divendres, 27 d’abril del 2012

Els Tweet-ulars - I

Inspirat en l'amic Charly Querol (¡Passió pel fumbol!), el cap d'esports de La Competència, i els seus "Titulars!" en que agafa una notícia de caire esportiu i n'extreu un titular, he pensat de fer quelcom similar.

La cosa anirà així: durant un període de temps determinat aniré acumulant notícies que m'arribin via Twitter (em podeu seguir @tdd1_blog), n'extreuré els titulars, i un dia determinat faré la secció al blog.

Com podeu comprovar, el títol de la secció és auto-explicatiu.


Titular: Retallades detallades


Titular: ¿EREs tú?

dimarts, 17 d’abril del 2012

El Show de Tru-Mas - VI

Sisè capítol: Feria de Abril

Ja és Abril, i a més de la catalana Diana Nacional tenim la ja famosa Feria de Abril. Perquè després diguin que les relacions entre catalans i andalusos són pèssimes.







divendres, 13 d’abril del 2012

El Show de Tru-Mas - V

Cinquè capítol: Pacte fiscal (part 1?)

Com que això del pacte fiscal va per llarg, avui veurem una de les temptatives del president Mas a en Mariano Rajoy.





dimarts, 10 d’abril del 2012

Top Secret - PP

Ja fa dies, setmanes, mesos i fins i tot anys que volta quelcom molt perillós que respon a les sigles PP. L'equip d'investigació d'Això és es Colmo! format per mi mateix i els periodistes Josep Vostè (El Món a RUC1) i Miquel Fonts (El motí de Catalunya Ràdio) hem fet un petit treball d'investigació per saber de què es tractava i que us exposem a continuació.

En principi, hom podria pensar que PP vindria a ser la forma abreujada de referir-se al partit polític conegut com a Partit Popular (Partido Popular en l'original), tal i com demostren aquestes imatges:



Tot i així, hi ha una altra cosa que respon a PP, i és que si ho llegim tal com sona, Pe-pe, trobem que ens estem referint a cert "jugador" de futbol. Sí, nosaltres també ens vam quedar de pasta de moniato quan ho vam descobrir.

I és que Pepe, el pseudònim de Kepler Laveran Lima Ferreira, és un perill públic, quasi tan perillós com grups armats com Al-Qaeda o ETA. El que de forma comú s'anomena "exèrcit d'un sol home".

Si bé el PP és un perill per a la salut mental dels votants, Pepe és un perill per a la salut física dels futbolistes, tant enemics com aliats, com demostra el següent video, gravat per un teleespectador que va posar en perill la seva integritat física i moral per aconseguir-ho:



De petit, ja apuntava maneres, tal i com demostra aquest document gràfic:



Durant la seva joventut va aconseguir grans coses juntament amb el seu company de fatigues, Sergio Ramos, el de la "safata del Rei":



La seva ànsia de sang, però, no es veia satisfeta pel món del futbol, i al final va acabar dedicant-se a les baralles al carrer:




Altres documents gràfics consultats:





Seguirem informant.

dilluns, 9 d’abril del 2012

Teclat Convidat - scaramanga presenta: CORTÉS I FONOLLOSA, CONVERGÈNCIA PRODIGIOSA

LA VENJANÇA D’EN CORTÉS!!! (1a part)

En Cortés està més empipat del que és normal. I no és per menys. Ha invocat l’esperit d’Enric Prat de la Riba per a que l’ajudi en aquest tràngol.



Sí... En Cortés està essent víctima d’un miserable XANTATGE. Aquest matí, en Cortés ha rebut un paquet urgent amb un DVD i una octavilla: I el DVD contenia AIXÒ.



Ximena Minareu de Motoféber i Cortés, hereva dels comtes d’Osona, la seva esperança per a la presidència de la Generalitat i /o del RCD Espanyol, la cosa que en Cortés més s’estima en aquest món després de la Moreneta; en resum, LA SEVA NÉTA,

SEGRESTADA I INTRODUÏDA EN UN ZULO ON L’HAN ENTERRAT
EN BONIATOS AL VAPOR, I AMB LA CALDA QUE FOT, ARA!!!


La pobra minyona només ha pogut mussitar una frase d’auxili al seu avi: “Són socialistes, iaio, segur, això ho ha muntat, el... La... Ahhhhhhhh....”

Al final del DVD ha aparegut un individu reivindicant el segrest:



Diu ser el portaveu del grup que apareix a l’octavilla: Els Matacapushos VII!!!



Provocadors del Baix Llobregat, liderats pel pagesot ric Manelic Masquefa i Cornellà... Enviant octavilles en castellà, amb un grup de Mossos de part seva, fent botifarra i enganyant la gent dient que lluiten contra els enemics de Catalunya presents a la imatge.

Diuen que si no paren les negociacions amb el personal d’Eurovegas, la Ximena serà coberta de carxofes del Prat. Però abans li hauran obligat a menjar-se els boniatos i amenacen amb deflagrar un avió encenent la llufa consegüent enmig de l’Aeroport.

No se sap, però en Cortés ha contractat a un famós justicier estranger...



...i s’ha posat en contacte amb el Capità Catalunya (li ha tocat baixar-se els pantalons), ja que com hem dit, la banda té talps als Mossos.

QUÈ PASSARÀ? QUÈ LI HAURÀ DIT PRAT DE LA RIBA A EN CORTÉS? ON ÉS EN FONOLLOSA? SERAN SOCIALISTES, ECOSOCIALISTES, SOCIAL-COMUNISTES O SOCIÒPATES? HO SABREM AL PROPER EPISODI DE...

CORTÉS I FONOLLOSA, CONVERGÈNCIA PRODIGIOSA.

per scaramanga

- Blogmaster de "Os Frikíadas"
- Blogmaster de "Fantasías Pixeladas de Ayer y Hoy"

dilluns, 2 d’abril del 2012

Teclat Convidat

"El nou esport nacional català: El tapa-tapa

No, no és una fruita de One Piece que et permet fer aparèixer a les mans racions ingents dechocos, montaditos, ensaladilla russa i seitons arrebossats:



Ho recordeu, no? Les obres de l’Estació de la Sagrera, parades per la troballa d’una vila romana.

Ara s’ha tornat a muntar el mateix sidral a Sabadell: Una magnífica torre del S.XIV sota els fonaments d’una casa.



Com que per la crisi les Administracions públiques no poden costejar el cost de les excavacions, els promotors, de vegades PYMES sense gaire calé, han de costejar la despesa diària de les excavacions, encara que el que s’hagi trobat sigui un simple i vulgar crani aïllat: 4000 €uracos al dia, Joan!

És per això que entre els capatassos s’ha posat de moda un esport importat d’Itàlia, on les excavacions del metro son una odissea degut a l’abundància de restes etrusques, republicanes i imperials que es troben per tot Roma (i altres ciutats). És el “coprire-coprire”, el “tapa-tapa”: les regles són senzilles:

REGLAMENT DEL TAPA-TAPA

1) El paleta trobarà una pedra o qualsevol altre material (fusta, bronze, ferro) que molesta. Per tal de treure-ho del camí, excavarà una mica i trobarà, oh sorpresa – verbi gratia – un bust de l’Emperador August, de quan era jove i encara es deia Octavi.
2) El paleta corre cap el capatàs i li diu “Mira el que he trobat, Paco”, “Jefe, mire lo que m’hencontrao ahí”, “Siñor, siñor, hay un bustah de la ípoca Imperiá roman’na y cab’ la posibilidá di que seah una templo comi las de mi país, Túnes”.
3) El capatàs contestarà “Tapa, tapa, que pillarem”
4) Si no es tapa a temps, vindran les autoritats i “game over”
5) Això no s’aplica a la troballa de sestercis, doblons i altres elements preciosos, en el cas del qual el capatàs i – si el capatàs es persona honrada – el paleta correran a un jutjat de primera instància abans de que algú s’apropii indegudament del que han trobat.

Aquest esport pot tenir un ampli ressò social, que no mediàtic, ja que si la premsa s’assabenta també pot suposar un problema.
"

per scaramanga

- Blogmaster de "Os Frikíadas"
- Blogmaster de "Fantasías Pixeladas de Ayer y Hoy"