26. Sr. Manuel Losada Seivane
27. Sra. Margarita Domenech Viñas
28. Sr. Juan Carlos Pablos Dos Santos
29. Sra. Julia Juan Gimeno
30. Sr. José Luís Cerro Fernández
31. Sra. Carlota Andreu Serra
32. Sr. Antonio Pérez Aguilar
33. Sr. Aldo Ciprian Rodriguez
34. Sra. Maria Antonia Doménech Coy
35. Sr. José Gracia Vasco
36. Sr. Jesus Amadeo Martin González
37. Sra. Isabel García Bejarano
38. Sra. Montserrat Martínez Marín
39. Sr. Oscar Rivera Pérez
40. Sr. Luis Manuel Fernández del Campo
41. Sra. Alicia García Gallardo
42. Sr. Javier Saá Baenas
43. Sr. Nicolás Francisco Ortiz Cuevas
44. Sra. Nuria Antenucci Benito
45. Sr. Jorge García Mulet
46. Sr. Koldo Blanco Uzquiano
47. Sra. Maria Enriqueta Rodriguez Valero
48. Sra. David Javier Heredia Tapia
49. Sr. Daniel Hernandez Martín
50. Sra. Isabel Rivera Delgado
51. Sra. Berta Junquero Quejido
52. Sr. David Gerbolés Pérez
53. Sra. Magdalena Díaz Santiago
54. Sr. Javier Peña Arribas
55. Sr. Francisco Roberto Torres López
56. Sr. Jose Luis Sánchez López
57. Sra. María Montserrat Fornells Marsinyac
58. Sr. Sergio Sanz Jiménes
59. Sra. Mercedes Rodríguez Ordóñez
60. Sr. José Rosales Fuentes
61. Sra. Jéssica Pérez González
62. Sra. Mónica Cerro Fernández
63. Sr. Sergio Blázquez Aguirre
64. Sr. Rafael Aragonéz Sánchez
65. Sr. Oscar Espinosa Martínez
66. Sra. Ana María Luque Muriel
67. Sra. María Fuentes Sánchez
68. Sr. Antonio Chanes Espigares
69. Sr. Tomás Francisco Rodríguez Pérez
70. Sr. Eduardo Esquivel Ruiz
71. Sra. Silvia Bonilla Campayo
72. Sr. Raul Perez Jimenez
73. Sra. Ana Recio Cruz
74. Sr. Francisco Javier Lopez Morano
75. Sr. Fernando Díez Crespo
76. Sra. Angeles Urrutia Alonso
77. Sra. María del Mar Mateo Reguilón
78. Sr. Francisco Sierra López
79. Sr. Eduardo de Delás de Ugarte
80. Sr. Juan Foncuberta Riba “Nito”
81. Sra. Josefina Raventós Cardona
82. Sra. Silvia Gascón Gazulla
83. Sr. Fernando Martorell Oliveras
84. Sr. Miguel García del Valle (Ind)
85. Sr. Javier Nart Peñalver (Ind)

Suplents
1. Sr. José María Espejo-Saavedra Coneda
2. Sr. Magí Algueró Alejos
3. Sra. María Jesús de Pedro Herrans
4. Sra. María Trinidad Villegas Pérez
5. Sra. Victoria García Mulet
6. Sr. Raul González Fuentes


UNIFICACION COMUNISTA DE ESPAÑA (U.C.E.)
1. Sra. Nuria Suárez Hernández
2. Sr. Juan Carlos Gonzalo Pérez
3. Sra. Laura Sexer Pérez
4. Sr. Antonio Barba Martí
5. Sr. Pedro Menchón Bernabé
6. Sra. María Pilar Costa Chulio
7. Sr. Jose María Fumanal Rey
8. Sr. Juan Andrés Pérez Julián
9. Sra. María León Cantero
10. Sr. Jose María Hidalgo Mancha
11. Sr. Juan José Cabello Cabello
12. Sra. María Josefa Agut Barbero
13. Sr. Jordi Trujillo Agulló
14. Sra. Elena María Serrano González
15. Sr. Fernando Alberto Pastor González
16. Sr. José Ramón García Bregante
17. Sra. María Encarnación Valle Fernández
18. Sr. Luis Juan de la Torre Guzmán
19. Sra. Eloísa Gavilán Rodríguez
20. Sr. Antonio Colom Poudevida
21. Sr. Miguel Fernández Vázquez
22. Sra. Alba Zoriane González Ansoleaga
23. Sr. José Ruiz Pérez
24. Sra. Sandra Menor Ventura
25. Sr. Juan Enrique Navalpotro Puerta
26. Sr. Francisco Javier Crego Diéguez
27. Sra. Noemí de la Asunción Serrano González
28. Sr. Felipe Rebollo Fajardo
29. Sra. Eva Yolanda del Amo Davó
30. Sr. Hugo Osualdo Aguilar Cinalli
31. Sr. Jordi Murgadella Solá
32. Sra. Antonia Gavilán Rodríguez
33. Sr. Manuel Puig Hugas
34. Sra. María del Carmen Jurado Expósito
35. Sra. Josefa Bernabé Martín
36. Sr. Jesús Garrido Estepa
37. Sra. Adriana Cadavid Jaramillo
38. Sr. Fernando Fuentes Pérez
39. Sra. Natalia Alsina López
40. Sra. Elena Martínez Castellanos
41. Sra. Leonor Bravo Pineda
42. Sra. Rosalía García Mármol
43. Sr. José Fuentes Araya
44. Sra. Mercedes Escayola Cabrejas
45. Sr. Antonio Sevillano López
46. Sra. Elizabeta Hristova Ráman
47. Sra. Susana Trujillo Agulló
48. Sr. Francisco Javier Avendaño Barbero (Ind)
49. Sra. Francisca Pineda Pajares
50. Sr. Jaume Vila Michavila
51. Sra. Vanesa Casado Berlanga (Ind)
52. Sra. Irene García Claver
53. Sr. Xavier Pérez Farré
54. Sr. Ismael Resano Fabra
55. Sra. María Teresa Medina Monterde
56. Sra. Manuela Rodríguez Mielgo
57. Sra. María Mercedes Rodríguez Gómez
58. Sr. Guillermo García Salas
59. Sra. Encarnación Boch Tortajada
60. Sr. Vicente Díez Domper
61. Sra. Consuelo Isabel Ordava Hilares
62. Sra. Antonia Clara Ibáñez Cano (Ind)
63. Sr. Juan Emilio Guinovart Belmar
64. Sr. Eduardo Hidalgo Motos
65. Sra. Raquel Galbarro Martorán
66. Sra. María Luisa Méndez Fernández
67. Sra. Francisca Rodríguez Mielgo
68. Sr. Pere Gallés Cólera
69. Sr. Luis Miguel Avendaño Barbero (Ind)
70. Sra. Aurora Rodríguez Mielgo
71. Sra. Julia Castrillo Medina
72. Sra. Manuela Félix Cantero Torruz
73. Sr. Federico Bautista Martín
74. Sr. Francisco de Borja Gonzalo Castrillo
75. Sra. Laura Cabello García
76. Sra. Guillermina Antonia Cabello Cabello
77. Sra. Lucía Barcero Villarroel
78. Sr. Juan Bautista Agut Gazulla
79. Sr. José Ruiz Valero
80. Sra. María de la Ascensión Lop Vallduví
81. Sra. María Gloria Castellet Lasheras
82. Sr. Rubén Moralejo Rodríguez
83. Sr. Francisco Santana Marques
84. Sr. Emili Magaña Rubio
85. Sra. María Teresa Domínguez Navarro

Suplents
1. Sra. Patricia González Méndez
2. Sr. Pedro Medina Torres


ESCONS EN BLANC (EB)
1. Sr. Ricard Blancafort Omenat
2. Sra. Sylvia Torras Creixells
3. Sr. German Rodríguez Ferrer
4. Sra. Eva M. Vidal López (Ind)
5. Sr. Joan Ramon Serra Font
6. Sr. Roger Panadès Llorens
7. Sra. Montserrat Camprubí Boix
8. Sr. Juan Marcos López Gonzàlez
9. Sra. M. Isabel Recasens Ibañez (Ind)
10. Sr. Sebastià Llorach Camprubí
11. Sr. Ignasi Moles Armengou
12. Sra. Maila Surisca Ramos (Ind)
13. Sr. Joan Crosas Carbó
14. Sra. Diana Bonet Parés (Ind)
15. Sr. MiqueI Saumell Santaeugènia (Ind)
16. Sr. David Cubel Recasens (Ind)
17. Sra. M. Assumpta Parés Cutrina (Ind)
18. Sr. Eduard Rodríguez Màñez
19. Sra. M. Isabel Arroyo Ortiz (Ind)
20. Sr. Carlos Torronteras Morales
21. Sr. Josep Bonet Cabiscol
22. Sra. Clara Isabel Gonzàlez Garcia (Ind)
23. Sr. Ruy Núñez Pawlosky (Ind)
24. Sra. Helena Gonzalbo Echevarria (Ind)
25. Sr. Ezequiel Ramón Pinat (Ind)
26. Sr. Antonio Rios Carro (Ind)
27. Sra. Esther Fornieles Moreno (Ind)
28. Sr. Sergio Llorens Escolar (Ind)
29. Sra. Laura Grueso Vizuete (Ind)
30. Sr. David Sebastiàn Cabrera (Ind)
31. Sr. Ireneu Aymí López
32. Sra. Ana Monedero Navarro (Ind)
33. Sr. Rafael Suriñach MitjaviIa (Ind)
34. Sra. Mercé Font Ballester (Ind)
35. Sr. José Luís Jimenez del Pino (Ind)
36. Sr. Pedro Maneiro Agra (Ind)
37. Sra. M. Rosa Garcia Fernàndez (Ind)
38. Sr. Ramón Gasulla Gómez (Ind)
39. Sra. Maria Ana Aracil Saborit (Ind)
40. Sr. Carlos Palomo Sabata (Ind)
41. Sr. Joan Serra Jové (Ind)
42. Sra. Maria Luz Ballada Sànchez (Ind)
43. Sr. Francisco Miguel Gàlvez Maldonado (Ind)
44. Sra. Ana Beltran Alarcón (Ind)
45. Sr. Jordi Gallego Vilaltella (Ind)
46. Sr. Marc Aguilar Oliva (Ind)
47. Sra. Sara Jiménez Rubio (Ind)
48. Sr. Antonio Rodríguez Domínguez (Ind)
49. Sra. Esther Gonzàlez Orobitg (Ind)
50. Sra. Eva Jiménez Rubio (Ind)
51. Sr. Sergi Martínez Garriga (Ind)
52. Sra. M. Helena Carrreras Balletbó (Ind)
53. Sr. Cèsar Doya Pérez (Ind)
54. Sra. Montserrat Domínguez Medina (Ind)
55. Sr. Salvador Montserrat Casierra (Ind)
56. Sr. Ivan Moro Garcia (Ind)
57. Sra. Mònica Baldrich Rodríguez (Ind)
58. Sr. Carlos Díaz Almaraz (Ind)
59. Sra. Olga Ferrer Armengou (Ind)
60. Sr. Roger Cabanillas Navas (Ind)
61. Sr. Sergio Martín Segovia (Ind)
62. Sra. Marta Pérez Torner (Ind)
63. Sr. Àlex Rodríguez Ferrer (Ind)
64. Sra. M. Asunción Casalod Esteban (Ind)
65. Sr. Albert Doménech Alberdi (Ind)
66. Sr. Carles Serrat Cumella (Inde)
67. Sra. M. Pilar Armengou Schuppisser (Ind)
68. Sr. Juan Ferrer de Paula (Ind)
69. Sra. Marta Baldrich Rodríguez (Ind)
70. Sr. Ignasi Sero Torroja (Ind)
71. Sr. Alejando Lozano Carasa (Ind)
72. Sra. Andrea Rodríguez Ferrer (Ind)
73. Sr. Guillem Mendia Corvillo (Ind)
74. Sr. Pablo Enrique Rios Bemal (Ind)
75. Sra. Olga Tolosa Blanco (Ind)
76. Sr. Àlex Johnson Sànchez (Ind)
77. Sra. Montserrat Baeza Bernet (Ind)
78. Sr. Javier Crespi Atset (Inde)
79. Sr. Sergi Gonzàlez Cabello (Ind)
80. Sra. Glòria Sala Mestres (Ind)
81. Sr. Carlos Martí Pi-Figueras (Inde)
82. Sra. Judit Oller Picola (Inde)
83. Sr. Jairo Fabricio Izaguirre Chavarria (Inde)
84. Sr. Xavier Calvo Sauret
85. Sra. Anna Jordana Ortigosa (Ind)


PARTIT COMUNISTA DEL POBLE DE CATALUNYA (PCPC)
1. Sr. Ferran Nieto i Gasull
2. Sr. Quim Boix i Lluch
3. Sra. Glòria Marrugat i Domenech
4. Sr. Miguel Guerrero Sanchez
5. Sra. Glòria Fontcuberta i González
6. Sr. Albert Camarasa Escudero
7. Sr. Buenaventura Ramós Bellés
8. Sra. Maria Dolores Giménez Zamora
9. Sr. Rafael Parra Chica
10. Sra. Josefa Peña Povedano
11. Sr. Manuel Mora Porras
12. Sr. Alejandro García Ibarrola
13. Sra. Ester Martinez Martinez
14. Sr. Alejandro de la Fuente Garcia
15. Sra. Damiana Rubio Navarro
16. Sr. Máximo Luna Luna
17. Sra. Montserrat Serra Permanyer
18. Sr. Ramon Andres Fernandez Fernandez
19. Sra. Trinidad Garrido Galera
20. Sr. Francisco Marín Narvaez
21. Sr. Luis Ballesteros Ballesteros
22. Sr. Joan Camarasa i Martin
23. Sra. Josefa Garcia Cuevas
24. Sr. José Lozano Rivera
25. Sra. Angeles Moreno Lopez
26. Sr. Ambrosio Duque Carretero
27. Sr. Luis Perez Moreno
28. Sra. Amaya Estefania Cosi Rodriguez
29. Sr. Juan Jose Serrano Ruiz
30. Sra. Maria Carmen Zarza Aguilar
31. Sr. Salvador Deltell i Soria
32. Sr. Manuel Portero Leiva
33. Sra. Maria del Carmen Piotti Bernuez
34. Sr. Enrique Álvarez Lecue
35. Sra. Carmen Gómez Martínez
36. Sr. Daniel Romero Perez
37. Sr. Francisco Cuadra Cuadrado
38. Sra. Maria Lourdes Cortina Blanca
39. Sr. Ramon Vidal i Miras
40. Sra. Eva Cornejo García
41. Sr. Enrique Crusat de Abaria
42. Sr. Francisco Cañadas Guzman
43. Sra. Marta Bayo Soler
44. Sr. Xavier Ferrandiz i Fargas
45. Sra. Montserrat Vidal Miras
46. Sr. Francisco Javier Morcillo Torrijos
47. Sr. Manuel Pérez García
48. Sra. Feliciana Checa de la Muela
49. Sr. Alejandro Marrugat López
50. Sra. Sonia Djamen Fontcuberta
51. Sr. Xavier Auré Bermejo
52. Sr. Eric Miquel Rodriguez Rodriguez
53. Sra. Alba Ballesteros Zarza
54. Sr. Guido Nede Moreno Freitas
55. Sra. Ana Maria González García
56. Sr. Manuel Romero Gonzalez-Rua
57. Sr. Marc Soler i Gumbau
58. Sra. Catalina Dolores Cano Caballero
59. Sr. Andres Roca Pascual
60. Sra. Maria del Carmen Lupiañez Molina
61. Sr. Perez Palomares Comes
62. Sr. Luis Bartolomé Aguado
63. Sra. Ana Chavarria García
64. Sr. Francisco Baena García
65. Sra. Antonia López Amate
66. Sr. Hector Jorge Duarte Moreno
67. Sr. Pablo Fernández Jurio
68. Sra. Beatriz Duque Jorge
69. Sr. Ferran Peris Serrano
70. Sra. Concepción Garrido Galera
71. Sr. Sergio Gonzalez Perez
72. Sr. Juan Antonio Dobaño Pane
73. Sra. Antonia Jorge Lacarta
74. Sr. Manuel Rivera Espinosa
75. Sra. Carmen Moreno Soriano
76. Sr. Adrian Carrasco Sánchez
77. Sra. Maria de la Fuente García
78. Sra. Montserrat Bayo Soler
79. Sr. Pedro de la Fuente Ortega
80. Sr. Juan Vegas Vegas
81. Sr. Edgar Gonzalez Gonzalez
82. Sr. Claudio Gómez Bellerino
83. Sra. Jessica Ballesteros Zarza
84. Sr. Alfonso Barrionuevo Rodríguez
85. Sra. Margarita París Ricart

Suplents
1. Sra. Antonia Barrionuevo Rodríguez
2. Sr. Mario Guerrero Lopez
3. Sra. Judit Alonso Sosa
4. Sr. Jordi Álvarez Merchan
5. Sr. Luis Guil Montoya
6. Sr. German Duque Jorge
7. Sra. Maria José Gomez Garrido
8. Sr. Abel Agenjo González
9. Sr. Pablo Román Muñoz
10. Sra. Maria Desamparados Miras Ramos


COL·LECTIUS CORRENT ROIG
1. Sr. Felipe Alegría Sarasíbar
2. Sra. Guillerma Silva Díaz
3. Sra. Núria Campanera Moliné
4. Sr. Francesc Capellas Ciuraneta
5. Sra. Gemma Fontcuberta Silva (Ind)
6. Sr. Roman Rustichelli López
7. Sra. Mariona Alberich Casañas
8. Sr. Evaristo Espigares Garzón
9. Sra. Jennifer Ferrer Muñoz
10. Sr. Doroteo Navarro Guardia
11. Sra. Tania Mercader López
12. Sr. Carlos Campoy Mercader
13. Sra. María del Pilar León Martínez
14. Sr. Héctor Giner García
15. Sra. Joaquina Silva Díaz
16. Sr. José Luís Fontcuberta Pantoja
17. Sra. Carolina Pascau Pérez
18. Sr. Oscar Cordón Pino
19. Sra. Francisca Aguilera Espinar
20. Sr. Miguel García Román
21. Sra. Ángeles Dominguez Rodríguez
22. Sr. Jose Gomis Cuevas
23. Sra. Luisa Josefa Silva Díaz
24. Sr. Antonio Expósito Berenguer
25. Sra. Maria del Mar Expósito Silva
26. Sr. Francisco Sánchez Navarro
27. Sra. Marta García Silva
28. Sr. Ángel Campoy López
29. Sra. Ángeles García Román
30. Sr. Héctor Rodríguez Grimau
31. Sra. Lara Gaitán Sariol
32. Sr. Isaac Aureli Calvo Ruiz (Ind)
33. Sra. Marta Soler Piñol (Ind)
34. Sr. Juan Font Viso
35. Sra. Laura Navarro Álvarez
36. Sr. Jorge Jaime Sanz
37. Sra. María Dolores Álvarez Galera
38. Sr. Carlos Hinojosa Miranda (Ind)
39. Sra. Marta Fernández Suriñach (Ind)
40. Sr. Jonathan Carmona Osuna (Ind)
41. Sra. Purificación Guerrero Campos (Ind)
42. Sr. Antonio Ferrer Mendez (Ind)
43. Sra. Josefa Muñoz Cárdenas (Ind)
44. Sr. Carlos Tomas González (Inde)
45. Sra. María del Carmen Sanz Ballester
46. Sr. Xavier Serrat Miralles
47. Sra. Carla García Cadenas
48. Sr. Miguel Ángel Rojas Valenciano
49. Sra. Noelia Rojas Valenciano (Ind)
50. Sr. Raúl Madrid Moreno
51. Sra. Pilar Valenciano Camo
52. Sr. Hugo Valentin Castillo Macor
53. Sra. Carla Aranda Rovira (Ind)
54. Sr. Ivan Olmo Durán
55. Sra. Ernesta Rossi Mattio
56. Sr. José Juan Simón Ruiz
57. Sra. Begoña Pérez Miguel (Ind)
58. Sr. Guifré Fernández Correa (In)
59. Sra. Silvia Iborra Márquez
60. Sr. Antonio Olmo Duarte (Ind)
61. Sra. Maria Rosario Olmo Delgado (Ind)
62. Sr. Jose Antonio Martin Gil
63. Sra. Nádia Expósito Silva
64. Sr. Jesús Simon Ruiz
65. Sra. Anna Marrà Argemi
66. Sr. Javier Guirado García
67. Sra. Lorena Verduzco González
68. Sr. Jordi Cumplido Mora
69. Sra. Noelia Campos Garrido (Ind)
70. Sr. Ramón Rojo Puerto (Ind)
71. Sra. Núria Gracia Martínez (Ind)
72. Sr. Guillem Mogas López
73. Sra. Anna Fernández Hernández (Inde)
74. Sr. Danuel Cayuelas Navarro (Inde)
75. Sra. María Rodríguez Abellán (Inde)
76. Sr. Raúl Pérez Córdoba (Ind)
77. Sra. Miriam Fernández Ojeda (Ind)
78. Sr. Arnau Campanera Moliné
79. Sra. Laura Gomis Dominguez (Inde)
80. Sr. Oleguer Díaz i Solé
81. Sra. Yolanda Carmona Osuna
82. Sr. Pablo Alegría González
83. Sra. Mónica Vilalta Picón (Ind)
84. Sr. Adrià López López (Ind)
85. Sra. Noemí Martínez Aledo

Suplents
1. Sr. Javier Alegría González
2. Sra. Gemma Solé Casafont
3. Sra. Marina González Moro (Ind)
4. Sra. Laura Mateu Arias (Inde)
5. Sra. Alba Arán Herrera (Ind)
6. Sra. Ariadna Royo Cebrecos (Inde)


PARTIT POPULAR (P.P.)
1. Sra. Alicia Sánchez-Camacho Pérez
2. Sr. Manuel Reyes López
3. Sr. Pere Calbó Roca
4. Sra. María José García Cuevas
5. Sr. Santiago Rodríguez Serra
6. Sra. Eva García Rodríguez
7. Sra. M. Dolors Montserrat Culleré
8. Sr. José Antonio Coto Roquet
9. Sr. Juan Bautista Milián Querol
10. Sr. Pedro Chumillas Zurilla
11. Sr. Rafael López Rueda
12. Sr. Fernando Sánchez Costa
13. Sr. Joaquín Sergio García Pérez
14. Sra. Sonia Esplugas González
15. Sra. Sonia Egea Pérez
16. Sr. Guaden Villas García
17. Sra. Emma González Barceló
18. Sr. Diego Sánchez Simón
19. Sr. Joan Antonio López Noguera
20. Sra. Marina Lozano Illescas
21. Sr. Manuel Buenaño García
22. Sra. Emma Salarich Matavacas
23. Sra. Susana Calvo Casadesús
24. Sr. José Antonio Calleja Clavero
25. Sr. Fernando Llombart Guilabert
26. Sr. Joan Agramunt Seuba
27. Sr. Domingo Beltrán Arnaldos
28. Sr. José Manuel López González
29. Sra. Mercè Haro Capell
30. Sra. M. Dolors Morera Sola
31. Sra. Elisabeth Ortega Robles
32. Sr. Manuel Conde García
33. Sra. Sonia Motos Pérez
34. Sr. David Zambrana Lorenzo
35. Sr. Javier Barreña Flores
36. Sr. Miguel Vilalta Soldevila
37. Sr. Jesús Ángel García Bragado
38. Sra. Isabel Ruiz Bautista
39. Sr. Luis Moreno Costal
40. Sra. M. de las Mercedes Santiago Die
41. Sr. Miguel Ángel Ochoa Oliva
42. Sra. M. Dolores Comellas Miró
43. Sr. José M. Moya Losilla
44. Sra. M. Concepción Ayarza Tovar
45. Sra. Eugenia Ávila Correas
46. Sra. Laura Julià Cantallops
47. Sr. Xavier Cañigueral González
48. Sra. Ana M. Casas Radigales
49. Sr. José Ramón Sogas
50. Sra. M. Luisa Ibáñez Boira
51. Sra. Marta Morgadas Blanch
52. Sra. Azucena Laura Rodera Feliz
53. Sr. Manuel González Pavón
54. Sra. Cristina Agüera Gago
55. Sr. Carles Jiménez Morera
56. Sra. Elizabeth Jiménez Cara
57. Sra. Josefa Martínez Ruiz
58. Sr. Alejandro Rodríguez Ulloa
59. Sr. Manuel López López
60. Sra. M. Mercè Viñeta Rieradevall
61. Sr. Jorge Carreras del Rincón
62. Sr. Juan Luis Sistach Vicen
63. Sr. Sixto José Cadenas Anibarro
64. Sra. María Sacramento López Ruiz
65. Sra. Elena Ana Rigat de Brugarolas
66. Sr. Ignacio Sánchez de León
67. Sra. M. Belén Quintero Aragón
68. Sr. Óscar Lupiáñez García
69. Sr. Mariano Méndez Rudilla
70. Sra. Esther Sevilla Roselló
71. Sr. Senén Cañizares Martín
72. Sra. M. Isabel Pérez Espinosa
73. Sra. Ana Vega Raya
74. Sr. Jorge Manfredi López
75. Sr. Rafael Sánchez Cobo
76. Sra. M. del Carmen Santana González
77. Sr. Braulio Gil Mor
78. Sra. Montserrat Zafra Pocino
79. Sr. Fernando Carretero Beleño
80. Sr. Josep Llobet Navarro
81. Sra. Belén María García Merat
82. Sra. M. Dolors Montserrat Montserrat
83. Sr. Antonio Bosch Carrera
84. Sr. Xavier García Albiol
85. Sr. Alberto Fernández Díaz

Suplents
1. Sr. Luis Fernando Caldentey Querol
2. Sr. Ramón Molist Godó
3. Sra. Mónica Parés Centeno
4. Sr. Alberto Belón García
5. Sra. M. Carmen Torres Cassany
6. Sr. José Manuel Terrero Rodriguez
7. Sra. Ingrid Castillo Pérez
8. Sra. M. Isabel Espinosa Fernández
9. Sr. Francisco López Ribera


PLATAFORMA PER CATALUNYA (PXC)
1. Sr. Josep Anglada i Rius
2. Sr. Robert Hernando Ortiz
3. Sr. David Parada Pérez
4. Sra. Marta Riera Camps
5. Sra. Mónica Lora Cisquer
6. Sr. Joan Garriga Doménech
7. Sra. Mònica Granados Samón
8. Sr. Miguel Ángel Chiquillo Lázaro
9. Sr. Jaime Padilla Rubio
10. Sra. Carmen Martí Matas
11. Sr. Francesc Gesa Montmany
12. Sr. Joaquim Rosique Poveda
13. Sra. Cristina Gayoso Hernández
14. Sr. Miquel Tarín Ruiz
15. Sra. Maria Dolors Tomba Prats
16. Sr. Lluis Colominas Brunet
17. Sr. Josep Badia Torrents
18. Sra. Mireia Escuer Serrano
19. Sr. Albert Pericas Riu
20. Sra. Cecilia Collazo Gayangos
21. Sr. Eduard Farré Estela
22. Sra. Maria Carme Sagarra Bou
23. Sr. Pere Ortoll Vidente
24. Sr. Ángel Martínez Robles
25. Sra. Mònica Pérez Redondo
26. Sr. Josep Maria Enguix Belmonte
27. Sr. Sergi Balcells Martínez
28. Sra. Maria Pilar Catalán Expósito
29. Sra. Maria del Mar Benitez Astorga
30. Sr. Carles Fontbona Gil
31. Sr. Josep Maria Soldevila Miró
32. Sr. Sebastià Llort Prat
33. Sra. Enriqueta Vaquera Morillo
34. Sr. Sergi Hidalgo Fernández
35. Sra. Maria Mercè Cisquer Estrader
36. Sra. Maria Carme López Sánchez
37. Sr. Antoni Sala Solé
38. Sr. Josep Maria Palau Grau
39. Sra. Ester Gallego Moreno
40. Sr. Josep Forns Sanz
41. Sra. Maria Ángels Pou Aguas
42. Sr. Ricard Buñuel Baqué
43. Sr. Joan Gabriel Ponce López
44. Sra. Gemma Pastor Rausell
45. Sra. Cristina Medina López
46. Sr. Alberto Delgado Sánchez
47. Sra. Immaculada Cervilla Galera
48. Sra. Consuelo Henche Astuariano
49. Sr. Siquem Cobacho Villanueva
50. Sr. Antoni Sánchez Gueldos
51. Sr. Josep Maria Lagunas Gallego
52. Sra. Encarnación Núñez Vadillo
53. Sr. Alejandro Roig Ruiz
54. Sra. Rosario Coll Sabaté
55. Sr. Rafael Herrera Bahamonde
56. Sr. Francisco Tolosana Gombau
57. Sr. Jordi Rodríguez Almunia
58. Sr. Sebastià Povedano Serrano
59. Sra. María José Valdés Barandiaran
60. Sra. Carme Solano Chacón
61. Sr. José Real Lorenzo
62. Sra. Aránzazu Sánchez Noguera
63. Sra. Cecilia Torrents Cladellas
64. Sr. Oriol Edo Cruces
65. Sr. Xavier García Collado
66. Sr. Marc Aleu Rodríguez
67. Sra. Iolanda Porcar Lasarte
68. Sra. Mercè Palou Carles
69. Sr. Juan Ángel Marín Sánchez
70. Sr. Álvaro Aedanuy Garcia
71. Sr. Jordi Barba Sibina
72. Sra. Georgina Villalba Palou
73. Sr. Josep Ricart Puig
74. Sra. Maria Pilar Andreu Roig
75. Sr. Josep Sáiz Puig
76. Sra. Montserrat Riu Arimany
77. Sr. José Núñez García
78. Sra. Magdalena Coll Sabaté
79. Sr. Joan Marrades García
80. Sra. Maria Carme Balet Duat
81. Sra. Raquel Hermosilla Martínez
82. Sra. Jénifer Arcos Cortés
83. Sr. Jordi Aleu Alcañiz
84. Sr. Sergi Montes Heredia
85. Sr. Vicenç Amat Ortega

Suplents
1. Sr. Manel Agudo Ríos
2. Sra. Judit Guitart Riera
3. Sra. Rosa Maria Gaxas Sánchez
4. Sr. Sergi Vivas Moya
5. Sr. Joan Antoni Bautista Tanco
6. Sra. Marta Zurdo Alonso
7. Sra. Eugenia Sereno Ortiz
8. Sra. Noelia Muñoz Ibarra
9. Sr. Bernabé Martínez Cantos
10. Sr. Jaume Candelich Soler


PARTIT FAMILIA I VIDA (PFIV)
1. Sr. Josep Maria Clotet Huertas
2. Sr. Vicenç Vila Tomasa
3. Sra. Gemma Bas Solà
4. Sr. Josep Carreras García
5. Sra. María Teresa Ferrer Bel
6. Sra. Adolfa Maide Elena
7. Sra. Gema Silva Castignani
8. Sra. Ignacio Grandes Fontanillas
9. Sr. Iñigo Ruiz Tintoré
10. Sr. Pau Sanfeliu Arboix
11. Sra. María del Rosario Castillo Diaz
12. Sra. María Goretti Torrella Corbera
13. Sr. Sergio Barnils Basomba
14. Sr. Sebastià Navarro Navarro
15. Sr. Ignacio Malgosa Sanahuja
16. Sra. María Antonieta Casanueva Llaguno
17. Sra. Mercé Roca Vilaseca
18. Sr. José María Rossy Ramirez
19. Sr. Josep Borrell Vilanova
20. Sr. Eulogio Ruiz Tintoré
21. Sra. María Araceli Nafría Mitjans
22. Sra. Gemma Brovia Solans
23. Sr. Salvador Tello de Meneses Merino
24. Sr. Rafael Cervera Casanueva
25. Sr. Josep Canal Iglesias
26. Sra. María Rosa Bonals Comella
27. Sra. Susana Vicente Escudero
28. Sr. Pedro Ignacio Cerdán Laguno
29. Sr. Josep Maria Grandes Rovira
30. Sr. Ignacio José Pascual Aguirre de Carcer
31. Sra. Lidia Reus Valls
32. Sra. María Carmen Solà Palet
33. Sr. Cristian Ángel Murga Gotelli
34. Sr. Aitor Agell Merino
35. Sr. Enrique Vallejo Casals
36. Sra. Virginia Pujol Soler
37. Sra. María Belén Cot del Valle
38. Sr. Juan Antonio Princep Mayo
39. Sr. Ignacio Mundet de Cáceres
40. Sr. Fermín de Alarcón Moreno
41. Sra. Carolina Pujol Tintoré
42. Sra. Gadea Ruiz Tintoré
43. Sr. Luis Muñoz Collado
44. Sr. Gregorio del Olmo Antón
45. Sr. Galo Navarro Ballester
46. Sra. Francisca Gall Rius
47. Sra. Montserrat Casamitjana Aguilera
48. Sr. José María Postigo Gómez
49. Sr. Jordi Viñeta Manero
50. Sr. Rafael Bretons Boixareu
51. Sra. Antonia Ortiz de Arcos
52. Sra. María Mercedes Potavella Busquets
53. Sr. Aurelio Otal Lacambra
54. Sr. Jaime Verdaguer Morera
55. Sr. Pablo Benguría Calera
56. Sra. María Begoña Sesé Alegre
57. Sra. María de los Ángoles Otal Lacambra
58. Sr. Antonio Garrido Ruiz
59. Sr. Julio Gálvez Rubio
60. Sr. Miguel Angel Pujol Vila
61. Sra. Amelia Díez Llaría
62. Sra. María Pilar Zurita Ferrer
63. Sr. Alejandro Martínez Zarate
64. Sr. Luis Antonio Pérez Roche
65. Sr. Felipe Ruiz Tintoré
66. Sra. María Ester Alarcón Codinach
67. Sra. Maria dels Àngels Casas Vicente
68. Sr. Alejandro Freixas Estrada
69. Sr. Raúl Ramiro Bellenzier Gómez
70. Sr. Lluís Poy Chavarria
71. Sra. Elsa Zapata Jorba
72. Sra. Mercé Martorell Estranger
73. Sr. Joan Cañellas Solé
74. Sr. Joaquin Vidiella Sagristá
75. Sr. Domingo Carreras Puig
76. Sra. María Rámirez García
77. Sra. Eva Torguet Sánchez
78. Sr. José Ignacio Llombart Canto
79. Sr. Miquel Mompió Azemar
80. Sr. Oriol Muñoz Navarro
81. Sra. Heilén Beatriz Plaza Vera
82. Sra. María Roser García Sánchez
83. Sr. Pere Carreras Maide
84. Sr. Alexandre Viñeta Torguet
85. Sr. Pedro Benet Quintana

Suplents
1. Sra. Nuría Domenech Viña
2. Sra. Maria Dolores Barrado Muxi
3. Sr. Alex Caballé Zurita
4. Sr. Antonio Carreras García


VIA DEMOCRÁTICA (VD)
1. Sr. Pablo Barrando Schnitzler
2. Sr. Manuel Jesus Acosta Elias
3. Sr. Javier Hernadez Marin
4. Sra. Maria Josefa Ramirez Padilla
5. Sra. Elena Maria Gonzalez Garrido
6. Sr. David Martinez Casero
7. Sr. Jorge Gomez Rovira
8. Sr. Pedro Antonio Cabrera Morales
9. Sra. Irene Maria Asensio Calderon
10. Sra. Silvia Martinez Ramirez
11. Sr. Marino Caballero Valduvieco
12. Sr. Gustavo Vicente Villena Cordova
13. Sr. Jose Antonio Pumarega Rodriguez
14. Sra. María Isabel Martinez Herrero
15. Sra. Inés Gallego Jimenez
16. Sr. Javier Garcia Martinez
17. Sr. Jordi de Cueto Noguer
18. Sr. Ramon Comelles Suau
19. Sra. Anna Maria Vergara Garcia
20. Sra. Maria Teresa Barranco Schnitzler
21. Sr. Raul Martinez Oteros
22. Sr. Jose Maria Juana Navio
23. Sr. Albert Gallardo Carulla
24. Sra. Maria Montserrat Frigola Carreras
25. Sra. Maria Jose Olmedo Rodriguez
26. Sr. Manuel Guzman Fernandez
27. Sr. Domingo Lopez Arroyo
28. Sr. Cristian Sanchez Dominguez
29. Sra. Esther Caballero Izquierdo
30. Sra. Consolacion Csero Ruiz
31. Sr. Miguel Angel Montero Giraldez
32. Sr. Juan Manuel Sanchez Carmona
33. Sr. Manuel Martinez Gonzalez
34. Sra. Silvia Rojas Sanchez
35. Sra. Francisca Dominguez Barea
36. Sr. Antonio Lopez Serrano
37. Sr. Antonio Garcia Borrego
38. Sr. Ernesto Pumarega Pombo
39. Sra. Noelia Redondo Campos
40. Sra. Beatriz Caballero Izquierdo
41. Sr. Juan Carlos Sanchez Nicolas
42. Sr. Ivan Romero Roldan
43. Sr. Carlos Pous Nuñez
44. Sra. Maria del Mar Cejudo Vazquez
45. Sra. Dolores Vega Medina
46. Sr. Luis de Cueto Mira
47. Sr. Mariano Barranco Rodriguez
48. Sr. Jose Vila Morera
49. Sra. Maria del Carmen Frigola Carreras
50. Sra. Carme Bonell Ricart
51. Sr. Oscar Ramiro Espinosa
52. Sr. Xavier Jordi Borja Perez
53. Sr. Domingo Moga Umbert
54. Sra. Isabel Calderon Sevilla
55. Sra. Mariana Calderon Martos
56. Sr. Bernado Bernal Baez
57. Sr. Antonio Lozano Vizcaino
58. Sr. Julian Rafael Coca Flores
59. Sra. Maria Sotos Leal
60. Sra. Maria del Mar Soto Cruz
61. Sr. Miguel Angel Asensio Calderon
62. Sr. Carlos Morato Marin
63. Sr. Luis Vila Morera
64. Sra. Maria del Sol Cabrera Morales
65. Sra. Maria Carmen Jimenez Fuentes
66. Sr. Carlos Martinez Lopez
67. Sr. Juan Jose Prados Robles
68. Sr. Jose Manuel Cordon Barroso
69. Sra. Isabel Maria Dominguez Dominguez
70. Sra. Encarnación Morillas Alcalde
71. Sr. Felipe Valero Nieto
72. Sr. Jose Luis Baños de Rueda
73. Sr. Antonio Ayluardo Pinto Alvarez
74. Sra. Angustias Mancebo Alvarez
75. Sra. Helga Sachnitzler Rulf
76. Sr. Jesus Paniello Garcia
77. Sr. Joaquin Sotos Leal
78. Sr. Jaime Castellvi Casellas
79. Sra. Maria Isabel Izquierdo Jimenez
80. Sra. Consuelo Ramirez Padilla
81. Sr. Jose Soriano Valera
82. Sr. Juan Carlos Freire Cespedes
83. Sr. Angel Torrico Muñoz
84. Sra. Maria Mercedes Elias Cuadrado
85. Sra. Maria Garcia Mancebo

Suplents
1. Sr. Manuel Jesus Acosta Jimenez
2. Sra. Pilar Noguer Cornella
3. Sr. Jaime Piquet Gaston
4. Sra. Elena Manzanares Garcia-Faria
5. Sr. Jose Maria Calvache Siles
6. Sra. Montserrat Ponce Perdigon
7. Sr. Jordi Verdu Coll
8. Sra. Dolores Marin Herrera
9. Sr. Julio Garcia Fernandez
10. Sra. Rosana Martos Peral


SOCIALISTES I REPUBLICANS (PEL DRET A DECIDIR) (SIR)
1. Sr. Jose Antonio Pozo Gonzalez
2. Sr. Edgar Perez Berrio
3. Sra. Nuria Aguilera Olmo
4. Sr. Miguel Ángel Almanza Ferreres
5. Sra. Maria Teresa Homedes Sugrañés
6. Sr. Rafael Aguilera Sánchez
7. Sra. M. de los Angeles Munuera Maynir
8. Sr. Abel Ricart Llovera
9. Sra. Elena Ferreres Almanza
10. Sr. Josep M. Calzada Dolare
11. Sr. Rafael Perez Bueno
12. Sr. Angel Tubau Quintano
13. Sra. Alodía Zamora Parcerisas
14. Sr. Mateo Siles Parrilla
15. Sra. Lidia Just Calpe
16. Sr. Jose Manuel Ocaña Lopez
17. Sra. Eva García Soles
18. Sr. Manuel Sepulveda Ferrer
19. Sra. M. Cinta Espuny Domingo
20. Sr. Carlos Rivera Romero
21. Sr. Alberto Amoros Llumbart
22. Sra. Esther Ferreres Miro
23. Sr. Marc Csademunt Santamaria
24. Sr. Isidro Vila Villaró
25. Sra. Ana Maria Sotos Oliver
26. Sr. Francisco de Paula Ocaña Lopez
27. Sra. Aida Vila Nicolas
28. Sra. Encarnación Zamora Esteve
29. Sr. Francisco Almansa Gurado
30. Sr. Javier Lopez Martinez
31. Sr. Ferran Estebaranz Sanchez
32. Sra. Magdalena Balaguer Montmany
33. Sr. Jose Maria Espin Amprino
34. Sra. M. Mercedes Navarro Alegre
35. Sr. Roger Castellon Amat
36. Sra. Marta Casassas Garriga
37. Sr. Manuel Gimenez Martinez
38. Sr. Manuel Moreno Fernandez
39. Sra. M. Carmen Ortuño Melero
40. Sr. Alejandro Serra Segura
41. Sra. Olga Pardell Cazorla
42. Sr. Jordi Vilagines Solsona
43. Sra. Maria Francisca Gil Mártinez
44. Sr. Manuel Caballero Flores
45. Sr. Rafael Haro Navarrete
46. Sra. Rut Alvarez Prats
47. Sr. Alexis Perez Pozo
48. Sr. Francisco Fuentes Laure
49. Sra. Carmen Rodriguez Andres
50. Sr. Julian Ricart Prieto
51. Sra. Edith Cuellar Rodríguez
52. Sra. Maria Trinidad Pelaez Garcia
53. Sr. Alfredo Jiménez Perez
54. Sra. M. del Carmen Estepa Romero
55. Sr. Francisco Muñoz Navarro
56. Sr. Victor Guisado Muñoz
57. Sra. Gemma Berrio Florencio
58. Sr. Miguel Muñoz Rodríguez
59. Sra. Silvia Osorio Cabrera
60. Sr. Jose Antonio Mendoza Dominguez
61. Sr. Arturo Palma Segura
62. Sra. M. Teresa Mateo Hernando
63. Sr. Jorge Serra Agusti
64. Sra. Raquel Tirado Serrano
65. Sr. Raul Lopez Sanchez
66. Sr. Ricardo Hugo Cariño Damis
67. Sra. Sonia Lopez Puerta
68. Sr. Ruben Romero Sanchez
69. Sra. Catalina Segura Segura
70. Sra. Dolores Mendoza Dominguez
71. Sr. Leonardo Espejo Santis
72. Sra. Yolanda Marquez Exposito
73. Sr. Antonio Lopez Acebes
74. Sra. Rut Salmeron Zamora
75. Sr. Federico Sanchez Lopez
76. Sr. Vicente Mendoza Dominguez
77. Sra. Rosa Llobera Castello
78. Sr. Manuel Vega Vega
79. Sr. Blas Baltanas Ruiz
80. Sra. M. Pilar Marqueño Brandia
81. Sr. Manuel Fuentes Laure
82. Sra. Ana Maria Alvarez Muñiz
83. Sr. Juan Manuel Monterde Gimenez
84. Sra. Teresa Bagen Morera
85. Sr. Jose Caso Bayo

Suplents
1. Sr. Jose Vega Vega
2. Sra. Josefa Mendoza Dominguez
3. Sr. Manuel Perez Gallego
4. Sra. Isabel Blando Pozo
5. Sra. Laura Monica Martinez Martinez


UNION PROGRESO Y DEMOCRACIA (UPYD)
1. Sr. Ramón María De Vecina Batlle
2. Sra. María Teresa Giménez Barbat
3. Sr. Álvaro Víctor Gómez Velasco
4. Sra. Maria Pilar Barriendos Clavero
5. Sr. Antonio Torres Asensio
6. Sr. Francisco Martínez Ocaña
7. Sr. Julio Antonio Villacorta García
8. Sra. Montserrat Tonda Muñoz
9. Sr. Miguel Del Amo Bonilla
10. Sra. Núria Mestres Giménez
11. Sr. José Ignacio Herreras Espinosa
12. Sr. Roberto Raso Boluda
13. Sr. Ángel Milla Martínez
14. Sra. Susana Patricia Bernuy Domínguez
15. Sra. Dolores Ruiz Carmona
16. Sr. David Enguita López
17. Sr. Victor Hugo López Martín
18. Sr. José Antonio Maiquez Lora
19. Sra. Rosario Belizón Aleu
20. Sra. Josefa Vera Cuerva
21. Sr. Antonio Cabanillas Morillo
22. Sr. Antonio González Ortega
23. Sr. Rubén Parra Martínez
24. Sra. Irene Martínez Fernández
25. Sra. Susana De la Cuesta González
26. Sr. Esteban Folquer Méndez
27. Sr. Carlos José Sancho Rodríquez
28. Sr. Juan Calvo Magallón
29. Sra. Dimpna Calila Albert Brotons
30. Sra. Carmen Ribes Bautista
31. Sr. Manuel Antonio Aguilella Salgado
32. Sr. Jordi Cantallops Montero
33. Sr. Manuel Francisco Cervera Del Olmo
34. Sra. Maria del Carmen Muñoz Ocaña
35. Sra. Victória Delgafo García
36. Sr. Victor Escalante Santos
37. Sr. Miguel Mas Alcaucer
38. Sr. Miguel Martínez Hernándo
39. Sra. Isabel Martínez Saldumbide
40. Sra. Jessica Alias García
41. Sr. Pedro Gómez Carrizo
42. Sr. Francisco Millón Cabrera
43. Sr. Manuel Pageo Iglesias
44. Sra. Encarnación Conesa López
45. Sra. Rosa Isabel Sabin Molina
46. Sr. Angel Martínez Vázquez
47. Sr. José Antonio López López
48. Sr. Antonio Torres Delgado
49. Sra. Patricia Cervera Pérez
50. Sra. Juana Pérez Álvarez
51. Sr. Alfonso José Paniagua Jiménez
52. Sr. Antonio López Romero
53. Sr. José March Fierro
54. Sra. María Inés Villanueva Calleja
55. Sra. Elena Martínez Lafuente
56. Sr. Juan Fernández Ruiz
57. Sra. Andrea Molino Carlini
58. Sr. Sergio Martínez Lafuente
59. Sra. Rosa Lafuente Vela
60. Sra. Blanca Nieves Rey Santamaria
61. Sr. David Lafuente Vela
62. Sr. Carlos Valenzuela Cordero
63. Sr. Hector Rubén Boix Alonso
64. Sra. Cristina Inés García Aguilar
65. Sra. Azahara Olmo Jurado
66. Sr. Miguel Ángel García Pecharromán
67. Sr. Iván Rodríguez Córdoba
68. Sr. Feliciano Sánchez López
69. Sra. Eloisa Garcia De la Serrana Vergara
70. Sra. Antonia María Flores Egea
71. Sr. Eduardo Ortíz Ayllón
72. Sr. Cristobal García Orellana
73. Sr. José Antonio Cubero Muñoz
74. Sra. Francisca García Montoya
75. Sra. Maria Pilar Hernando Huelmo
76. Sr. Manuel Carayol Mañas
77. Sr. Carlos Javier Carayol Garcia De la Serrana
78. Sra. Elvira López Gómez
79. Sra. Isabel Fernández Díaz
80. Sra. Arantzazu Gil de Sagredo Bolaños
81. Sr. Josep Oriol Alias Garcia
82. Sr. Jesús Anglada Inglada
83. Sra. Verónica Sánchez Vera
84. Sr. José María Mangas Panero
85. Sra. Carmen Leal Adán

Suplents
1. Sra. Isabel Úrsula Martínez Valero
2. Sr. Antonio Ribera Rodríguez


MOVIMENT SOCIAL REPUBLICÀ (M.S.R.)
1. Sr. Jorge Alberto de la Fuente Miró
2. Sr. Jorge Garriga Clavé
3. Sr. Carlos Mestre López
4. Sra. Raquel Costa Vacas
5. Sra. María Dolores Cantos Cruz
6. Sr. Iván Agustín Roma Santa Cruz
7. Sr. David Manchado Navarro
8. Sr. Pedro Pagès Soler
9. Sra. Cristina Victoria Gómez Munua
10. Sra. Laia Colomo Font
11. Sr. Francisco Antonio López Marcos
12. Sr. Francisco Javier Santuy Gil
13. Sr. Miquel Sopena Laita
14. Sra. Cristina González Roque
15. Sra. Raquel González Roque
16. Sr. Felipe Martínez Moreno
17. Sr. Iván Cano Zurdo
18. Sr. Hugo Vidal Colorado
19. Sra. Ingrid González González
20. Sra. Demetria Ávila Ávila
21. Sr. Antonio Esteve Ferrándiz
22. Sr. Alberto Lagresa Motos
23. Sr. Jonathan Maé de la Hoz
24. Sra. Raquel Juanola Gamell
25. Sra. María Carmen Abad Fernández
26. Sr. José Javier Lorente Alonso
27. Sr. Enric Vila Cañellas
28. Sr. Juan Carlos Raya Sola
29. Sra. Núria Róvalo Ramos
30. Sra. Susana Pérez Lorenzo
31. Sr. Luis Mombiela Blanco
32. Sr. Francisco Puga Martín
33. Sr. Luis Martínez Martínez
34. Sra. Nerea Rosas Orno
35. Sra. Cecilia Cantenys Moriscot
36. Sr. Carlos García Soler
37. Sr. Rafael Medina Piqueras
38. Sr. Alberto Martí Manzano
39. Sra. Elena García Larrosa
40. Sra. Olga Caballero Rodríguez
41. Sr. Carlos Andreu Guillén
42. Sr. Emiliano Patiño Fernández
43. Sr. Xavier Vidalmorgó García
44. Sra. María del Carmen García Pérez
45. Sra. Coral Pastor Duque
46. Sr. José Sopena Pons
47. Sr. Josep Martí Vilaplana Castany
48. Sr. Rafael de Santiago Bayona
49. Sra. Loida Torguet García
50. Sra. Jenifer González Leyva
51. Sr. Jonathan López García
52. Sr. Miguel Llopis Roselló
53. Sra. María Teresa Clavé Puig
54. Sra. Josefina Moriscot Ribas
55. Sra. María Gracia Sánchez Cazallas
56. Sr. Oriol Castán Cabau
57. Sr. Francisco Cervilla Blanco
58. Sra. María de los Ángeles Ferreira Díaz
59. Sra. Cipriana Susierra Ranz
60. Sra. Salomé Escribano Tiñena
61. Sr. Joel Peña García
62. Sr. David Modia Jurado
63. Sra. Concepción Morales García
64. Sra. María Carmen Raya Sola
65. Sra. Luisa Puget Santana
66. Sr. Desiderio de la Fuente Domínguez
67. Sr. Juan Rivera Pérez
68. Sra. Susana López Bayo
69. Sra. Joaquina López Villa
70. Sra. María José Espinosa Martínez
71. Sr. Jesús Miguel Ribas
72. Sr. José Alejos Bardera
73. Sra. Liria Laita Masanes
74. Sra. Josefa Roque Cerrillo
75. Sra. Andrea Tomás Sánchez
76. Sr. Santiago Sánchez García
77. Sr. Eduard Salles Muñoz
78. Sra. María Josefa Sánchez Vázquez
79. Sra. Marta María Garate Odriozola
80. Sra. María Matilde Sierra Santos
81. -
82. Sr. José Oriol Lloparte Creus
83. Sra. Vanesa López García
84. Sra. Jasmina Vilar Fernández
85. Sra. Marta Zurdo Alonso


PARTIT HUMANISTA (PH)
1. Sra. Maria Teresa Ruso Bernadó
2. Sr. Jesús Fernando Rodríguez Roiz
3. Sra. Esperanza Gassó Villacampa
4. Sr. Juan de Dios Martos Cardenas
5. Sra. Maria Esperanza Fernández Martínez
6. Sra. Edith Rodon Brunner
7. Sr. Moises Vázaquez Bastida
8. Sra. Rosario Caballero Agut
9. Sr. Carlos Enrique Calderon Bulboa
10. Sra. Ana Maria Merino Redondo
11. Sra. Mercedes Clemente Julian
12. Sr. Angel Mario Rubio Pinar
13. Sra. Inmaculada Sanglas Sole
14. Sr. Adrià Giro Roso
15. Sra. Encarnación Valiente Marín
16. Sra. Laura Canovas Santiago
17. Sr. Enrique Alejandro Collado Rueda (Independiente)
18. Sra. Stella Maris Borquez Russo
19. Sr. Julio David Navaridas Morante
20. Sra. Vanessa Suarez Amigo
21. Sra. Manuela Ribeiro Parada
22. Sr. Pedro Cristobal Sobrino Gallardo
23. Sra. Maria Angeles Zorita Gómez
24. Sr. Simón Rodriguez Macia
25. Sra. Ascensión Redondo Gomez
26. Sra. Monica Maritza Larizbeascoa Trelles
27. Sr. Arnaldo Angel Girotto Nicoletti
28. Sra. Sara Barrios Ferrer
29. Sr. Alberto Caballero Fernandez
30. Sra. Blanca Marselles Roca
31. Sra. Maria Noemí Ruiz Roldan
32. Sr. Antonio Ros Gea
33. Sra. Blanca Ester Catarineu Villalva
34. Sr. Francisco Javier Batlles Cuso
35. Sra. Rosario Agut Sellares
36. Sra. Maria Martínez Jane
37. Sr. Luis Olivares Manjon
38. Sra. Maria Santiago Martínez
39. Sr. Alejandro Volkoff Bazarevitch
40. Sra. Paz Natividad Navaridas Morante
41. Sra. Enriqueta Julia Roig
42. Sr. Graciano Oscar Mileti Ripoli
43. Sra. Josefa Salazar González
44. Sr. Francisco Javier Cambra Triano
45. Sra. Maria Teresa Esteban Garcia
46. Sra. Roser Cano Garcia
47. Sr. Jaume Tugas Muñoz
48. Sra. Cristina Granero Luna
49. Sr. José Antonio Abril Fazekas
50. Sra. Clotilde Corral Rubio
51. Sra. Luisa Olivares Manjon
52. Sr. Francisco Javier Somoza Castro
53. Sra. Tamara Pérez Galera
54. Sr. Luis Carlos Martín Vilanova
55. Sra. Maria Carmen Bago Roman


CIUDADANOS DE CENTRO DEMOCRATICO (CCD)
1. Sr. Francesc Rodríguez Gil
2. Sr. Isaac Posadas Plaza
3. Sra. Natalia Fariñas Novoa
4. Sr. Albert Rodriguez Viñals
5. Sra. Maria Teresa Movilla González
6. Sra. Ana Maria Surriba Sanz
7. Sr. Sergio Gutierrez Martínez
8. Sra. Ana García Oliveras
9. Sr. Jaime Mellado LLanes
10. Sra. Montserrat Jurado Barbero
11. Sr. Sergio Beseran Olivares
12. Sra. Yaiza Acedo SanJosé
13. Sr. Daniel Marco Fornell
14. Sra. Maria Carmen Duarte Garrigós
15. Sr. Jordi Puig Mora
16. Sra. Rosa Pallars Llopis
17. Sr. Alejandro Cugat Cabastany
18. Sra. Jennifer Christine Alfonzo Pulido
19. Sr. Marc Bautista Muro
20. Sra. Judith Duarte Garrigos
21. Sr. Eloi González Garrigós
22. Sra. Ingrid Maria Andreu
23. Sr. Francisco Posadas Rodriguez-Rabadan
24. Sra. Maria Basuarte Jorba
25. Sr. Hanni Marco Farah
26. Sra. Maria Carlas Dalghi Duro
27. Sr. Rafael Fernandez Romero
28. Sra. Consuelo Romero Casanovas
29. Sr. Francisco Jose Ocaña Ortega
30. Sra. Consuelo Fernandez Casanovas
31. Sr. Albert Fillol de Blas
32. Sra. Rosario Aguilella Prades
33. Sr. Jose Maria Rodriguez Gerena
34. Sra. Rosario Maria Viñals Aguilella
35. Sr. Juan Jose Coronado Ferran
36. Sra. Maria Angeles Consuegra Caballero
37. Sr. Angel Duarte Sanchez
38. Sra. Roser Fontanet Condal
39. Sr. Jordi Martinez Redondo
40. Sra. Marta Teruel Duarte
41. Sra. Vicenta Romero Casanova


PARTIT REPUBLICÀ D’ESQUERRA -IZQUIERDA REPUBLICANA (PRE-IR)
1. Sr. Juan Jose Martínez Embid
2. Sr. Gabriel Salguero Lafuente
3. Sra. Francisca Martín Almendros
4. Sr. Daniel Domingo Bueno
5. Sra. Encarnación María Molina Cabrera
6. Sr. Raúl Zafra Ibañez
7. Sr. Roberto González Hazas
8. Sr. Javier López Aceña
9. Sra. Marta Urrios Ruiz
10. Sra. Sara Moreno Morales
11. Sr. Daniel Ureña Zafra
12. Sr. Edison Burgos González
13. Sra. Noelia Gonzalo Espinar
14. Sra. Virginia Valderrey Beciano
15. Sr. Jesús Antonio Sánchez Tenedor
16. Sr. Jordi Palau Tarradas
17. Sr. Julián Palomo Moya
18. Sra. Aurelia Sandalia Ojalvo Cozar
19. Sra. María Esther Peral Gómez
20. Sr. David González Martínez
21. Sr. José Luis González Villagrasa
22. Sr. Jorge Casamitjana Torrentbó
23. Sra. Núria Termes Rodero
24. Sra. Maria Isabel Díaz De la Isla
25. Sr. Ismael Fernández García
26. Sr. Pau Avellán Guillem
27. Sr. Alejandro Elices Mestres
28. Sra. Ana Martín Almendros
29. Sra. Maria Isabel Ruíz Minguez
30. Sr. Carlos Valverde Cáceres
31. Sra. Sonia Juan Lozano
32. Sra. Jessica Sheila Bau Hipólito
33. Sr. Sergio Aliagas Martínez
34. Sr. Xavier Casado De Andrés
35. Sra. Tania Carreño Cintas
36. Sra. Alba Maria González Hazas
37. Sra. Olga Gómez García
38. Sr. Oscar García Teira
39. Sr. Alex Martín Celador
40. Sra. Vanessa Simón De Andrés
41. Sra. Cristina Pesquera Aguilar
42. Sr. Marco Bertolio Álvarez
43. Sr. Antonio Español Becerra
44. Sra. Teresa Gómez García
45. Sr. Iván Robles Santos
46. Sra. Elvira Checa Santos
47. Sra. Francisca Rosario García Piedra
48. Sr. Juan de Dios Jiménez Villar
49. Sr. Francisco Javier Manzano Rodríguez
50. Sra. Lorena Salguero Lafuente
51. Sr. Ismael Aragüete Trigo
52. Sr. Juan Carlos González García
53. Sra. Martina Gil Morel
54. Sra. Marta Rubio Tejedor
55. Sra. Marta Sabrià Ribas
56. Sra. Laura Hernández Expósito
57. Sra. Ana Maria Albi Palomeras
58. Sr. Antonio Gómez Garrido
59. Sr. Carlos Castrillo Miguel
60. Sra. Yolanda Pérez Martínez
61. Sra. Ana Maria Pérez Aguilar
62. Sra. Andrea Molet Cabanes
63. Sr. Esteban Fité Nicasio
64. Sr. David Puertas García
65. Sra. Asunción Milagros Gallego De la Fuente
66. Sr. Emilio Castell Blanch
67. Sra. Carmen Marta Torres Costa
68. Sr. David López Farrés
69. Sra. Rosa Maria Pérez Aguilar
70. Sr. Juan Francisco Espina Caamaño
71. Sra. Maria Pilar Salguero Lafuente
72. Sr. Marc Díez Sebastià
73. Sra. Marta González Pérez
74. Sr. José Antonio Cayetano Torres
75. Sra. Laura García Alvarez
76. Sr. Luís Iglesias Pérez
77. Sra. Concepción González Guiles
78. Sra. Alejandra Ramos Roda
79. Sra. Glória González García
80. Sr. Ramiro Alvarez Hernández
81. Sra. Natalia Maldonado Marcos
82. Sr. Daniel Vázquez Gómez
83. Sra. Maria del Pilar Lafuente Ruiz
84. Sr. Sergi Corrons Martín
85. Sra. Julia Polonio Baena


HARTOS.ORG (HARTOS.ORG)
1. Sr. Julià Fabián i López (Ind)
2. Sr. Jordi Ferrer i Alonso (Ind)
3. Sr. Oscar Escudero i Ramirez (Independiente)
4. Sra. Judith Gonzalez i Aceituno (Independiente)
5. Sra. María de Nuria Paz i Roca (Independiente)
6. Sr. Antoni Cañizares i Martínez (Independiente)
7. Sr. Josep Pelaez i Molina (Independiente)
8. Sra. Judith Diaz i Garces (Independiente)
9. Sra. Nuria Cucurull i Palain (Independiente)
10. Sra. Elena Rosello i Fabregat (Independiente)
11. Sr. Eustaqui Rodríguez i Rincón (Independiente)
12. Sra. Nathalie Collart i Piñero (Independiente)
13. Sr. Jaume Abayá i Martínez (Independiente)
14. Sra. Silvia Gónez i Montes (Independiente)
15. Sr. Lluís Uriol i Palau (Independiente)
16. Sra. Lourdes Peregort i Bartroli (Independiente)
17. Sra. Elia Prat i Barrul (Independiente)
18. Sra. Concepció Leonila Gil i Miralles (Independiente)
19. Sr. David Garcia i Garcia (Independiente)
20. Sra. María del Mar Gonzáles i García (Independiente)
21. Sr. Leoncio García i Galán (Independiente)
22. Sra. Clara Asenjo i Lopez (Independiente)
23. Sr. Joan Manuel Lopez i Jimenez (Independiente)
24. Sra. Joana Florido i Becerra (Independiente)
25. Sr. Marck Collado i Sebastia (Independiente)
26. Sra. Patricia Alemany i Navarro (Independiente)
27. Sr. Roberto Crespo i Blancafort (Independiente)
28. Sra. María Magdalena García i Menchen (Independiente)
29. Sr. Ricard Leon i Barki (Independiente)
30. Sra. Rosa María Piñero i Aguirre (Independiente)
31. Sr. Ángel Gonzalez i Saiz (Independiente)
32. Sra. Olga Ballesté i Gómez (Independiente)
33. Sr. Domingo Ferández i Frontana (Independiente)
34. Sra. Irene Fabregat i Oliva (Independiente)
35. Sr. Alejandro Chavarria i Miguel (Independiente)
36. Sra. Montserrat Jiménez i García (Independiente)
37. Sr. Joan Pina i Corbalan (Independiente)
38. Sra. María Carmen Canovas i Sánchez (Independiente)
39. Sr. Agustí Cesar Martínez i Botija (Independiente)
40. Sra. Elisabet Fernández i Caparrós (Independiente)
41. Sr. Salvadó López i Ruíz (Independiente)
42. Sra. Lucía Medialdea i Expósito (Independiente)
43. Sr. Pau Amancio Armas i Salvatierra (Independiente)
44. Sra. Olga Carrascosa i Medrano (Independiente)
45. Sr. Andy David Garcia i Guevara (Independiente)
46. Sra. María Narcisa Tacury i Avila (Independiente)
47. Sr. Franklin Bolivar Ramirez i Bazan
48. Sra. Nuria Pérez i Jarcía (Independiente)
49. Sr. Miquel Ángel Centeno i Hinojosa (Independiente)
50. Sra. María Josefa Jiménez i Alvarez (Independiente)
51. Sr. Ferrán Cucurull i Palain (Independiente)
52. Sra. María Gricel Pérez i Gastambide (Independiente)
53. Sr. Joan Camprubi i Casas (Independiente)
54. Sra. Teresa Ripolles i Calduch (Independiente)
55. Sr. Ángel Fernández i Chinchilla (Independiente)
56. Sra. Daysi Marlene Gamez i Machuca (Independiente)
57. Sr. Josep Martín i Marín (Independiente)
58. Sra. Gardenia Bertha Yaguel i Murillo (Independiente)
59. Sr. Josep Gallego i Meseguer (Independiente)
60. Sra. María Pilar Fernández i Del Pazo (Independiente)
61. Sr. Josep María Martinez i Alcala (Independiente)
62. Sra. María Ángeles Sanz i Ibáñez (Independiente)
63. Sr. Francisco Avila i Ramos (Independiente)
64. Sra. Maria Teresa Herrera i Salas (Independiente)
65. Sr. Ferrán Bertomeu i Barral (Independiente)
66. Sra. Rocío del Pilar Blazquez i Rios (Independiente)
67. Sr. Joan Jesús Marcos i Bermudo (Independiente)
68. Sra. Ampar Muñiz i Mateo (Independiente)
69. Sr. Joan Marcos i Vázquez (Independiente)
70. Sra. Isolina Amada Alcivar i Hidalgo (Independiente)
71. Sr. Baldomero Encarnación i Avila (Independiente)
72. Sra. Noelia Mendez i García (Independiente)
73. Sr. Rubén Fernández i Izquierdo (Independiente)
74. Sra. Elena Manzanares i Rocamora (Independiente)
75. Sr. Lluís Yubero i Mateu (Independiente)
76. Sra. Yasmil del Rocio Montecel i Potes (Independiente)
77. Sra. Silva Vivancos i Alejandro (Independiente)
78. Sra. Rosario Cruz i López (Independiente)
79. Sr. Josep Clave i Marcet (Independiente)
80. Sra. Tamara Arenas i Navarro (Independiente)
81. Sr. Francesc Sierra i Carrasco (Independiente)
82. Sra. Susan Jane Mussi i Edgar (Independiente)
83. Sr. Josep Migueiz i Fernández (Independiente)
84. Sra. Isidra Rivera i Chinarro (Independiente)
85. Sr. Robert Marti i Camero (Independiente)

==========

Demà candidatures i llistes per Girona.